Бърлогата на DeadManWalking

Темата е заключена.
Прескочи до:
BU

07.06.08
15:51

Така и не направих рамото...дълга история.А иначе рамената са ми от най-развитите групи,вчера го огледах в огледалото.Едва ли е заради многото серии,просто така си расте.

1.Набирания с подхват с 10кг - 8,6,5; с 5 кг  - 4,3
2.Кофички с 10 кг - 7,6,5,5 и 2 бързи
3.Тяга със 110кг - 8,6,5,5,4
4.Прасец с 15кг - 10,10,5 : )))

Прасеца само го опитвах.Изненадващо за мен,хареса ми!Тягата ще я вдигна с 5 кг,кофичките с 2.5/5кг ,а набиранията ще ги оставя така,докато ги завърша на 10 кг.

ПС:Забелязвате,че не е понеделник...имах нужда да потренирам малко. :)

Мнението беше редактирано от BusyMan на 07.06.08 16:32.

BU

09.06.08
18:35

1.Преден клек с 75кг - 8,6,6,5 (мога да вдигна на 80 кила,но ме мързи...)
2.Полулег с 60 кг - 8,5,5,5,4 (озорих се)
3.Гребане с 70 кг - 8,6,6 ; с 80 кг 6-ца
4.Сгъване с надхват 25кг - 8,6,6,5
5.Разгъване на дъмбел зад глава 10кг - 8,6,6,5

На гребане мога и осмица с 80 кг,което си е добър напредък.Легът ми е спаднал,нормално.

BU

11.06.08
18:25

1.Клек с 95 кг - 8,6,6,5
2.Лег с 70кг - 7,6,6,5,3
3.Набирания с 10кг - 6,4 ; с 5кг - 5 ; свободно 6,4
4.Френско с 25кг - 8,6,6,5

Не правих прасец,забравих да правя рамо.На лег силата ми си е паднала,на набирания съм слабичък,на френско можех много повече....страхотна тренировка...

Мнението беше редактирано от BusyMan на 11.06.08 18:51.

BU

12.06.08
15:36

Май ще минавам на старият си сплит.Немога да се настроя на тази програма,бих казал,че ми е неприятна.Немога да направя треновете като хората...обемът е нищожен.

Нови мерки:

Гръб - 112см
Ръка - 37 см (дясна) и 36,3 см (лява)
Талия - 83 см
Бедро - 64-65см
Задник - Голям... : ))
Предмишница - 31 (измерих я както трябва)

13.06.08
10:10

казано от DeadManWalking на 12.06.08, 15:36:

Май ще минавам на старият си сплит.Немога да се настроя на тази програма,бих казал,че ми е неприятна.Немога да направя треновете като хората...обемът е нищожен.

Нови мерки:

Гръб - 112см
Ръка - 37 см (дясна) и 36,3 см (лява)
Талия - 83 см
Бедро - 64-65см
Задник - Голям... : ))
Предмишница - 31 (измерих я както трябва)

Според мен обема трябва да се компенсира  от интензивноста .

BU

13.06.08
15:54

Добре,но откъде да я изкопая тази интензивност.Почивките ми са малки и скоростта максимална...Пък и колкото да е интензивна всяко следващо упражнение удря различни групи.Както и да е,не съм се отказал все още. :) Днес ми е любимата тренировка от всички останали дни.

BTW,няма да правя два дена почивка между ден 3 и ден 1.Не само,че няма смисъл,но и е абсурдно..адски ми се тренира.

ПС: Аааа,ти имаше предвид от наличната вече интензивност.Това,че се тренира 3-пъти цялото тяло въобще не се усеща,когато почиваш по 48 часа между треновете...

Мнението беше редактирано от BusyMan на 13.06.08 16:01.

13.06.08
16:33

Да компенсираш с интензивност = да вдигаш по-тежко ;) Кратки почивки не значи висока интензивност.Или е обем, или интензивност - като няма обем, трябва да има интензивност, тоест да вдигаш на ръба на възможностите си.

