Молба за диета

Темата е заключена.

15.12.07
17:31

105 кг 18години ходя на фитнес от  6 месеца та на въпроса

Бихте ли могли да ми изработитие НВД, която и да е високо белтъчна(в смисъл да задоволява нуждите според теглото), тъй като искам да сваля малко излишна маса и да качвам съответно мускулна без да се омазнявам(поне не чак толкова много)
ако някой се заеме с тази задача би било хубаво да посочи грамаж/брой продукт/и

Темата беше редактирана от emzo на 15.12.07 21:41.

BA

15.12.07
19:15

Да то хората нямат работа на теб ще ти правят...

15.12.07
20:36

Високо белтачините диети  не са добра идея  !!

15.12.07
21:10

казано от Baсил на 15.12.07, 19:15:

въздържай се от такива безсмислени коментари и ако прочетеш внимателно ще забележиш онова “Бихте ли могли”, което не възлага големи надежди

А ако молбата ми е глупава или неосъществима съм убеден, че ще премахнат темата веднага

Мнението беше редактирано от Mortaro на 15.12.07 21:12.

MO

15.12.07
21:16

казано от Mortaro на 15.12.07, 21:10:

казано от Baсил на 15.12.07, 19:15:

въздържай се от такива безсмислени коментари и ако прочетеш внимателно ще забележиш онова “Бихте ли могли”, което не възлага големи надежди

А ако молбата ми е глупава или неосъществима съм убеден, че ще премахнат темата веднага

Еми безмислена е разбира се то така ако всеки правеше щеше да стане егати гъчкания форум, има хиляди теми прегледай ги малко по малко направи си диета тогава направи тема и попитай дали става, а сам ще се убедиш че никой няма да седне да ти прави диета!

15.12.07
21:21

Вероятно си прав, а относно търсенето не се задълбочавам заради ограничено време

В такъв случай извинявам се за безсмислената тема

Мнението беше редактирано от Mortaro на 15.12.07 21:22.

15.12.07
21:41

Да поясня нещо за неразбралите:
Никой няма да Ви спретне хранителен режим ей така, защото Вие искате.
Ползвайте търсачката, режимите са:
-РБД
-НВД
Изгответе си меню, напишете го във форума и тогава се коментира.

LOCKED

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1