Бърлогата на DeadManWalking

Темата е заключена.
Прескочи до:

24.12.10
17:55

Доста злоба и завист се насочва към този дневник. Особено мнението на сивия рицър беше супер жалкарско. Вместо да завиждате се нахъсвайте и амбицирайте.

24.12.10
18:12

казано от everytime we touch на 24.12.10, 17:55:

Доста злоба и завист се насочва към този дневник. Особено мнението на сивия рицър беше супер жалкарско. Вместо да завиждате се нахъсвайте и амбицирайте.

не брат... той просто каза много неща с малко думи. аз не му вярвам защото на много хора тези резултати и отнемат 5,6,7 години а той за 3 години и яко прогрес, прогрес та прогрес а не може да хвърли един дискO_o. няма да умре ако пусне 1-2 клипчета нали? или верно е толкова грозен колкото казва и камерата/телефона отказват да го снимат...

24.12.10
18:18

И ти имаш 20см. хуй, ама не можеш да ебеш, нали? Кел файда. Диска е нещо коренно различно. Изцяло различен спорт, нищо общо с местенето на тежки неща по три начина. Все едно да ти кажа, че съм учител по география и по цял ден викам и крещя в клас. Това значи, че мога да пея добре?

Има известно право Сивия, но не съвсем. Или поне не точно така, както той го каза, но от въпрос на гледна точка - може би. От друга страна пък за какво ми е да пея, след като две лайна не давам за пеенето? Въпрос на приоритети.

Точно сега, в момента - конкретно сега в тази минута, той знае какво иска. Не за след 10-15-20 години, а сега. Хубаво е да знаеш какво искаш, но в повечето случаи хората не осъзнават цената на останалите потребности, които не могат да бъдат задоволявани, понеже са консумирани от един конкретен аспект в живота си. Да, ама работата е там, че той ясно разбира какво пропуска и няма желание да навакса. Мен например никой не може да ме убеди колко са ценни моментите с приятели на маса като седнете и се накъркате просто защото не ми пука чак толкова много за това - или поне не по този начин. Така че много подобни моменти съм пропуснал и не са ми чак толкова присърце, че да искам да наваксам, или да постигна баланс между това и другите неща, които искам да правя докато моите хора къркат в някоя кръчма, или на гости у някой. Правете си аналогията.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 24.12.10 18:23.

24.12.10
18:22

казано от Стели на 24.12.10, 18:12:

не брат... той просто каза много неща с малко думи. аз не му вярвам защото на много хора тези резултати и отнемат 5,6,7 години а той за 3 години и яко прогрес, прогрес та прогрес а не може да хвърли един дискO_o. няма да умре ако пусне 1-2 клипчета нали? или верно е толкова грозен колкото казва и камерата/телефона отказват да го снимат...

Аз и за 20 години не съм постигнал подобни резултат и за още 20 пак няма да ги постигна.
И какво от това?

Не намирам коментара ми за жалкарски. :) Все пак не го оспорвам по никакъв начин. Дига тежко - браво на него. Ако отиде да прави кросфит нас ще ни гледа като богове. На мен цялата работа ми е странна, защото хвърля диска на 42 метра, а аз къде имам 3 месеца стаж във хвърляниата имам 35 метра с 1.750 тегло. По-слаб съм от него, много далеч от неговия спорт, а имаме сходни постижения. Също ми е интересно къде се състезава, защото състезател по хвърляне на диск от Добрич не виждам в официалния регистър на БФЛА. Поздрави на всички и весела Коледа.

24.12.10
18:22

Хух, леле майкооооо
Относно хората, които не вярват, може да се изпишат доста неща, ма не си струва. Здраве да е.

24.12.10
18:26

казано от alabalaa на 24.12.10, 18:22:

Хух, леле майкооооо
Относно хората, които не вярват, може да се изпишат доста неща, ма не си струва. Здраве да е.

Така е. А аз взех да го защитавам, че тая симпатии към него, но си прав. На стената да говориш, все тая. Тия хора или ще се усетят или рано или късно, или изобщо няма да се случи. Тия, дето се опитват обективно да налеят акъл, а не да налагат мнение, не са им никакви на тези, които се правят на отворени, тъй че и да пишеш и да не пишеш, от теб (и мен) не зависи нищо.