Мнението беше редактирано от G33K на 13.06.08 16:34.

13.06.08
16:39

Е, колко...толкова, че да те скапва. Вдигни тежестите, както се казва, това което Wrestling_pro имаше предвид(ако не греша де).
И преди ти го бях писал - от 7 седмица, няма да влезнеш в ритъм, поне аз не успях. Първите няколко тренировки си ми бяха за ..ориентиране. Ако искаш - продължавай, ако не ..зарязвай. По-добре го завърти на 5х5 или нещо от тоя род - фиксирана схема. По-лесно ще  се нагодиш.
Джедайството изисква търпение. :lol:

Edit: Я, Geek го е написал. :)

Мнението беше редактирано от 6th на 13.06.08 16:42.

BU

13.06.08
17:49

Ами,хубаво щеше да е да ви бях прочел мненията по-рано,но вече бях на зала и това,което казахте го научих по трудният начин...вдигнах килата на всичко и тягата ме съсипа... : ) доволен !
Между другото,въпреки че рамото отдааавна не съм го тренирал се представих изненадващо добре на него.

СТАЛКЕР,обиждаш ме.Знаеш,че си ругая по програмките,но да се отказвам...аз само така си приказвам. :)
Днес научих още нещо важно за интензивността... : )) Както казваше господинът ми по информатика : “Човек колкото повече научава,толкова повече разбира колко незнае”

1.Набирания с подхват с 10 кг - 8,5,3,4,3,3.. озорих го :)
2.Кофички с 12,5кг - 8,6,6,5
3.Тяга с 115кг - 8,6,6,5
4.Раменни преси - 20,25,30х5 кг !! (30х7-8 не ми мърдат,след 1-2 трена)
5.Прасец с 30 кг - 8,6,6,5

Ама кофичките и тягата ми ги направих тоооочно на ръба...аха-аха да не успея. :)

Мнението беше редактирано от BusyMan на 13.06.08 17:50.

13.06.08
17:59

Не, не, не..не те обиждам, мотивирам те. :)
Сори за спама.

BU

13.06.08
18:08

Ахаха,боже,написах ли че раменните преси ги правя с дъмбели? : ))) 30 кг дъмбели имах предвид.

Ааа,вижте какво,с оглед на обстановката във форума напоследък,обявявам дневника си за свободна спам зона! (party)  :-)

Днес,като си тръгвах от залата,ходя си аз ходя си...и по едно време нещо издрънчава,поглеждам надолу и ...коланът още ми е на кръста...бях изминал около 200м,обърнах се да ходя да го връщам,като го свалих със доза срам,недоумение,изненада и хумор.Гледам пред мен инструкторът,чака пред залата и ми вика : ” ‘Ши са сетиииш!!”  :lol:

BU

15.06.08
15:33

1.Равен лег с 70кг - 8,6;с 75 - 6,5
2.Преден клек с 80 кг - 8,6,6,5
3.Гребане с щанга с 85кг - 8,6,6,6
4.Сгъване с надхват с 25 кг - 8,6,6,5
Не правих прасец,отново...
На преден клек изтървах щангата в началната серия към 3-тото повторение.Слава Богу,свалих ръцете си и тя падна в сгъвките на лактите ми в стил “Зерчер клек”.За пореден път станах обект на внимание...
Това беше последната тренировка,в която съм предпазлив и си връщам силата на равен лег.Следващият път ще правя проби с 80кг.Рекордът ми е 80х7-8 и трябва не само да си го върна,но и съм си поставил за цел 80х8,6,6,5 :)

СТАЛКЕР,кой беше интересният филм,заради който си натакова тренировката? : ))

BU

18.06.08
18:05

1.Клек със 100 кг - 10,8,6
2.Полулег със 65кг - 8,6,6,5
3.Набирания с надхват (чисти) - 11,6,5,4
4.Френско с 30кг - 8,6,6,5 (малко зор,но 30кг са си 30кг : )) )

Клекът,както обича да казва RedWalker,го изядох.Внуших си,че щангата е лека...и тя се оказа лека.

