Абе вие да не викате “зоб” на Киро Зоба, дето като ви пази на лежанката и небрежно ви помага с 2 пръста да бутнете повече??
Има много хора, дето с никакъв зоб няма да дръпнат 250 тяга, не знам защо все в тоя дневник за това става дума :D
А хората, които говорят за застоите, просто не са тренирали достатъчно дълго, за да разберат колко нелинеен наистина е прогресът понякога, особено в щангите.
Айде стига нападки, яко тренира и много вдига момчето, вие само видео да гледате по компютрите..
Мнението беше редактирано от G33K на 21.12.10 18:33.
добре бе брат... другите които пишат пускат клипчета и си доказват постиженията. тука има некви фантастични напади на 160кг!!!! аре стига с тия фафли да пусне едно клипче в което си доказва постиженията и всичко ще е БОМБА. така да вярваш на сляпо е смешно! и аз ще си направя един дневник с регистрация “AliveManWalking” и ще почна да пиша че клекам с тон, че си бърша гъза с рендето и квито се сетя смешки... толкова ли е трудно да накараш някой в залата да те снима и да видим и ние човеците (щото с тия прогресии на профи атлет на зоб явно ти не си) за какво става дума in the fucking game!! сеш ли съ???
21.12.10
22:08
160кг напади не е впечатляващо при 200кг заден клек, а нормално. В залата която аз тренирам ще ме скъсат от ебавки ако почна да се щтракам с телефона. Ще ме скъсат от ебавки защото не тренирам във лъскава фитнес зала пълна с позьори. Ако във фитнес залите клипчетата и снимките са нормални, то в силаческите не са. Лично на мен ми беше доста неприемливо да се снимам в залата (още е неприемливо), но се прежаля чат-пат. Хич не е удачно да оспамваме, ама аз му казах нещо на деедмен-а! Поне една снимка да беше сложил, ако ще да е на ташаците! Така нямаше да има толкова много излишен спам и оспорвания дали е нечовек. Видяло се е, че няма да му въздействате. Поне не се съмнявайте тогава, просто му вярвайте! Следете какво пише и анализираите, след това си правете изводи. Това е като вярата в Бог! :)
Стели, Deadman-а, няма да пусне нито клип, нито снимки. Със сигурност, няма да ги пусне, заради нечие мрънкане, така че напразно си губиш времето и спамиш чужд дневник.
2 години, не са малко време. Приблизително толкова е минало, откак удряше 100кг на лег-а и 150 на клека. Е, не всички ще могат да се справят за толкова и с толкова.
Мнението беше редактирано от 6th на 21.12.10 22:16.
А трябва да ти е точно през ... дали ще те скъсат от ебавки или не... ахахаха, дееба тея оправдания :D
21.12.10
22:34
160 напади?Последно направих 2 напада на 190 кг.
Никой няма да ми каже нищо в залата,ако снимам.Най-много да искат копия.Не се снимам,защото не смятам постиженията си за достойни все още.
Днес не издържах и отидох да направя набирания с тежест.Отслабнал съм там,с 40 кг едвам се набрах.
21.12.10
22:51
Номерът е да се разбере,че при напада не участва само единият крак.Въпреки позата,участват и двата.Истинско упражнение на един крак е българският напад.
При мен като сила - напад ~= преден клек
21.12.10
22:52
Чакаме те след година да биеш Величко Чолаков. :)
21.12.10
23:02
Той вече го е минал. Величко е 105+кг.
21.12.10
23:16
“Сега съм 150 килограма, не съм във форма, когато бях в добро състояние, тежах 170 кг”, сочи Чолаков. И той, и останалите наказани от националния отбор в момента били безработни. “Не се отразява добре финансово на семейството ми, имам малко участие в бизнес с продажба на автомобили, но е трудно”, обяснява Чолаков.
айде малко разум от всички, че това вече не прилича на дневник...
добре си работи момчето от Добрич...при 200клек...160 напад е примеливо...НО..ама МНОГО но-та има каква е дълбочината техниката...аз сед съм правил със 265кг....стреснах ли ви, А...???...е да ама тва е една четвърт от пълния клек и го правя с ограничител...и от него бъмпвам...така че...има много условности...аз лично съм правил на 125 кг. напад...един път със силния си крак...мнооого трудно се изправих, а с по-слабия дори и не посмях да тръгна...не виждам смисъл от максове на напад...освен ако не си щангист и ти трябва за стабилност в разножката, въпреки че не съм чел някъде щангисти да го правят...виж за егото- и за форума е идеално!!!
Пиша ти ги тия неща, защото бая време съм изкарал по “не-лъскавите” зали и винаги ме е кефело да тренирам в такива...снимам се и поствам клипове, за да до кажа на много тома-неверни какво и колко мога и как изглеждам...съветвам те да направиш същото и доста усти ще затвориш...пример : Златан Ванев е подобрявал десетки път световни рекорди на тренировки, но не се е снимал нали...Но-световен шампион и рекордьор...той има достатъчно възможости да си докаже постиженията...
