Загуба на форма по празниците

25.12.07
21:08

Здравейте, предполагам че това е доста наболял проблем за доста хора, но въпросът ми е следният, тъй като си дойдох от Англия за празниците и родителите ми изобщо не ми дават и миг спокойствие не ми остава време да отида на фитнес. Права си периодично упражнения с дъмбелите които си имам но не е като нормална тренировка. Въпросът ми е ще изгуба ли форма и маса за оставащите ми 10 дни? Мерси предварително за съдействието

25.12.07
22:24

Аз мога да не тренирам изобщо с месеци без да ми се отрази, не знам ти как си, има доста фактори, които влиаят в случая (метаболизъм, стаж, хранене и т.н.).
Но принципно 10 дена са много малко време, за да почнеш да губиш форма, така че не се притеснявай.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1