Е май се разбраме накрая (ако бях прочел линковете...). Според мен идеята е да всмучеш корема навътре, а разширяването на коша е визуален ефект......чакай, остави, ще го чета, видяло се е.....
аха! Е т’ване му харесвам на нета, че може така да те обърка, че да се чудиш....
Гледай сега, не го мисли гръдния кош. Поставяш длани на бедрата, навеждаш се леко напред, издишаш, всмукваш корема навътре, седиш така докато не ти стане леко неприятно (не много - тия са написали 40-60 сек :shock: ). Почиваш малко и после пак. Така 3 пъти. Можеш да го правиш по 2-3 пъти дневно. Гледай да нямаш работа и да има тоалетна наблизо. Да не е след хранене. Това е - никакъв гръден кош. Поздрави!
15.03.05
12:21
като “козметично” решение почни да вървиш изправен. първо това е естествената поза на торса, така се избягва гръбначно изкривяване. второ, повдигни си малко гръдния кош, поизпъчи се и ще видиш как корема леко се прибира. само гледай да не се надуеш много и да вървиш като робот ;). като цяло това не решава проблема, но заради положителните му страни си струва да се пробва.
И аз имам коремче,но не само изуто ама има и мазнини.
Един прятел ми каза че трябва да бягам 30 мин да почнат са горят мазните и след това да почвам да правя преси и тем подбони.
Дали че има успех така?
Абе да не си гледаш корема като се наядеш - то е нормално да се разшири, все пак храната и тя има обем. Гледай го сутрин на гладно и тогава прецени дали е разширен.
Та никои не ми отговори на въпорса!
да бягам 30 мин да почнат са горят мазните и след това да почвам да правя преси и тем подбони.
Дали че има успех така
Като написах “дерзай” имах предвид “давай” или с други думи “да, ще има успех” :) . Извинявам се, ако съм се изразил непонятно.