Аз лично съм впечатлен от килата, с които работиш...вярвам и на Ради, с който си лафим от време на време и ти казвам, че ако постнеш клипове, ще е по-добре за теб, защото може да изкоментираме някои детайли, които да усъвършенстваш и да вървиш напред...иначе съм сигурен, че има доста компетентни люде около теб, но винаги още едно мнение няма да ти навреди...вервай ми!!!
Продължавай все така, следя ти дневника ежеднвено...УСПЕХ...
p.s. нещо си се изложил с тия набирания:)
Мнението беше редактирано от slavko на 22.12.10 09:46.
Последно с Величко сме били на една маса преди 5-6г.( преди толкова напуснах Смолян) тогава беше 160кг. Когато сме седели един до друг съм имал чувство, че съм малък. Аз имам много добре развити бутове но като сравнявам моя с неговия крак се чувствам като клечо :D Истинско удоволствие беше да го гледаш как носи дърва до тавана на блока, в който живееше, чувалът използван за целта на височина беше колкото него а и ширината му беше внушителна, сам си го пълнеше и сам си го мяташе на гърба а самия чувал едва ли не изглеждаше по голям от него. Съвсем не му е случаен прякора “Железния”.
22.12.10
18:42
Нечовешко е.Общо взето усещането е като всяка ударна програма (мляко и клек) - тренировките са тежки,казваш си че няма да я завършиш,а след тренировката искаш още.Тотална игра с психиката на човек.20 пъти се колебаех дали да не я зарежа,докато изпълнявах поредната тренировка,но все пак успях.Самите серии са по-леки от почивките,което е уникалното на Смолов. :Д
Smolov Squat Routine - Week 1,Day 3
7 серии,5 повторения,160кг заден клек
Оотне ми към час сигурно,можех и по-бързо де,но беше мъчително и вероятността да се откажа беше по-голяма,мускулната треска от понеделник не ме е оставила все още.Мисля си,че за човек ,свикнал с по-голям обем,няма да е толкова мъка,но това трябва да го провери някой друг.
Smolov Jr. Bench Press
7х5 - 120кг лежанка
Ми какво да кажа,по-тежко от 100 кг,но нищо специално.
22.12.10
18:45
В най-добрия случай може ли да очакване 200кг лег Март?
22.12.10
19:01
Абсурд
22.12.10
19:06
Офффф,пак съм объркал - 5 серии по 7 повторения,не обратното...нищо,утре ще обърна.. :Д общият обем за седмицата ще бъде същия. Но пък няма да имам плавната адаптация...
Мнението беше редактирано от BusyMan на 22.12.10 19:07.
22.12.10
19:24
По-добре пак направи 5х7 иначе ще преебеш работата.
23.12.10
00:36
Номерът беше след 9ките да правя 7мици и после 5тици,като увеличавам тежестта и запазвам обема.Аз правих 5ици днес,което означава ,че няма да усетя разлика като продължа с 5тици в Петък,но +10 кг ще ги усетя => усложних си малко работата,но ако успея няма да има значение.
23.12.10
00:52
I did the smolov base cycle in December 2008, entered my max of 170kg(was an easy squat that I did in October 08) and then rounded the numbers, and took 7.5kg off each one. I squatted 190kg afterwards.
I’ve since squatted 202.5kg@85kg, and am starting the base cycle again tomorrow. I entered a max of 200kg, and took 15kg from each day. I will attempt to squat 210kg raw after the 3 weeks, feel pretty confident I’ll get it.
No doubt the program works, but the percentages are a bit high. If you enter a real 1rm, you probably won’t be able to complete the program. It still seems to work great if you lower the percentages so that you get realistic numbers.
........................нямам думи,какво неуважение към програмата!Този смешник ме надъха да я изпълня цялата в оригинал с 210 кг като макс,160кг си бяха по 210 макс сметнати така или иначе.
не е смешник в никакъв случай...много люде свалят десетина кила от макса и с тях изчисляват...ако ти се чувстваш силен и уверен...можеш и +20 да го направиш...ако ти издържи гръбнака и нервната сиситема....
естествено че ще издържи!!! сугурен съм! обеден съм! та това е човекът който прави напади с 190кг... 190кг... потретвам 190кг!!!
казано от p0w3rslav3 на 22.11.10, 21:20:
Дали не те засичам вече трети път в залата :)
Дедмена е нечовек, момчета. Всичко което пише отговаря на истината 100% :)
Абе сега, дедмен, може да си вдига толкова човека, какво като няма клипове? Който не вярва голяма работа, стига с този глупав спам...
Стели, като стара мома си озлобен....
