Препоръчайте ми фитнес във Варна

23.12.07
00:19

Ако може да ми препоръчате фитнес във Варна в района на кв. Младост, около Стройтелният или Метро. По принцип няма да ходя да се “цепя”, а просто искам да си поизправя малко стойката ;-)
Благодаря много

23.12.07
04:53

Здравей!
Има една зала в Дом Младост, която е точно каквато искаш. Не съм много сигурна за цените, но май не са и високи. Другата, която на мен ми харесва е тази срещу мебелната палата - в сградата на изчислителния център. Там пък изобщо не е скъпо и треньора е много добър. Мисля, че Строителния е буквално залепен за този център, ако не, то е много близо.

Мнението беше редактирано от Winnie на 23.12.07 04:55.

31.12.07
23:26

Добре, а някакви други зали в тези райони не можетел и да ми препоръчате? И въобще като цяло във Варна ми трябва някоя хубава зала, не препълнена и с приятна обстановка (да не мирише и т.н.). Да поясня не ми трябва за мускули, а да си разширя гръдния кош. Понеже имам някакави проблеми със сърцето и според докторите това е защото бързо съм израстнал и в същото време костите ми и те израстнали и са притиснали сърцето и т.н. Та мисля да се пробвам с фитнес, пък хем и да си изправя фигурата и да наедрея :-) Благодаря

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1