Лека болка в вътрешната страна на коляното

05.12.07
18:23

От известно  време няма как да хода на  фитнес затова  хода на успоредка  ...Ама преди няколко дни ми зеха  въже за скачане .Почнах и да скачам  (с  джогинк стъпка )  ама  се  появи  една  странна и лека  болка  в вътрешната  страна на коляното !!Тя не е  постоянна и  се появява  когато хода и  натоварвам коляното но не  постояно !!Засилих си загрявката  !Гледам  да  ям повече храни  с :
                    - омега  3 мастна киселина
                    -  витамин Е
                      -магнези
                      -Селен
    Въпроса  ми е  дали  сам закасал?? Трябва ли да отида на лекар  или да изчакам (болката е от 3 дена  мое  и да се  оправи ???)А?

05.12.07
22:21

Е, щом си скачал на въже, може да си разтегнал нещо, не би трябвало да е сериозно, дай го по-спокойно, не е като да си клякал с 200…

06.12.07
06:12

Интересното е  4е  като  ходих на фитнес и кляках до долу  немах проблеми ..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1