18.12.04
19:56
Значи някой път, като правя упражнения за гръден кош чувам страшно пукане в гърдите.Дори сутрин като издуя гръдния кош чувам още по-силно пукане.Това какво означава? :)
18.12.04
20:06
Със сигурност означава да отидеш на лекар !!!!
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
[quote author=“Kulturista”]Със сигурност означава да отидеш на лекар !!!!
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
100 % съгласен с теб
19.12.04
03:30
Това пукане се получава от хрущяла на слънчевия сплит отпред където се срещат ребрата
на колко си години?
мисля че до 20 22 години може и да си пука , не си единствения
ама все пак отиди се прегледай
А на мен пък ми се появява едно гадно пукане в рамената, като ги загравям, т.е. като правя кръгови движения. Нормално ли е това?
И при мен го има пукането в рамената при загряване, но не е силно. Понякога имам и леки болки в раменните стави, но те са ми още от джудото. Смятам по тоя повод да почна да взимам препарати с глюкозамин от тоя месец нататък, за да предпазвам ставите от по-нататъшно износване.
@crs, normalno e da pukat da.
@Slade хубаво, че следиш темите, но не разбрах какъв е смисъла от този пост. Ако целеше да помогнеш на някой който чете, можеше да напишеш, че и витамин Д може да пие. И желатина помага, заедно с глюкозамина. Извинявам се ако съм засегнал някого, но още ме държат гърмежи на пиратки, чалга и пубертетски викове.
Смисъла е по един или друг начин да се каже на човека, че глюкозамина помага при такива проблеми, ако могат да се нарекат така.
За гърмежите нямам нищо против - и аз съм фен, но чалгата... :x :x :x