Редакция: Това “100” изглежда много гола цифра...трябва да се поукраси с едно 10…110. :)

Мнението беше редактирано от BusyMan на 18.06.08 18:39.

19.06.08
18:59

Така е,психиката има много голямо значение при тренирането,също и посоченото от теб внушение

BU

19.06.08
19:13

1.Набирания с раменен подхват (чисти) - 8,6,6,5 (мързеше ме,бях надъхан за тяга :) )
2.Кофички с 12,5 кг -8,6,6,5 (прекалено леки,дигам на 15кг )
3.Тяга със 120 кг -8,5,5,4,5
4.Повече не,мерси... : )))

Вдругиден ще си правя раменните преси.
Тягата забелязах накрая на едното повторение,че ако не оставям щангата на земята при всяко повторение упражнението става поне 2 пъти по-лесно.
Кофичките усетих приятно парене в гърдите,следващият път на 15 кила...все се виждам как правя кофи с 20..скоро,скоро : ))

Каквото и да си внушавах на тяга... :) Единственото при тягата е кураж,кураж да започнеш да дигаш нагоре,оттам нататъка е по-сигурно,че ще успееш.

Може би зора ми с тягата беше,защото не почивах 48 часа.

BU

22.06.08
17:03

Та...бях на море. :) Тия,които живеят в София нека духат супата. : ))))
Проблемът е,че както всеки път,когато се отдалеча от къщи оставам гладен.Днес хапнах само малко на закуска преди да отида на плажа.Та бягах аз два дена по плажа,изгорях яката,играх волейбол (защото фитнесът те прави дърво : )) ).Видях се с някой стари съученици (и съученички..доста пораснали).

Интересното бе,че извадих изненадващо добра преса. :) И не стоеше като вдлъбнатите плочици на анорексичните германчета,а напротив,беше дълбока,заградена от стабилни коси коремни мускули и цялата ми основа беше обла,като дънер,като основа на дърво. :) Ех,как обичам тягата... След този уикенд на непрестанно движение съм изгубил един килограм,доста мазнини и вероятно мускулна маса,защото почти не се хранех. :(

Сега незнам за мацетата по плажа ли да ви говоря или за тренировки...хм...На кого му пука за жените всъщност :

1.Равен лег със 75кг - 8,6,6,5
2.Преден клек с 80кг - 8,6,6,5
*Набирания с широк хват (чисти) - 8,6,6,5
3.Раменни преси с 25 кг - 8,6,6,5
4.Сгъване за бицепс с надхват (доста по-добре се получи този път) с 30кг - 8,6,6,5
5.Разгъване над глава за трицепс - 8,6…тялото ми каза че тренировката ми се е проточила. :)

Открих нещо доста тревожно...имам психологическа бариера за 80кг на лежанка...преди без страх си ги турях,дигах и забравях..а сега немога да се престраша да опитам да си подобря постижението...Въпреки всичко бавно ,но славно вдигам килограмите всеки трен.Но има и нещо друго,чувствах се слаб след това тичане по плажа.Коремът ми едва издържа щангата на преден клек.

Всеки път,когато се надъхам да вдигам от лег..излизам от форма.

Спешна редакция: Еййй,аз днеска имах и гребане бе....напоследък съм много разсеян.
Спешна редакция 2 : * Пффф..правил съм и набирания....
Не-толкова-спешна редакция 3:  Без паника,просто съм разменил двете упражнения за гръб. :)

Мнението беше редактирано от BusyMan на 22.06.08 17:22.

