12.12.07
13:26
За да не правя нова тема пиша в тази.
Взех си креатин и глутамин наскайтек сега какво още да си взема (какво мислите за ДХЕА -или няма смисал от този продукт)
Или да взема нещо от типа на но-експлода,
дайте съвети че вече хептен се обърках.
Темата беше редактирана от aerox4e на 15.12.07 16:03.
12.12.07
15:04
казано от aerox4e на 12.12.07, 13:26:
Здравейте,
без много празни приказки минавам към въпроса си, неска си взех креатин на скайтек и сега смятам да си взема еи този продукт- http://bodybuilding-bulgaria.com/index.php?productID=1564 универсал стерол коммплекс.Какво ви е мнението за него? (доволни/недоволни)
И също нека да ми предложите още някой друг продукт (само без протеин), защото не знам на какво да се спра.
Поздрави от черноморието. :)
Аз лично не съм доволен от него
12.12.07
15:34
Аз не бих дал пари за това, специално на Юниверсал не съм пил стеролите, но от тези на другите фирми не съм останал много доволен. Дават ти малко повече енергия, чувстваш се по-бодър, може би малко сила, но не си струва парите за мен.
Значи тоз продукт го отписвам.
Кажете ми тогава кво да си взема че много се обърках вече.
някакъв Анимал Пьмп или предложете ми нещо до кам стотина лева.
12.12.07
17:37
Ако не беше взел креатина Animal pump-а щеше да е добре ама сега просто не си струва. Можеш да пробваш трибестан + ДХЕА или трибестан + ЗМА. Към креатина екстра ще ти влезнат.
12.12.07
19:26
Не си писал на колко години си. Ако си под 20-21, тоя стерол комплекс (а и трубулуса) не бих ти го препоръчал - лично мнение. Не си написал и какъв ти е стажа, колко тежиш, ръст и така нататък. Не очаквай да получиш адекватна информация, без да знаем тези подробности.
Щом си си взел креатин, може да му добавиш един сурватъчен протеин, едни хубави аминокиселини, глутамин и едни хубави витамини и ето ти една класическа комбинация, която със сигурност ще даде резултат. А ако за пръв път взимаш хранителни добавки - просто ще е магия.
почти на 18 сам ; в залата сам изкарал кам 1 година и 7-8 месеца
иначе сам 179см 73-5кг
неска оворих с едни приятелчета и те ми препоръчаха да си взема но-експлод
Към креатина прибавих и глутамин на скайтек. Сега какво мислите да взема ли ЗМА или ДХEА
Мнението беше редактирано от aerox4e на 14.12.07 17:43.