03.12.07
20:41
Здравеите нов съм във форума съжелявам ако има подобни теми на моята но аз не успях да намеря затова реших да направя тема и да попитам по компетентните скоро ще навърша 17 години и по случаи рождения ден ще събера някои лев за креатин във момента имам следните добавки глутамин ,протеин и амино киселини мислите ли че ще е добре с тях да комбинирам и креатинче тренирам от околко година целта ми е покачване на ММ но има една малка подробност преди години съм имал песачинки в бъбреците и се чудех дали ще ми навреди креатина иначе смятам да зема нещо качествено на ОН примерно не бих искал да рискувам със БГ добавки та вие как мислите добре ли е да взимам креатин във моето положение
03.12.07
23:05
Аз на твое място не бих рискувал, но ако все пак решиш си вземи Creatin Crealkalin, по скъп е, но си струва - поне според мен !
04.12.07
05:07
ами аз днес ще се посаветвам със лекар ще си направя преглед на бъбреците няма да прибързвам да го купувам а би ли ми обяснил каква е разликата между монохидрат и креатин креаклин парите не са проблем предпочитам да си зема нещо качествено и да знам че няма да им проблеи със здравето мерси предварително :)
04.12.07
07:07
Не мога да ти го обясна точно от научна гледна точка,но съм ползвал и трите вида...аз лично най доволен останах от Креалкалина. Дава най-много енергия по време на тренировка и не на последно място - не задържа вода в организма :)
04.12.07
07:36
ка4и ли килограми от него смисъл аз искам да го използвам за покачване на ММ мога ли да разчитам на кре-алкалина или само от монохоидрата се качва ММ 4етох доста и се обърках невероятно много ... такава каша ми е в главата ... затва извиняваи ако питам тъпи въпроси :D
За хора с проблеми с бъбреците най удачен е Кре-Алкалина . Другите форми които се продават без да са част от някакъв комплексен суплемент са прекалено натоварващи . Забрави за бг фирми . Потърси имаше тема в която има цените и грамажа на продаваните в бг кре-алкалини :) .
04.12.07
20:44
ами днес говорих със лекар и тои ми каза че мога да пия монохидрат по 5 грама на ден но каза ако усетя някои от страничните ефекти да го спра веднага но за по голяма сигурност мисля да си зема кре-алкалин ( четох доста за него той напълно безопасен ли е ? може ли да се ползва от хора със моя проблем и ще кача ли маса от него защото не ми трябва толкова сила колкото маса и естествено не разчитам само на него а и на други добавки които съм си зел + храната ) също така вие как мислите удачно ли е да пия кре-алкалин при положение че съм имал песъчинки в бъбреците :) ?
05.12.07
06:47
ако си от софия ше може ли да ми кажеш от къде си си зел кре-алкалина каква цена е довоелн ли си от него и как го пиеш ?
казано от Don Corleone на 04.12.07, 07:07:
Не мога да ти го обясна точно от научна гледна точка,но съм ползвал и трите вида...аз лично най доволен останах от Креалкалина. Дава най-много енергия по време на тренировка и не на последно място - не задържа вода в организма :)
Най-хубавият креатин е монхидрата(и той задържа вода не в организма а в мускулите!)
И к’во от това та нали човешкото тяло е 90% “вода”
Пич незнам к’во ти е положението с бъбреците,но ако земаш креатин вземай монхидрат и да е микронизиран!!!