Важно за кре-алкалина !!!!!!

BB

10.12.07
17:06

Здравеите на 15 години съм и съм имал песъчинки в бъбреците преди 5-6 години ,тренирам от 1 година и в момента съм в основен период и засега пия само протеини и така въпроса ми е вреден ли е кре-алкалина за хора които са имали проблем с бъбреците подобен на моя прочетох страшно много теми и има много различни мнения затова кажете ми ако си зема кре-алкалин ще си навредя ли? питам специално за кре-алкалина защото доколкото знам не е токсичен не задържа вода но никъде не пише как се отразява на бъбреците мерси предварително на отговорилите

10.12.07
17:56

1. Виж написаното със ситен шрифт в подписа ми.
2. Това, че си имал песъчинки нищо не значи, всеки може да има песъчинки.За да си сигурен отиди на нефролог.
3. Кре-алкалина наистина е най-удачния вариант.Друг е въпроса, че 99% съм убеден, че на тази възраст нямаш нужда от него и няма да можеш да го използваш пълноценно !

BB

11.12.07
09:27

емзо а ще можеш ли да ми кажеш кре-алкалина вреди ли на бъбреците ако знаеш,  просто искам да знам информативно :)

11.12.07
09:42

Да, вреди ...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1