Все тая, така или иначе. Той тегли вече майната на форума.

п.п. Сивия, сравняваш различни спортове. Да бутнеш 170 от лег надали ще те спаси от лоша техника на въртене при диска. Там правиш няколко неща едновременно (докато се въртиш в кръг...) и едва когато ги направиш, чак тогава - МОЖЕ БИ - силата, която имаш ще има значение и ще подпомогне резултата. Говоря за конкретния случай. Не четеш май - поне моя пост, предния, не си прочел (или си затраял). Нищо лично, не те знам и няма как да имам против теб каквото и да е, ама говориш глупости. Просто сравняваш неща от различни категории.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 24.12.10 18:29.

А защо дневника се казва “ДИСКОВЕ, Щанги и Мляко” :)
“със слабаци” - ми ела да направим едно бързо кросфит метконче :)

И според мен прогреса е нетипично голям и постоянен за натурален атлет.
Ако пък всичко в дневника е истина значи след време Дедмена ще го гледаме на някоя олимпиада.

24.12.10
18:34

казано от GreyKnight на 24.12.10, 18:31:

А защо дневника се казва “ДИСКОВЕ, Щанги и Мляко” :)
“със слабаци” - ми ела да направим едно бързо кросфит метконче :)

Хайде пък аз да те видя на олимпийски движения? Или не си ги правил досега, за разлика от мен? Ако искаш да играем един белот, а? Аз не знам как се играе, ‘щото никога не съм сядал да се уча. Но смятам, че ще бъде равностойно.

Нека е труден кросфита, нека е мъжки .. “спорт” .., но я малко по-реално? За тия три години ако той беше практикувал само кросфит, а ти само щанги, на трибой ли щеше да го предизвикваш? Не можеш да го обвиняваш, че не може да прави нещо, което не практикува.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 24.12.10 18:35.

Нарочно използвах тези думи, за да му покажа колко субективно е всичко. И да правил съм олимпийски движения, и ги правя и ще ги правя, защото са важни за бейзбола и са основни в кросфита. За белота винаги можеш да се научиш. Не съм поставял постиженията му под въпрос, защото съвестта си е негова дали дига толкова или не. Винаги ми е било странно защо хвърля толкова малко диска...

24.12.10
18:58

Аммма че сте глупави!!!  Това да сравняваш лекоатлетическа дисциплина със трибой е малоумно! Аз хвърлям медицинска топка 9-10м, а хора с пъти по-малък трибой от моя 12-3м => НЯМАТ МНОГО ОБЩИ ЧЕРТИ. Защо трябваше да съсипвате дневника, прости люде?! Възмутен съм от принципната деградация на форума. Навъдиха се много спамери и глупаци с въпроси далеч от идеологията на сайта.. Ай мамка ви! :)

24.12.10
19:00

казано от GreyKnight на 24.12.10, 18:41:

Винаги ми е било странно защо хвърля толкова малко диска...

Не е малко, ти просто хвърляш бейзболна топка, а той диск (giggle)

Бъзикам се, сериозно ще ти обясня. На мястото, където се тренирам най-често, се борят всякакви момчета - има и хора на по 30на години, които идват 2 пъти в седмицата да се раздвижат, има и хора от спортно училище, които искат да се развиват в този спорт. С една дума - всякакви хора. Някои от хората, дето идват най-вече за кеф и разнообразие, заучават техниките в пъти по-бързо от други, които са природно надарени атлети с доста голяма сила, ряз, гъвкавост .. даже понякога е странно как някой, на който всяко физическо упражнение му идва “отръки” му трябват 2-3 тренировки, за да схване някое съвсем просто като техника движение от борбата. Тия работи просто не са свързани, в това съм се убедил многократно.
Та, в на фона на това - чак толкова ли е странно да хвърля “толкова малко” диска, при положение че това е поне на 50% въпрос на техника, която няма нищо общо с физическата форма? Аз съм пробвал точно веднъж и реших да спра, преди да се пребия, но мисля че имам някаква представа горе-долу колко е тегава техниката на тия хвърляния. Ти просто явно си от тези, които хващат техника по-бързо, ама чак толкова да ти е странно - все едно на мен да ми е странно що хората като чуят за математика и гледат като телета, пък то хич не е толкова сложно, нали ? :)

Мнението беше редактирано от G33K на 24.12.10 19:00.

