креатин + футбол

03.12.07
15:58

абе нещо не се връзват май ... смисал за футбола докат се тренира се пие ного малко вода, пък при креатина е точно обратното и понеже треа да го пия секи ден ми е чудно как да го комбинирам ... :) ае некой ако може да помага че немоа да измисла нищо ....

Защо се пие малко вода при футбола?

03.12.07
21:56

Защо пък да се пие малко вода при футбола,може да се пие малко по време на трен,за да не ти клюмча в горема :D.После мислим може да си пиеш,не може а задължително да си пиеш вода в едно стабилно количество

MO

07.12.07
16:39

Напротив креатина е хубав ако тренираш футбол , защото повишава скоростта (ще тичаш по бързо 50м например) но ако искаш ефект си вземи някой хубав креатин,а и трябват редовни тренировки все пак :)

09.12.07
12:15

грешно сте ме разбрали :) аз не се занимавам професионално с футбол просто ей така да поддържам форма ... креатина си е добро качество .. то тука в германия не се произвеждат ного боклуци .. само се внасят :)

SA

12.12.07
20:28

Аз тренирам футбол и мога да кажа 4е тоя “монихидрат” освен да ти пре4и ни6то друго неможе да направи.Ако иска6 креатин да ти помага по добре вземи някои които не задържа вода.И мн се съмнявам дали 6те ме кара да ти4ам по-дързо. Но ако е монохидрат не ти го препоръ4вам :)

Да, много ми пречи монохидрата... :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1