22.06.08
18:17

А мацките, а мацките? Снимки, снимки  :vampire:

Голямо важно, поразменил си малко упражнения, а след плажни размотавания...наистина капва човек. :)
Разгъването за трицепс, как го правиш - с щанга или с дъмбели?
За лега, можеш да пробваш с по-ниска първа серия. :)
Ако ти вървят рамената, а доколкото съм чел, това е така...не би трябвало да е им е нужнно допълнително натоварване, след  лег. :)

Мнението беше редактирано от 6th на 22.06.08 18:18.

BU

22.06.08
18:54

казано от С7АЛК3Р на 22.06.08, 18:17:

А мацките, а мацките? Снимки, снимки  :vampire:

Голямо важно, поразменил си малко упражнения, а след плажни размотавания...наистина капва човек. :)
Разгъването за трицепс, как го правиш - с щанга или с дъмбели?
За лега, можеш да пробваш с по-ниска първа серия. :)
Ако ти вървят рамената, а доколкото съм чел, това е така...не би трябвало да е им е нужнно допълнително натоварване, след  лег. :)

Мацки ли?Трябва да призная,че съм дълбоко изненадан.Аз очаквах да изгаряте от желание да видите как тренирах...

Разгъването за трицепс със щанга няма ли да е просто френско,но изпълнявано от стоеж?Като пише Triceps Extensions предполагам,че трябва да го правя с дъмбели.Та,правя го с дъмбели. :)

Начинът ми на мислене е обратен.След като ми вървят рамената трябва да си развия потенциала. :)
За лега,ще видя колко ще се надъхам,може да мина и без леката първа серия.

ПС: Опуках 3 големи пици Калцоне.Слава Богу,не ги плащам аз. : )

Днес ми се наложи да помагам на нашите да преместят всички компоти и краставички,туршии и кво ли не (ах как ме връща това на село) от една маза в друга.Не само,че носех най-тежките щайги,но и ги носех една върху друга,качах ги по високите рафтове,правех всякакви финтове и си ги размятах по мускулните групи. :) Тия дето оплюват фитнесът и са поддръжници на “функционалната сила” да ме цунат отзад!

JO

22.06.08
20:00

Какви силови спортове си тренирал освен фитнес,че говориш така усилено против другите спортове?Аз също съм фитнес фен,но тренирам и бойни изкуства и мога да ти кажа,че опитът ми и не само това ми казват,че фитнесът е по-скоро изкуствен спорт като сила,да не говорим за експлозивност и гъвкавост на тялото и мускулите.

BU

22.06.08
20:12

Казах функционална сила.Нямах предвид това. :)

Не бих се изказал против спорт,още по-малко такъв,какъвто не съм тренирал никога и си нямам ни най-малка представа за него.
Изключение прави Хандбала...мн. тъп... : )

Няма такъв спорт “фитнес”.Фитнесът е място,снабдено с присобления,които имат за цел да подобрят един или друг твой показател,който да ти помогне в спорта.

Мнението беше редактирано от BusyMan на 22.06.08 20:14.

BU

24.06.08
19:42

1.Клек със 110кг - 8,6,6,5
2.Полугег с 60 кг - 8,6,6,5
3.Гребане с щанга с 80кг - 8,6,6,5 (можех +5 кг )
4.Френско с 30 кг - 8,6,6,5

Френското беше невероятно леко.Все едно вдгиах с 25 кг. : )) Готино,мислех че никога няма да стана по-силен там.

24.06.08
19:45

от колко време тренираш на какав хранителен режим си

BU

24.06.08
20:16

Охааа,любимият ми въпрос.Дефакто съм на един хранителен режим,който си изготвих отдавна.На практика от него вече почти нищо не остана същото.Едно нещо не се промени през тези 5 месеца,през които тренирах - пия много прясно мляко. : )) Вече съм пристрастен,много ми се услажда.

Ако потърсиш назаде ще видиш режима. ;)

24.06.08
21:52

е как си се развил толкова мн на лег

BU

24.06.08
22:02

Push and Pray….това е.

