15.03.09
18:48
да около 45гр на литър...няма да коментирам въглехидратите от прясното мляко
Кофти са,но вършат работа.
Ааа,знаете ли какво пропуснах?Тайната е ,че слагам нескуйк в почти всеки литър мляко...нескуйкът ме прави голям и силен...
В прясното мляко има ли въглехидрати ?
Ти как мислиш?
И между другото, в горното меню има по груби сметки поне 250 грама протеин, 500-600 грама въглехидрат и поне 5000 ккал.
Аз ако ядях така, щях да съм над 90 кила, да дърпам над 200 тяга и да съм с талия един метър :lol:
Мнението беше редактирано от Петко К на 15.03.09 18:50.
15.03.09
18:52
АААААААААА, да не се обиждаме на талии само!
:D
Къде ги видя тия 250гр протеин?4 литра мляко са 120-130 грама,2 кофички кисело мляко са 25гр протеин това са 150 го сложи и от тия кебабчета да има 20 са 170 максимум.
И какво не им харесваш на въглехидратите от прясното мляко? 4 литра мляко са 180гр + “3 хамбургера са 3 питки хляб с 3 кебабчета+3 катми” е не малко количество.Аз сериозно бих се омазнил ако приемах същото количество всеки ден.Имал съм дни в които не съм консумирал нищо друго освен мелчни продукти и овес с яйца за закуска.Спад на силата тогава не съм имал.
п.п докато си опрявя мнението са излезли още 5. Не падам от луната. Знам какво е съдържанието на прясното мляко. Предния пост го пуснах защото QcK беше изключил млякото като източник на въглехидрати.
Мнението беше редактирано от NRG на 15.03.09 19:19.
15.03.09
18:56
Къде ги видя тия 250гр протеин?4 литра мляко са 120-130 грама,2 кофички кисело мляко са 25гр протеин това са 150 го сложи и от тия кебабчета да има 20 са 170 максимум.
Има и една извара там, и една вечеря, за която нищо не се е казало ...
А на мене ми е чудно що не си смятате собствените калории и протеин, а смятате тоя на хората ...
Страхотна математика ... само че математика в най-най теоретичен вид, без приложение. Добре, нека да са 170..нека 150 да са, все тая е.
Първо - протеинът не е източник на енергия. Тоест, би могъл да бъде, но не е нито оптимално, нито изобщо смислено. Източници на енергия са въглехидратите и мазнините, той поема доволни количества и от двете. Издигането на протеина в култ го има само в бодибилдинга, в случая говорим за много различна материя ми се струва.
Второ - на 95 кг тегло с примерно 12-15% телесни мазнини (предполагам) колко протеин според теб трябва? Защото за мен 170 са напълно достатъчни (дори и за бодибилдинг цели), аз имам горе-долу толкова активно тегло (малко по-малко) и ям със сигурност по-малко от тази цифра в повечето дни (не смятам, но горе-долу), пък нищо ми няма, да не кажем че напредвам ;)
Защо никой тогава на НВД не поставя силови рекорди като храненето не е важно?
По твоите разбирания за “ниски” и “високи” въглехидрати аз съм почти постоянно на “ниски” и да, ставам по-силен със сравнително равномерни темпове ;) Но не ставаше въпрос за това, обаче като гледам са ме разбрали останалите, така че няма да се опитвам да го кажа с други думи.
Мнението беше редактирано от G33K на 15.03.09 19:06.
15.03.09
19:28
Брей,този дневник живна малко.Ако не друго,надъхахте ме да тренирам по-усилено.
Защо никой тогава на НВД не поставя силови рекорди като храненето не е важно?
Не съм компетентен, но може да се спори, защото днеска поставих личен рекорд на тягата (90х4) след месец и нещо на кажи-речи прилично НВД, през което 4кг. свалих.
