03.01.08
09:16
Казвам се Никола на 16 години тренирам от месец и нещо (преди сам тренирал на лостове ) тренирам и борба !! Преди да почна да тренирам се хранех с много мазнини и по малко ваглехидрати ( правех го несазнателно такава храна харесвам ) изведнаж дигнах ваглехидратите мн рязко до 4-5 грама на телсесно тегло ( не си играя да броя калорите ама някаде толко) минаха и празници !!качих мн рязко и килограми и мазнини де забелязавам го ама с това се качи и силата и мусколите ми ( според мен омазняването стана и таи като ся зимната ваканция и тренировки по борба немам таи като почиват трениорите) ама тва че се омазних не ме плаши !!Почнах от скоро по тая програма
http://www.heavy-duty.hit.bg/ това не е оригинала на хеви диути а по скоро нещо по подходящо за начинаещи!Тренирам по сплит системата ! Не използвам супер елементи !!
Неска не тренирам (тренирах вчера )
Хранене :
овесени ядки с мляко + яица + плодове
шунка + мляко с ориз
... засега е тва ще пиша по касно кво сам ял
Ще следя дневника ти с интерес, така че моляте описвай всичко подробно.И аз съм се замислял за хеви дъти, но предвид малкото години .. и тежкото натоварване предпочитам да го оставя за малко по-нататък.
03.01.08
14:23
Аз също ще я следя искам да видя дали ще има ефект тая система , а някой знае ли откъде мога да видя оригинала на системата?
03.01.08
18:02
Тренировката е за по напреднали
Мнението беше редактирано от ivo_the_monster на 03.01.08 18:04.
03.01.08
18:03
мляко с ориз наистина е много вкусно ама внимаваи с ГИто му !!
03.01.08
18:05
казано от ivo_the_monster на 03.01.08, 18:02:
Тренировката е за по напреднали
според мен макар че тва дето си дал на линка не е оригиналното Хеви диути !!
03.01.08
18:13
... шунка + ориз с пиле
фастаци
дюнер
риба консерва (180 гр)
преди лягане 200 грама сирене
Тренировката ми беше вчера и имам мусколна треска неска не много тегава !!Ред уолкар тая тренировка не е хеви диути сасем по скоро е модификация за начинаещи аз трнирам по сплит системата !!
04.01.08
10:58
Неска ядене :
1. мюсли + кислео мляко +банан + ябалка
после между ядене 1 и две вкарах 500-700 мл прясно мляко + банан+ябалка
2. ориз с малко пиле +кисело мляко
след извесно време изядох 2 яица
Тва е засега . Мился по касно да ям
3. 4 яица
4.фастаци сиурно или сандвич + аирян или някво мляко ( сандвича е с черен хляб)
5. риба консерва или друго ( маи ще е друго че некаде разбрах че в рибните консерви имало олово и се натрупвало и да не се ядат всеки ден)
6. сирене ( бих сложил извара ама е гадна и нискокалориична )
05.01.08
16:36
Неска ядене :
1 мюсли с кисело мляко +банан + яицемежду ядене 1 и 2 вкарах още 2 банана и 500 мл прясно мляко
2. ориз с пиле + 500 мл прясно мляко3.фастаци +кисело мляко (нз как ми хрумна )
4.риба консерва (180 грама ) +зеленце +кремвирши
5 .за по късно пиле
6. преди лягане извара
Искам и да споделя моите планове и идеи за 2008 година !!Еми наи общо минимум 70 кила ( И ПОВЕЧЕ разбира се но нема смисал да барзаме догодина мое кача още кила) с добар релеф !! Имам 2 идеи как мое да станат нещата :1.Изчислих че за да поддържам 70 кила ми трябват около 3095 калории !!Ако почна да с е храня с толкова тялото ми ще стане 70 кила и ще поддържа и отношението между мазнините и мусколите ще се променя!! ( тва тука за 70 е само пример мое да изчисля и за 73 или 75 освен тва не знам докога ще се променя отношението и дали ще сам доволен ) 2.Като качвам и свалям да стана колкото мога кила и после да свалям с РБД !! (ПРИТЕСНЯВАМ СЕ ЗА МУСКОЛИТЕ СИ КАТО СЕ ИЗЧИСТЯ ДА НЕ САМ ПАК ОТ ТАМ КАДЕТО ПОЧНАХ)
Мнението беше редактирано от Wrestling_pro на 07.01.08 21:19.
05.01.08
16:37
ИСКАМ СЪВЕТИ ЗА ПЛАНА СИ !!!
06.01.08
14:45
Неска ядене:
1. ориз с пиле + 2 банан + 1 яице
2.плодове + прясно мляко
Тренировка
Лег 2 x 10 повторения
Мечка 2 X 10 повторения (правех с сердния хват нито тоя наи широкия нито тоя тесния с кои трябва да права за да ми се разшири гърба)
Раменни преси 2 x 10
Бицепсово сгаване с права щанга 2 X 8-10 (наблегнах на негавтивната фаза )
Вдигане на краката от вис 2 X 25
навежадане с дъмбел 2 X 15 ( от всяка страна)
3. веднага 1 корни зелено (то е без шоколад ) вкъщи малко пиле колкото бе останало + 2 бананпреди малко прясно мляко4. сигурно няколко яица ще изям
5. 1 риба консерва вероятно
6. Сирене + извара ще бъде
П.П Всичко в тренировката бе до отказ ( без корема таи като при него трудно ще стигна до отказ :( ) измерих се и сам 68 кила
Мнението беше редактирано от Wrestling_pro на 07.01.08 21:18.
Ако искаш другите да са по-отзивчи ви олисни ги малко като:
- Пишеш малко по-грамотно. Имаш много правописни грешки, които затрудняват четенето.