Но при него стажа не са 3 месеца, а 3 години :)

24.12.10
19:14

казано от GreyKnight на 24.12.10, 19:09:

Но при него стажа не са 3 месеца, а 3 години :)

На дисковете ли? Аз доколкото си спомням миналата година по някое време започна, лятото не е мятал ... надали са много повече от 5 месеца, освен ако аз не съм в някаква голяма грешка :)

24.12.10
19:23

абе стига с тоя кросфит ,толкова ли сте добри на това?
толкова е велик този спорт че го гледам всеки ден по телевизията,то олимпиади ,световни първенства
осрахте тотатлно целият форум с КРОСФИТ
а незнам коя кросфитаджия беше във форума води си дневник си писал некви размери
дет като погледна снимката ,някак страни ми се струват
захапахте момчето ,сякаш не сте били на годините му
аиде със здраве

ГН

24.12.10
19:35

Хаха, тоя днивник подозрително заприлича на около 5-те епидемии в моя.

Дедбене, не се обиждай, човек. Не ми харесва да се правя на хейтър.

Само че наистина за 2 години не просто качваш сила, ами вече започваш да плуваш в професионални води. Ако всичко е истина, моля те, не се отказвай и почни да печелиш международни състезание. С кеф ще те гледам, честно.

Само че, ако нямаш приятели и гаджета, помилаш се с такива тежести, а нямаш идея да се състезаваш - не си струва. Т.е., всичко или нищо.

Но не може да кажеш, че на 18 години дърпаш 250 кг тяга и това е още нищо, не заслужава клип. И така всеки път, всеки път. Аз до едно време тотално ти вярвах, но вече както казах, навлизаш в професионални измерения. Вече не са просто добри килограми, а профи-такива. Това би трябвало да те ласкае, евала. Но и сега да продължаваш упорито да не ги качваш, а и упорито да твърдиш че “просто дигаш и тва е”, не върви вече. Хората явно се дразнят. Не, това не е завист. Ако сложиш клипче с 200+ кг клек, дори и с лоша форма и полуклек, аз няма да ти завидя, а искрено ще те поздравя. Това вярвам, ще е реакцията на мнозина. Ако аз имам 50 см ръка, повечето хора уважават това, дори и да им е на практика непосилно. Завриждат малцина, и плюят грозно на всеки няколко месеца. Атаката към тебе не от завист - а от раздразнение. Не си показен, но вече прекаляваш. Дори само едно изречение “ще дръпна тяга 300 кг преди да навърша 20 години” е вече по-показно от 1000 снимки. Покажи нещо от тези легенди, аз ще ти пратя най-искрени поздравления, както и над 95% ог форума. Отново ти казвам - завистта тук няма роля.

24.12.10
19:48

Аз лично не се дразня. За да се дразня от това, че не е качил клип първо аз трябва да съм направил нещо за него. Тоест, не може да се дразня, че не ми е дал, при пложение, че не ми го дължи.

24.12.10
19:54

възможно е на тия години със 2 години стаж ако има дарба да кляка с 200кг отпред
виждал съм момче на 17 със две години стаж да кляка с толкова ,и някъде 60 кг беше
а за тяга 250 за две години пак е възможно
е ако има и клипче работата ще е бетон,ще спрат злословията
а ако няма клип ,значи празни приказки ,въдух под налягане

24.12.10
19:55

Добре бе, когато Велико каза, че дърпа 250кг. тяга, защо никой не се заяде ? При положение, че 1-2 месеца преди това рекорда му беше 210кг... Аз му вярвам на човека, който не му вярва - горе в дясно има едно хиксче.