1.Гледна точка
2.Ген
3.Късмет
4.Постоянство
5.Предварителна подготовка
6.Техника
7.Скорост
8.Мляко : ))

От всичко по малко.Но легът ми е едно от слабите упражнения..поне аз така разсъждавам...докато не направя 90х8 не се признавам.

Аз започнах от 70х3 лег...без да съм пипал щанга.Не е кой знае какво да стигна 80х8.

Мнението беше редактирано от BusyMan на 24.06.08 22:03.

25.06.08
11:59

я попални този  формоляр да не те питам мн вапроси

25.06.08
12:01

Въпросник:
На колко години сте? 
Колко килограма сте в момента?
Височината ви?
Моля отбележета историята на теглото си /срещу всяка възрастова граница отбележете теглото си  с Х или друг отличителен знак/
100кг   
90кг                                 
85кг                                 
80кг                                 
70кг                                 
65кг                                 
60кг                                 
55кг                                 
50кг                                 
45кг                                 
40кг                               
    15г.    20г    25г.    30г.    35г.    40г.    45г.    50г.    55г.    60г    65г.

Свалете мерките си:
-бюст-  -
-талия -
-ханш-
-бедро
Имате ли някакви здравословни проблеми, като:
стомах-колит, гастрит, подуване, нередовен стомах -
главоболие-мигренозни пристъпи-
хронична умора, липса на енергия-
проблем с хормоналния баланс/моля отбележете ако пиете противозачатъчни или други хормонални препарати/-НЕ
висока кръвна захар, диабед-
високо или ниско кръвно налягане-
сърдечно-съдови заболявания-
алегрии-
проблем с кости или стави-остреопороза, коксартроза или подобни
кожа-акне, гнойни пъпки, псориазис и подобни
косопад или слаби нокти-
Ако имате някой от тези проблеми моля напишете повече за него- от кога е с какво сте се лекували, използвате ли медикаменти в момента?
Моля опишете хранителните си навици в момента- колко пъти на ден се храните, каква е обичайната ви храна, колко вода пиете, употребявате ли алкохол, цигари и кафе и в какви количества? Храната ми е разнообразна  ям  3 пати на ден не пия алкокохол не пуша пия рядко кафе
Готови ли сте да промените коренно външния си вид и здравословно състояние??? Каква е мотивацията ви?-добра  имам йеланието да се променя

Моля изпратете теста обратно и ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа след получаването на вашия е-майл, бъдете откровенни в отговорите си за да направим най-подходящата за вас програма! Успех!
                              Поздрави: Ангелина Зашева

BU

26.06.08
16:09

Данчооо,гръмни се,приятелю. :)

Днес тренировката беше...провал.Спах има-няма 4 часа,сигурно е от това.

1.Набирания с подхват (чисти) - 8,6,6,5
2.Кофички с 15 кг - 8,6,5,3,3 (зор :) )
3.Тяга със 120кг - 8,6,5,4,2
4.Раменни преси с дъмбели с 30кг - 8,6;с 25 - 6,5

Хватът ми на тяга не издържа...нямах сила нещо..незнам.

26.06.08
20:15

Кирилица!

Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 26.06.08 20:28.

27.06.08
07:00

Що гръмна човека бре?! :lol:
Раменните преси ги правиш с 30кг дъмбели? УаУ! Евалата!

А с тягата и хватовете - лелееее, колко го мразим т’ва - усещаш, че без проблем ще дръпнеш още няколко бройки с поне 10ина кила отгоре, а някоя от ръцете ти се разтваря... ! :(

27.06.08
07:31

Има фитили за целта :)

27.06.08
07:33

Много бих се радвал Дедмен-а ако качи 1-2 клипчета как прави раменни преси,гърди с дъмбели или тяга. :)
Просто килограмите наистина са “уау” ;)

27.06.08
08:29

Особено килограмите му на тяга. И аз бих изгледал с удоволствие доказателствения материал :)

TI

27.06.08
08:37

Не подценявайте дедмен-а. Лично аз си мисля, че той си тренира тежко и резултатите му са истина. Само тия раменни преси с 30кг дъмбели малко ме притесняват, но си мисля че това са двата дъмбела. Може и да не съм прав, той ще каже.

