Въпрос за хран. ми режим +кардиото...

MS

04.12.07
20:23

Здравейте!От много време са занимавам с разделно хранене и фитнес и определено знам доста неща,но сега искам да споделите мнение за хранителния ми режим-дали е добър( за отслабване) или има някъде грешки,ако има да ме поправите,че от грешки ми е писнало,а имам цел за постигане.Понеже бях доста месеци на НВД обаче ми писна и си съставих нов режим и за това искам мнения,ще съм ви много благодарна.Храня се така:
  Правя 4-и поредни дни зареждане с белтъчини,а петия ден се зареждам с въглехидрати.
Менюто за първият ден е такъв:
-100 гр пилешко филе
-100 гр телешко месо(не тлъсто)   
-3 цели яйца                             
-150 гр печени чушки
      Общо въглехидратите са 19 гр,белт. 80 гр, мазнини 10 гр, калории 1027(изчислила съм че за да отслабвам трябва калориите за деня ми да са 1400)
  Втория ден е такъв:
-200 гр пил. дробчета
-3 яйца
-100 гр сирене(обезмаслено)
-Кис мляко 2% (400 гр)
-100 гр печени чушки
    Общо въгл. 32 гр, белт.90 гр ,мазн. 37 гр, клории 1000
Третият и четвъртият ден се променят съответно в 1-ви ден и във 2-ри ден
  Пети ден(въглехидратен)
-400 гр  Картофи
-100 гр орис
-2 яйца
-150 гр черен патладжан
    Общо въгл. 140 гр, белт. 69 гр , мазн. 45 гр., калории 1000
      И така постоянно се редуват дните
  Месото го ям печено,без мазнина(понякога за салатата малко зехтин)не употребявам сол,вместо захар захарин.5-6 пъти в седмицата правя кардио по 1 час(състои се в бягане 1 час)    Ям 2 пъти на ден по 1 кпсула Л-Карнитин,и 2 пъти на ден по 2 капсули ФетБърнер.И всеки ден пия по 2-3 кафета със захарин(не мога да го откажа за съжаление,но аз знам че кафето не е вредно,напротив само да не е в съчетание с Л-Карнитина)А забравих да кажа че храната я разпределям на 5 хранения,като първото започва с 3 айца на тефлон в 7 часа + чаша кафе.Сега чакам критика и съвети добре ли е или храната е доста ;-) На 18 г. съм и искам да сваля около 10 кг.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1