“абе стига с тоя кросфит ,толкова ли сте добри на това?
толкова е велик този спорт че го гледам всеки ден по телевизията,то олимпиади ,световни първенства
а незнам коя кросфитаджия беше във форума води си дневник си писал некви размери
захапахте момчето ,сякаш не сте били на годините му”
Виж Ефтим Илиев, Слави Павлов, Виктор Каров, Милена Михайлова, Венцеслава Атилова, аз също ще се качя скоро. Ще ти покажем за какво става въпрос в кросфита. Защото аз мога да направя много неща с тялото си, ами ти? Освен бицепсово сгъване при стойката за клек?

24.12.10
19:57

казано от Георги Николаев на 24.12.10, 19:35:

...

Добре де, нека помислим малко логично. Имаме 2 варианта:
- Човекът си пише по форумите колкото да убие време, я тренира - я не. Измисля постиженията и си спами на воля - няма какво да покаже и не показва. Тук няма какво много да го мислим, нито да се дразним - в крайна сметка, на кой му пука...

- Човекът наистина вдига толкова, колкото пише. Як е като млад бик и е с голямо бъдеще в който и спорт да се хване - природен талант. И тук се запитай сам - дали в този случай е изсъхнал точно за поздравленията и аплодисментите на 15-20 пишещи по форумите, дето трябва по трима да вдигат, за да могат да местят неговите тежести? Аз в този случай на негово място не бих си мръднал пръста да доказвам каквото и да било. Разбери (и ти, и останалите), че всеки си е различен - не всеки може да има примерно твоя ексхибиционизъм (без лоши чувства го казвам разбира се, знаеш мисля) и да качва през ден-два клипчета, ако ще и 10 пъти да се е набрал пред блока. Теб това те кефи, него примерно не го - да го прави за да задоволи нечия воайорска страст не мисля че си струва (и в тоя ред на мисли ме кефи, че мисли по този нетипичен за 18 годишен човек начин). По-горе кой го каза, ако ви се гледат 18 годишни атлети, дето са и по-яки от него на места - ютюб и има колкото иска човек.

ГН

24.12.10
20:00

Така е, но както виждаш предизвиква отговор далеч по-широк от просто моя. Затова съм убеден, че думите ми важат за мнозина. Относно това което казваш, няма проблем, разбира се.

24.12.10
20:03

Ако след десетина години някой от вас още следи форума(и ако той съществува) ще видите младежи на по 18 години да дърпат 300кг. тяга, да клякат с 250кг. и да бутат от лег над 200кг. Не разбрахте ли, че всяко следващо поколение е 100 пъти по-силно от предишното. В това се обеждавам всеки божий ден!!! Това, че някой си е на 40 години и тренира от 10 годишен, а още няма 200кг. на тяга не означава, че той с 3 години стаж няма да дръпне и 400кила, нали така ?

24.12.10
20:16

Георги, някой от трернировките са ти “хамалска работа” или “8 часа разхождане през деня”, така че не мисля че е коректно точно ти да критикуваш DeadMan.
Иначе, верно ако не е завист или злобва, то тогава какво е това ващо?

24.12.10
20:26

veronique/не мога да си влезна в моя профил/:

Не мога да разбера защо продължавате с тази тема, че някои и по-груб тон подхващат. В крайна сметка ако Дедмен НЕ желае да показва клипове, колкото и да изпишете - резултат няма да има.
Лично на мен ми е интересен дневника, макар да не го следя винаги стриктно.
Не се съмнявам в тежестите, защото съм убедена, че с правилни тренировки при подходящата физика може да се постигнат такива цифри за 3 години. Виждала съм хора с много малко лично тегло да дърпат 300кила тяга.
Аз, където съм жена и ежедневието ми е далеч от “само тренировки, храна, сън”, за 8 месеца качих 65килограма на тягата си...

Весели празници на всички, малко по-спокойни и щастливи бъдете:) и се надявам автора да не спре с воденето на дневника.

24.12.10
20:39

казано от GreyKnight на 24.12.10, 19:56:

“абе стига с тоя кросфит ,толкова ли сте добри на това?
захапахте момчето ,сякаш не сте били на годините му”
Виж Ефтим Илиев, Слави Павлов, Виктор Каров, Милена Михайлова, Венцеслава Атилова, аз също ще се качя скоро. Ще ти покажем за какво става въпрос в кросфита. Защото аз мога да направя много неща с тялото си, ами ти? Освен бицепсово сгъване при стойката за клек?

