19.12.07
20:46
Какво ви е мнението? Може ли да се взимат заедно? Работата е там че и двете се взимат по едно и също време и идва множко. Или поне така реайгира брат ми. Взимаше No-xplode и Hydroxycut Hardcore и се оплакваше че не се чувства добре. След това спря xplod-a и нещата се нормализираха.
Също какво мога да взимам или какви мерки да предприема за да съм спокоен че няма да горя мускули а само мазниниБ
Програмата за сега е през ден тренировки, а в почивните дни кардио. Това в комбинация с диета за ограничаване на карбохидрати и мазнини.
Пак и докато сме на темата, какво мислите за комбинацията Lipo 6x и NO2 Black на MRI?
Благодаря предварително!
Аз съм на мнение, че не трябва да се комбинират бърнъри и азотни бустъри, т.к. действията има са противоположни.
Едното е vasolidator, другото - vasoconstrictor.Повече инфо в бб.ком или уикипедиа.
Ако все пак решиш да ги пиеш, трябва да има няколко часа(5-6-7-8) разстояние между приема им.Но като цяло няма смисъл т.к. NO2 продукта само се разхищава по време на диета.
Липотата само съм ги пробвал и знам, че не бих си ги купил.Не и след фалшивата им реклама, явно прекалено много пари се намесиха и в този бранш.
Не знам каква точно диета си замислил, но въртенето на въглехидратите ще ти дойде екстра.Мазнините особено в дните с малко карбс ги увеличи ако трябва.С правилно подбрани такива ще имаш добър резултат.
п.с. уупс, в последния момент забелязах, че ти е 1ви пост - Добре дошъл :-)