Хранителен режим с обикновенни продукти ?!

11.12.07
17:20

Искам да кача 5 кила но проблема ми е,че си нарушавам яденето заради тъпото у-ще.Ставам в 7 сутринта и не мога да хапна грам,много ми се гади,после в даскалото сандвич нещо и после към 3 се прибера и се наям като хората.....кажете какво да хапвам за да са ми предостатъчни белтъците и тем подобни в тялото....примерно сутрин,нещо филийка,сиренце....или де да знам?!На какво да наблягам ?!

11.12.07
17:31

Сутрин задължително трябва да закусиш нещо, примерно 2-3 сандвича със шунка и сирене, чаша прясно мляко.
На училище някаква закуска + 1 кисело мляко.
На обяд месо задължително
След тренировка нещо сладко + 30 гр. суроватъчен протеин
вечеря месо + ориз или нещо си там
и пред лягане 1 кис. мляко + извара

Това е обикновен режим, без да ти натоварва бюджета, а ще свърши работа гарантирам ти.

Преди даскало овесени ядки с кисело мляко или омлет. Мен омлета ме държи доста време сит. За в училище едни 100 фъстък и вече като се прибереш към 2 натам яденето да е по - стабилно - месо, ориз, извара, риба тон...

12.12.07
16:59

казано от Ga77aCa на 11.12.07, 17:20:

Искам да кача 5 кила но проблема ми е,че си нарушавам яденето заради тъпото у-ще.Ставам в 7 сутринта и не мога да хапна грам,много ми се гади,после в даскалото сандвич нещо и после към 3 се прибера и се наям като хората.....кажете какво да хапвам за да са ми предостатъчни белтъците и тем подобни в тялото....примерно сутрин,нещо филийка,сиренце....или де да знам?!На какво да наблягам ?!

С начина ти на хранене не да качиш, а по-вероятно е да отслабнеш! Каков значи че ти се гади, айде малко дисциплина - като започнеш да ядеш сутрин, организма свиква и ставаш гладен като вълк, аз забърквам омлета преди да съм си измил зъбите. Закуската в никакъв случай не трябва да се пропуска или претупва. За останалото няма смисъл да повтарям постовете до тук.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1