пуснах тема в упражнения ,защити думите си и покажи защо твоя спорт е толкова велик и какво правиш ти
че другите не могат

BU

24.12.10
20:52

кросфит :D

Добре,няма да коментирам чуждите тренировки и спортове.

Само да ви налея малко акъл (макар да знам,че е загубена кауза) :

ХВЪРЛЯНЕ НА ДИСК:

Висок
Дълги ръце
Бързина
Ловкост
Техника,техника,техника...шампионите стават шампиони след 15 години тренировки и седят шампиони по 15 години още,та чак в 40те си години.Много техничен спорт,пък и зависи от индивидуални дадености.

Висок съм 180,събират ми се 5 месеца хвърляния,пък и не ми се отдава според мен.Хвърлянето на диск не мери сила.

Такааааам,колкото до вашата представа за прогрес... : )))))))))))))))))))))))
Хората в този форум,които тренират наистина сериозно се броят на пръстите на едната ми ръка.
Опитаха се някои да пуснат 2-3 теми с примерни тренировки - 5х5,20 репа клек и т.н. Еми не се получи,сори,не можахме да ви обясним какво значи да се тренира тежко,вие го имате за невъзможно.Вие имате Смолов за програма,която е абсурд да се завърши ,освен ако не си зобен или не махнеш 30% от интензивността й.После се чудим защо другите напредват,а нас ни кефи да хейтваме.

И сега аз като пиша тази програма в дневника си и правя лог съм напълно наясно,че не е за вас.Нито ще я пробвате,нито ако я пробвате ще я завършите.Изключвам единиците,които имат мотивацията за постигнат нещо.

Георгиии,профи нивото е поне 100 кг над всичките ми движения. ;) Какви международни състезания говориш.

Не е като да не съм виждал хора като вас,в залата от години,страх ги е от тяга,страх ги е от клек,страх ги е от тежести,страх ги е да влязат в зала дори някои.Иначе ДИСЦИПЛИНИРАНИ,изпълняват програмите стриктно.Прави си пича 3 серии по 15 повторения на тяга.Прави ги тези 3 серии по 15 повторения с 50 кг щанга цяла година! Как да не му кажеш евала.Ама що другите ‘дигали повече. :) Ами ‘щото не им се чака 20 години,докато заприличат на нещо.

Нямам намерение да прогресирам с вашето темпо.Нямам намерение да чакам 15 години,за да се нарека силен.Представата ви за нещата е просто грешна,но не искате да го приемете.И как да го приемете,като това ще означава да признаете как си губите времето.А егото,то е ценно. :)

Единственото,което се иска от вас,е да влезете в youtube,да напишете “18 years old” и после “squat” / “bench press” / “deadlift”  и да гледате. :) МОМЧЕТАТА НЕ СИ ЧЕШАТ МЪДЕТЕ !

Имате интернет всички :) потърсете силови постижения на младежите ваш набор.Стиска ли ви?

Мен лично ме е срам.Срам ме е ,че не съм започнал да тренирам на 13,срам ме е,че не мога да вдигна повече и нямам търпение да минат още години,да натрупам още опит.Чакам всяка тренировка с нетърпение,защото искам да бъда силен,искам да бъда експлозивен и искам да печеля състезания.

Ако има начин,колкото и труден да е той,опитвам.Ето сега пак си ебавам майката в залата и съм на ръба да се откажа,за да се преборя за 30 кг върху клека си.Вие пиете биричка и хейтвате.Обаче докато досега бяхме на едно ниво,с всеки изминал ден,с всяка седмица,месец,година,разликата помежду ни става все по-голяма.Аз ставам все по-силен,вие стоите на едно място.Събудете се докато е време,силата ви НЕ Е достатъчно,НЕ Е нормална и сте слаби.Аз също съм слаб,но гледам реалистично на нещата.200 кг тяга...200 кг тяга Е НИЩО ,бе.