:lol: За момент си помислих да ти напиша съдържанието на 1л мляко,но се отказах.Отивам...да хапна. :-)
Няма смисъл. :) На някои хора ако не им сложиш храната в кутия, стрита на прах или в краен случай на хапченца и с няколко © и ® след надписите, както и с представки като мега, супер, хипер или про, ако не ги одрусаш 100 кинта за 200 грама от това чудо на съвременната лека промишленост, не са в състояние да я възприемат. Рекламата е голяма сила за промиване на мозъци. :)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 16.03.09 06:59.
Миналото лято пиех по 2 литра прясно мляко на ден отделно по 2 кофички, кисело мляко малко месо, извара и др боклуци и единственото дето направих е че от 80 кг станах 69 и то с мазен корем :) Общо взето доверие на мляко нямам вече това си е чиста оцветена вода дето натоварва бъбреците и пикая повече отколкото ако пия бира.
16.03.09
20:13
Само немога да разбера, как ти излиза ефтино с това мляко ?
vlad-o, още един анти-привърженик на млякото. Аз продължавам да си въртя като грамофонна плоча (но не развалена! :D) че специално прясното мляко—от магазина—= вода, антибиотици, лактоза, хормони, въглехидрат. Но явно си е и до лични предпочитания, ако ви влияе добре и сте доволни от него.
16.03.09
23:17
Ами дано хормоните ми помогнат. :)
Ами те тия 4 млека ти излизат 5-6 лева...то 1 тарелка свинско филе аламинут от билла е толкова пари-400,500 грама чисто месо не е ли по-добре от товя мляко?
17.03.09
17:01
5 литра мляко както и да ги погледнеш са 10 лева.
Аз за толкова си зимам кило и нещо пилешко филе.
На човека не му трябва чист протеин. До колкото аз разбрах няма културистични амбиции, ами повече сила в залата, а с 5-те литра мляко си набавя по малко протеини и въглехидрати. За неговата цел само мръвките не помагат толкова много, трябва въглехидрати.
Именно :) Незнам какво против неговото хранене имат ... Щом с това хранене си постига амбициите нека да продължава !!
17.03.09
17:15
И за мен е на оферта да взимам месо,но наблизо около нас няма,а не ми се ходи до супермаркета,не ми се готви и въобще...защо още обсъждаме това мляко?Писна ми. >:-( Нали не го пиете вие?
Абе да ти кажа и ние го пием , но не ни е приоритетно . Много по-изгодно ни се вижда месото :)
17.03.09
18:22
Приоритетно ми е ЕДИНСТВЕНО,защото е лесно.Точка. Две лайна не давам иначе.И конски копита ще хапвам,ако ми е по-лесно така.И свински опашки ще нагъвам,ако се продават готови за консумация.Никога и на никого не съм казвал “млякото е хубаво,пий”,ваша си работа.
Ядосан съм днеска нещо,хванала ме е някаква шиб**а хрема,в училище беше 50 градуса,аз бях с пуловер,боли ме главата...отивам на зала. >:-(
ПС:Някой още да не е разбрал колко ми дреме на *уя за храненето?!?!Хубаво.
Мнението беше редактирано от BusyMan на 17.03.09 18:25.
17.03.09
20:28
Такаам,след тренировката хремата ми секна и гърлото ми спря да ме дере.Няма по-добро от хомеопатията! : ))
Давах го по-полека днес,без особени очаквания:
1.Лежанка -100х6,100х5,100х5,100х5,90х9
2.Флайс
3.Френско с 40 кг
4.Обръщания на щанга - 70,80,90х1,70,70 (70 са леки,80 са тежки,90 са доста тежки,но не непосилни :) )
5.Малко набирания (много малко)
Трапецът ми се е скапал от два дена насам заради тези обръщания и изтласквания.Веднъж да свикне и би трябвало да ми станат по-лесни. :) Мускулна треска в раменния пояс ме държи плътно,а мускулната треска е рядко явление при мен и само,когато правя нещо ново.Свикна ли да обръщам 100кг...кеф. :)
ПС:Под “обръщане” имам предвид просто да я докарам в/у гърдите си.Освен това не мога да си извивам китките и не го правя,но пак се получава интересно.
