31.12.07
07:49
Някой ще ходи ли на фитнес(тренировка) днес и утре. Аз не. :)
31.12.07
07:54
Днес 5000 калории, 100 грама протеин, 500 въглехидрати, 300 грама мазнини. Особено мазнините - таман в норма! Иначе на финтес не ама довечера сме си измислили шоу-програма и аз ще правя позинг, хаха, сериозно. Така че пак е тренировка.
Толкова сериозно съм се захванал със фитнес и не ме е.. и на връх нова година да утида в залата :) днес съм там към 1 и към 8 почва пиячката,но ще внимавам защото имам съмнения,че креатина като го вземам точно след това пих алкохол и яко ме сви в гърдите,но може и да е от всичко....
31.12.07
09:01
Ще ходи, ще ходи. :)
Отказал съм се празниците да ми спират тренировките, макар тази Коледа да се оказа пагубна за тях по коренно различни причини.
До 03.01 съм out, защото залата не работи.Това значи, че тази вечер ще въбе малко по-сободна :):)
31.12.07
09:35
На 2ри чак. Залата не работи.
П.С. Имам ключове от нея, но нещо... :) Рядко се отдава шанс за толкова дни почивка.
Днес ще тренирам,а залата не работи единствено на 1ви.На връх Коледа направих супер тренировка,смятам и днес да е така. :)Тренировки и хр.режим не съм спирал покрай празниците.Днес ще се събираме,но аз тъй или иначе не пия.
31.12.07
10:00
Днес ще направя тренировка за гърди, а утре мислех достойно да отбележа новата година с една за крака, но залата не работи и ще се наложи да го оставя за 2 януари. Празници или не, докато другите се наливат и припадат, аз си ям здраво и раста, пък после същите тези ме питат как да качели малко маса или да изчистили. Весело изкарване на всички довечера и не забравяйте, че има и по-смислени неща от това да се напиеш като свиня.