ОЧАКВА се да сме корави,дявол да го вземе,нали затова седим с часове по залите.

BU

24.12.10
20:55

Бъдни вечер,залата ми беше затворена.10 лв ми излезе обикалянето с такси в търсене да отворен фитнес.Намерих,беше добър,тренирах. :) Путьовците като вас бяха по масите с баница в уста.

7 серии, 5 повторения 170 кг клек

Изгониха ме от залата,че затваряли,но успях да си направя Смолов.Лежанката утре.

24.12.10
21:00

Тука имаше един трол като тебе преди ама не се сештам как се казваше Ангел незнам си кои ти си сьщия.

BU

24.12.10
21:01

** ** ***** ********** *** * ******* *******,*****.

Мнението беше редактирано от BusyMan на 24.12.10 23:38.

BU

24.12.10
21:06

ЗАЩО такива хора няма повече по форумите,да общувам с тях. :/

Мнението беше редактирано от BusyMan на 24.12.10 21:06.

24.12.10
21:08

темата загуби комичния си провкус.
започнаха псувните,обидите и падението на душите на пишещите :(

Мнението беше редактирано от tra^la^la на 24.12.10 21:08.

24.12.10
21:08

Писано все едно за теб:
http://www.t-nation.com/free_online_article/most_recent/are_you_a_gamer

24.12.10
21:27

Надявам се никога да не пуснеш клип на постиженията си, така ще излезнеш по-тъп от тези, които написаха толкова много “мъдри” мисли в последните страници. Весели празници ти пожелавам и да вдигнеш  тягата с 200 кила до другата година а клека и лега с 300… И още 5000 свине да ти обясняват колко тъпо било така и колко назобен си бил, как не могло да се направи такъв прогрес, къф педал си бил и какво ли още не...

Поклон, момче, поклон.
Do ya thang man and f**k what they lookin at
Горната ти реч мисля да си я принтирам и да си я сложа на стената в стаята.
Евала, човече.

Мнението беше редактирано от Ален Божинов на 24.12.10 21:42.

24.12.10
21:41

казано от DeadManWalking на 24.12.10, 21:01:

Ти си заври дяволския хуй в женското дупенце,педал.

Браво

24.12.10
21:53

Що за малоумен, тъп и отвратителен хейтърски обичай....??? Мислех да напиша български, но все още вярвам в интелигентността на българите. К’во като няма клипове??? И аз искам, но като не иска да се снима - не иска. Какво толкова??? Не мога да разбера хората, които се заемат с тези спорове - работа нямате ли си? Проблеми нямате ли си? Цъфнали сте и сте вързали? Това е образцов форум, целта е взаимопомощ, добри чувства и полезна информация. Не го разваляйте!
Усещам, че излизам от добрият тон, затова отивам да тренирам...(който тренира, зло не мисли, нали така ;)).

24.12.10
21:55

казано от alleN на 24.12.10, 21:38:

Поклон, момче, поклон.
Do ya thang man and f**k what they lookin at
Горната ти реч мисля да си я принтирам и да си я сложа на стената в стаята.
Евала, човече.

Ice Cube a ? :D anyway “толкова много ме надъха тази реч, че ще поръчам на билборд да я сложат!!”

24.12.10
21:57

казано от Витан на 24.12.10, 21:53:

Що за малоумен, тъп и отвратителен хейтърски обичай....??? Мислех да напиша български, но все още вярвам в интелигентността на българите. К’во като няма клипове??? И аз искам, но като не иска да се снима - не иска. Какво толкова??? Не мога да разбера хората, които се заемат с тези спорове - работа нямате ли си? Проблеми нямате ли си? Цъфнали сте и сте вързали? Това е образцов форум, целта е взаимопомощ, добри чувства и полезна информация. Не го разваляйте!
Усещам, че излизам от добрият тон, затова отивам да тренирам...(който тренира, зло не мисли, нали така ;)).

имам си работа имам си проблеми и то много... не съм цъфнал не съм и вързал... дали е образцов форум ами не е :D а на ония от клипчето техниката му беше “страхотна”. а с мнението на Жорката съм съгласен на 100% аре peace!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1