мазнини на талията

28.12.07
20:23

имам много мазнини в областта на талията ,та въпроса ми е как да ги сваля?

Кардио и диета.

29.12.07
15:12

Що вместо да сваляш не направиш един режим за поддържане  в които да  намалиш мазнините за  сметка на  мусколите  !! МОе д а  стане с Калорииен шок или рбд!!

29.12.07
22:21

ми аз правя кардио ,ама с тази диета ме е страх да не сваля мускулна маса

30.12.07
07:43

Интересно наистина

Мнението беше редактирано от Wrestling_pro на 30.12.07 07:44.

kravata, има редица методи за запазване на мускулната маса при “изчистване” на мазнини. Не би имало от какво да се притесняваш, ако систематизираш диетата си.

30.12.07
09:43

При НВД,затова е завишен приема на белтък,за да предпази мускула от сваляне.Така,че една добра и съобразена диета ще ти свърши работа,без да се притесняваш за загуба на мускул.

30.12.07
11:09

казано от ivo_the_monster на 29.12.07, 15:12:

Що вместо да сваляш не направиш един режим за поддържане   в които да  намалиш мазнините за  сметка на  мусколите  !! МОе д а  стане с Калорииен шок или рбд!!

Защо никои не  ги ползва  тия режими за поддаржане  на  килата  ама  променяне  на мусколите спрямо мазнините ! http://www.bb-team.org/articles/1550/

30.12.07
21:23

а може ли да ми предложите някой хранителна добавка за изгаряне на мазнините,няма ли да е по лесно да сваля по този начин мазнините? ас съм на 15 години и тежа 74 кг .

31.12.07
07:36

Ако мазнините са много  няма да  стане  с поддаржане (10-15 кила) ама  ако просто си леко замазан в областа на талията  мое да с е оправи ако си на нулев  калорииен баланс и тренираш таи като тялото се  приспособява  и намалява  мазнините за сметка на мусколите!!

Мнението беше редактирано от ivo_the_monster на 31.12.07 07:37.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1