Мнението беше редактирано от BusyMan на 17.03.09 20:29.
20.03.09
21:28
1.Clean and Push Press - 50,60,70,80х5,100 (само по веднъж тласкам засега)
2.Мъртва тяга - 120,140,140 без фитили ; 160х6 с фитили
3.Клек - 100,120х8
На клек можех да си продължа,но...не съм достатъчно мотивиран.
20.03.09
21:58
5 литра мляко както и да ги погледнеш са 10 лева.
Аз за толкова си зимам кило и нещо пилешко филе.
Къде тази оферта?Аз ям 1 пуешко за 6 и 99 килото ама ми писна.Каи ми на лична офертата къде е ако е някъде в Студенски супер.
1.Clean and Push Press - 50,60,70,80х5,100 (само по веднъж тласкам засега)
Дедмен!
Гледам, запалил съм те по Clean and Push Press :coolsmile: ! Яко упражнение!
Като посвикнеш с тежестите и техниката - пробвай ManМakers (обръщаш пред гърди, push press, отпускаш с леко приклякване зад врат, пълен клек, изправяш и отново push press, отпускаш до гърди и след това на земята - това е 1 повторение) Ще ти хареса :coolsmirk:
Мнението беше редактирано от Vic на 21.03.09 12:42.
21.03.09
12:40
Страх ме е да бутам зад врат,но ще опитам по-нататък. :) Мерси.
BTW,би трябвало да е “ManMakers”?
Редакция: Пуснах линка,кефят ме. :)
Мнението беше редактирано от BusyMan на 21.03.09 17:43.
22.03.09
22:26
1.Набирания - плачевно,както обикновено,петици правих със собствено тегло :(
2.Лежанка - както обикновено
3.Още малко набирания + вертикален скрипец
4.Гребане с щанга на 70-80-90 кг (слабо)
5.Разтваряне за средно рамо от седеж с 10 кг...
6.Лежанка с тесен хват - 90х6,90х6
Сега зависи от гледната точка.От една страна нямах сила и енергия и беше кофти тренировка с оглед направеното.Но пък доста добре я усетих. :]
А как да разбираме новия ти аватар? Даже влязох в галерията ти, да не би случайно да има още от тази серия, но уви... ;-P
Всъщност, защо поне не са по-атлетични?
Мнението беше редактирано от Vic на 23.03.09 07:50.
Пет набирания, ако ти е изчистена техниката със задържане горе за секунда и изпъване на гърба в най-горна точка, са си много добре.
Мнението беше редактирано от Timon на 23.03.09 07:57.
Всъщност, защо поне не са по-атлетични?
Кво им е бе?!?! :D
Хахаха! С изключение на първата, останалите са “рекламни клечки за зъби”. А аз съм човек, а не куче и не си падам по кокали :coolsmirk: !
Мнението беше редактирано от Vic на 23.03.09 09:53.
Хахаха! С изключение на първата, останалите са “рекламни клечки за зъби”. А аз съм човек, а не куче и не си падам по кокали :coolsmirk: !
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Тя първата изглежда по-така, щото е най-близо :lol:
23.03.09
16:36
Ако бяха по-атлетични,щяха да имат самочувствие и нямаше да могат да ги снимат заедно и една зад друга...Важна е идеята,а не самата снимка. :p
23.03.09
16:47
Е, мойте бедра са направо мъжки значи, в сравнение с “клечките”:)))
23.03.09
16:48
Къде е тая снимка(май само аз не зацепих за кое става въпрос ^^)
Снимката е аватара. А каките са жестоки, да не съм чул лоша дума :)
хахаах и аз се чудех за какво става вапрос :D ама като влезнах ей ся видях , че е сменен :)
23.03.09
18:17
На деадман ли?Мен аватара му ми излиза същия-1 черно човече о.О
Изчисти си кеш-а на браузъра. :P
И да,каките са си муцки. :lol:
Мнението беше редактирано от BusyMan на 23.03.09 18:18.