Днес и утре ....

31.12.07
07:49

Някой ще ходи ли на фитнес(тренировка) днес и утре.    Аз не. :)

ГН

31.12.07
07:54

Днес 5000 калории, 100 грама протеин, 500 въглехидрати, 300 грама мазнини. Особено мазнините - таман в норма! Иначе на финтес не ама довечера сме си измислили шоу-програма и аз ще правя позинг, хаха, сериозно. Така че пак е тренировка.

31.12.07
08:44

Толкова сериозно съм се захванал със фитнес и не ме е.. и на връх  нова година да утида в залата :) днес съм там към 1 и към 8 почва пиячката,но ще внимавам защото имам съмнения,че креатина като го вземам точно след това пих алкохол и яко ме сви в гърдите,но може и да е от всичко....

Ще ходи, ще ходи. :)

Отказал съм се празниците да ми спират тренировките, макар тази Коледа да се оказа пагубна за тях по коренно различни причини.

31.12.07
09:08

Пълна релаксация за мен  :P от 20 до 08.01.08

31.12.07
09:24

До 03.01 съм out, защото залата не работи.Това значи, че тази вечер ще въбе малко по-сободна :):)

На 2ри чак. Залата не работи.

П.С. Имам ключове от нея, но нещо... :) Рядко се отдава шанс за толкова дни почивка.

31.12.07
09:44

Днес ще тренирам,а залата не работи единствено на 1ви.На връх Коледа направих супер тренировка,смятам и днес да е така. :)Тренировки и хр.режим не съм спирал покрай празниците.Днес ще се събираме,но аз тъй или иначе не пия.

31.12.07
10:00

Днес ще направя  тренировка за гърди, а утре мислех достойно да отбележа новата година с една за крака, но залата не работи и ще се наложи да го оставя за 2 януари. Празници или не, докато другите се наливат и припадат, аз си ям здраво и раста, пък после същите тези ме питат как да качели малко маса или да изчистили. Весело изкарване на всички довечера и не забравяйте, че има и по-смислени неща от това да се напиеш като свиня.

31.12.07
11:16

Разбира се, че ще се тренира.
Празниците не пречат на тренировките и обратното.

Весело изпращане на 2007г. и посрещане на 2008г.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1