23.12.10
14:37
казано от slavko на 23.12.10, 09:10:
не е смешник в никакъв случай...много люде свалят десетина кила от макса и с тях изчисляват...ако ти се чувстваш силен и уверен...можеш и +20 да го направиш...ако ти издържи гръбнака и нервната сиситема....
-10 кг от макса при изчисление е едно
- 15 кг от тежестта ВСЕКИ ДЕН от вече изчислените килограми е съвсем друго. Еквивалент на 20 клека с тежест за 40 клека. :Д
ясно...
е то по-добре не го почваш, ако ще сваляш 15кила...:)))
може би човека е послъгал с макса си...и после килата са му се увидели:)
казано от Миsh0 на 23.12.10, 11:33:
Абе сега, дедмен, може да си вдига толкова човека, какво като няма клипове? Който не вярва голяма работа, стига с този глупав спам...
Стели, като стара мома си озлобен....
не съм озлобен брат :D просто ме кефи да хейтвам
Oт няколко седмици ти следя дневника и ми е интересно само при предният клек къде поставяш тежестта,защото килограмите не са малко :D.
24.12.10
13:05
Е къде може да я поставя?! На предното рамо я поставя, то неможе да си позволи много варианти с 200кг. :)
казано от radostin radev на 24.12.10, 13:05:
Е къде може да я поставя?! На предното рамо я поставя, то неможе да си позволи много варианти с 200кг. :)
Ами на предмишниците съм виждал вариянт.Интересно ми беше,защото на предното рамо не е като на гърба :) и си боли,особено при повече килограми :).
Няма на какво друго, освен на предното рамо. За съжаление, трябва си и гъвкавост в китките, която не всички успяваме да си докараме. Варианти, при които щангата стои само в ръцете са ...недобри. Vic правеше преден клек по този начин, но след това заучи стандартния.
http://1.bp.blogspot.com/_Acm6UKRcH7w/S1cNe1scSXI/AAAAAAAAAbI/ruH7lt8-cVE/s400/front+squat.jpg
Ръцете са със стабилизираща роля и в тази поза дават повече сигурност в изпълнението, при нужда, могат да се използват за побиване на щангата напред и надолу. При преден клек с кръстосани ръце, евентуален отказ или загуба на равновесие са по-рискови.
A това с щангата в сгъвката на лактите http://www.bodytrainer.tv/data/exercisefiles/29/2929.jpg е Zercher squat.
Мнението беше редактирано от 6th на 24.12.10 14:25.
24.12.10
16:58
Не е необходимо да си ползвам ръцете дори,просто вдигам рамената напред и щангата заспива.
Няма къде да тренирам по Коледа,деба и шибания празник...
24.12.10
17:14
Стели, не е нужно да хейтваш :). Все пак какво като има такива физически качества като нищо друго не може. :) Нито ще те стигне в кросфита, нито може да хвърля диск. Нека си дига и се развива пък той си знае дали дига толкова или не.
Мъртвецо, в кой клуб се състезаваш по атлетика?
24.12.10
17:17
Пък и пишката ми е малка,грозен съм,пари нямам...
24.12.10
17:22
девствен съм
брадат
гърбав
космат нос
едно око
Достатъчно ли е,за да ми позволите да бъда по-корав от вас?
24.12.10
17:27
Отивам в gohard,няма да стане така. (shake) Няма начин да прогресирам,докато общувам със слабаци и комплексари.
24.12.10
17:31
казано от DeadManWalking на 24.12.10, 17:27:
Отивам в gohard,няма да стане така. (shake) Няма начин да прогресирам,докато общувам със слабаци и комплексари.
Иди бе, иди... никога нема да фанеш... СТЕРОИДИ! В смисъл да не мислиш, че те ебавам нещо, просто ще започнеш да завързваш отрицателни приятелства и ще заличиш не половия живот, ами и мастурбацията, па до март-април, кеф ти 300 лег, кеф ти 400 клек. Не е ли така казал поета?
24.12.10
17:32
Не съм заличавал нито полов живот,нито мастурбация. :)
Не му е за дневника, а за потупването по рамото. Т.е. в средата, в която се подвизава, трябва да има последователи, които му вдигат самочувствието. Иначе щеше в един текстов документ да води записки, че дори на хартия. Вие да не го взехте на сериозно казуса? Глупаво е да се съмнявате в нечии резултати, гледайки единствено през призмата на своите собствени - а както знаем, 600 трибой имат колко хора тук? Да седна да правя списък, не мога и 5 човека да събера. Накратко казано, вие не сте корави копелета, но се смятате за такива, съответно той като е с пъти по-як от вас, е някакъв бог? Но нали сте отворени, не вярвате в нищо, съответно не вярвате и в него.
Пък и като искате снимки и клипчета на корави копелета на 18 години да дърпат 250 тяга, ходете в youtube, защо си губите времето не разбирам? Толкова ли е специален този момък, че точно него решихте да оспорвате?