27.06.08
09:15

И на мен ми е интересно да видя пресите с два дъмбели по 30 кг всеки. Имам съмнения относно изпълнението и амплитудата :)

BU

27.06.08
10:09

Непременно. :)

Има само един...незначителен проблем.Това беше една от последните ми тренировки в залата,преди да отлетя за Кипър да бачкам.Там,ако има интернет и камера...ще пратя.Ако не,на 1 септември! ;)

...Пък мога и с телефона оттам,ако имат bluetooth adapter…ще видим. :)

ПС:Боже...те затова ли ме гледат така с интерес като вдигам? : ))))

ПС2: По 30кг във всяка ръка.

ПС3: Пък ако нещата вървят със същите темпове...защо да не видите клипче с по 35кг.  :cheese:

казано от С7АЛК3Р на 27.06.08, 07:00:

А с тягата и хватовете - лелееее, колко го мразим т’ва - усещаш, че без проблем ще дръпнеш още няколко бройки с поне 10ина кила отгоре, а някоя от ръцете ти се разтваря... ! :(

Де да беше само това проблемът.Пусна ли си ръцете от щангата и силата ми пада с 5-10%...накрая нямах сила дори да вдигна щангата...

Мнението беше редактирано от BusyMan на 27.06.08 10:34.

27.06.08
12:19

Aхм, има нещо такова(за хвата), но при последната си тренировка, опитах с кръстосан хват, т.е. едната ръка в подхват, а другата в надхват и нямаше никакви задръжки, но както и фитилите, така и този хват ...смятам да го отбягвам. Искам здрав хват - много здрав, много, много, много здрав хват и яки предмишници. :lol:
Хм, не знам как ще си с тренировките в Кипър, но успех. То и да направиш пауза, пак ще ти е от полза. :)

BU

27.06.08
12:25

Че аз винаги ползвам кръстосан хват....ако си “играя” само с надхват хватът ми по-здрав ли ще стане?Това не го знаех...

BU

29.06.08
17:52

Връщам се от плажа...ръцете ми са пропити с плажно масло,очите ми пълни с женска плът,и целият ми торс е изгорял...рамена,трапец и горна част на гръб.Интересното е,че коремът ми си седи бял,както и кръстът...през цялото време бях прав,това обеснява нещата.

Днес целият ден бях малко...слабо настроен.Но тренировката ме опроверга:

Не правих преден клек заради рамената...ох как болят:

1.Равен лег с 80 кг - 9,6,6,5
2.Гребане с щанга с 90 кг - 8,6,6,5
3.Сгъване за бицепс с подхват (35кг) - 8,6,6,5
4.Разгъване за трицепс - 8,6…абе все не го довършвам това. :)

Когато вдигнах 80-те килограма и тялото ми се настрои на тежеста ми се сториха много леки.Проблемната ми точка беше някъде средата на движението...бях много щастлив,когато ги направих 9.Можех и 10,но не ми се рискуваше.

Като цяло днес няма настроение за подвизи.Когато се тренира тежко се изисква едно особено състояние на духа и съзнанието..едно надъхване..едно чувство на прилив на сила.Най-вече ми трябва на тягата,защото началото на движението е доста трудно.По 30 сек. ми е само подготовката преди да започна да вдигам нагоре. :)

На лег обаче имах много желание и се получи.Радвам се. :)

Мнението беше редактирано от BusyMan на 29.06.08 17:52.

BU

01.07.08
20:26

1.Клек (100кг) - 8,6,6,5
2.Горен лег с дъмбели (30кг) - 8,6,6,6,5 :)
3.Набирания (пфуу) - 10,6,4
4.Френско (30кг) - 8,6,6,5

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1