- Отделяй параграфите когато вкарваш нова идея, едвам успявам да прослдя снисъла
- Описвай четлива менюто си и самата тренировка. На нов ред всяко упражнения.
Иначе просто е доста трудно за четене и разбиране и не може да ти се отговаря като хората.
И дай малко инфо за себе си. Какви са ти мерките най-малкото.
Иначе относно притеснението ти за мукулите, зависи от диетата до колко ще ги запазиш. Но по всяка вероятност няма да си на същото ниво след свалянето. Формата е по-постоянна отколкото си мислиш.
06.01.08
18:05
Мерките не си ги знам всичките ще споделя тези които знам !!
1.75-76 см
68кг
ръка 34-35 като я стегна
Въпроса ми е кво мислиш относно това за идея 1 (поддържането на калории) дали ще се получи ? Понеже в саита прочетох за оформянето и ми се стори начин да не свалям мусколна маса а да намаля мазнините !! Бих се радвал на повече градивна критика !! Все пак благодаря за саветите пак дано хората напишат нещо !!
06.01.08
18:27
Недей да разчиташ прекалено много на изчисления,тия калкулатори по интернет дават само обща идея за какви калории става въпрос,най-добре ти си прецени като почнеш да сваляш доколко запазваш мускулите си и доколко изгаряш мазнините.Също така ако искаш да орелефяваш ще трябва бая да увеличиш протеина,за да не пострада чистата маса,и да намалиш естествено въглехидратите. Според мен ако не си с наистина бавен метаболизъм няма да е нужно много кардио,по-скоро наблегни тогава на стриктна диета и интензивна тренировка,пък наблегни на кардиото ако мазнините не намаляват достатъчно.
06.01.08
18:37
казано от zoben_pitbul на 06.01.08, 18:27:
Недей да разчиташ прекалено много на изчисления,тия калкулатори по интернет дават само обща идея за какви калории става въпрос,най-добре ти си прецени като почнеш да сваляш доколко запазваш мускулите си и доколко изгаряш мазнините.Също така ако искаш да орелефяваш ще трябва бая да увеличиш протеина,за да не пострада чистата маса,и да намалиш естествено въглехидратите. Според мен ако не си с наистина бавен метаболизъм няма да е нужно много кардио,по-скоро наблегни тогава на стриктна диета и интензивна тренировка,пък наблегни на кардиото ако мазнините не намаляват достатъчно.
Благодаря за мнението попринцип това с свалянето и оформянето ми е планирано за понататак а сега гледам да кача колкото мога !!
07.01.08
18:40
Днеска Иванов ден честит на всички именници !!! Ядене неска :
1.Ориз с малко пиле + банан + 2 яица след малко няколко мандарини ( таи като е зима и трябва витамин Ц )
2.Риба консерва + краставица
3. Кашкавал + месо
4.Сандвич + аирян ( в даскало )
5. Сандвич + аирян ( в даскало)
6. Месо + фастаци + разни салати ( баща ми има имен ден )
7. Сирене + извара сигурно или само Сирене
В времето в училище имаше бая именници и бая бонбони аз не отказах !!
Мнението беше редактирано от Wrestling_pro на 07.01.08 21:15.
08.01.08
18:20
Неска :
1. овесени ядки с кисело мляко + банан + 2 яица (цели)
поскачах малко на въже еи таи от скука
2. мусака + кисело мляко
3. 4 яица (цели)
4. Фъстаци 100 грама
5. Фъстаци 100 грама
6.пилешко + краставица
7.Сирене сигурно !!
Пу да *************. Баце, преди малко ти писах цял гоман натиснах контрол зед и затрих взичко. Ще карам накратко, че ;леко се изнервих.
Така:
1/ В началото казваш, че искаш да сваляш. После пишеш, че си само 68 кг на тоя ръст, това е леко поднормено тегло. А след това Те гледам вкарваш по 3200ккал на ден МИНИМУМ. Това си е чисто ввд твоето.
2/ Според мен на тази възраст и килограми трябва да направиш това:
-Прочиташ всичкото инфо тук и наоколо където видиш: http://www.bb-team.org/articles/909 http://www.bb-team.org/articles/1542/
Отнсно ввд , нвд и балансиран. Трябва да разбереш някои основни неща, всеки от там минава.
-Виксираш си часове за хранения на ден. Не може да ядеш когато ти падне, прецаква се метаболизъма и се качва мазно или се слабее зависи от човека.
-И понеже не може да ядеш каквото ти падне, си виксираш и меюто долу горе по колко калории на ядене да ядеш. Не казвам, че трябва да ядеш едно и също. Просто сядаш и назубря таблицата със стойности /приблизително/ на храните и знаеш кое колко ядеш. С опит става работата. Защото тия 200г фъстъци дето ги разправя няма да ти обядя колко мазнини имат, а 200г са 1200 ккал, което ти прави над 1/3 от яденето за деня. За сведения 1/3 озназава, че имаш още 2 пъти по толкова да ядеш за деня и толкова ти беше.
В дневника си пиши ЧАСОВЕ на храненията и КОЛИЧЕСТВА /по колко грама ядеш долу горе/. Както и много е важно визическото натоварване. За сведения 1 час спринт харчи ОКОЛО 1000ккал , 1 час спане по малко. :)
Пише се ДНЕСКА не Неска и други правописни грешки. Уорд нямаш ли преди да пускаш нещо може там да си поправяш някои грешки. Ако Яворов беше чел в тоя форум, щеше да се пръсне мозъка успешно още първия път, нямаше да му се налага да прави втори опит за самоубииство. :)
Ко;ентари в червено:
казано от Wrestling_pro на 07.01.08, 18:40:
1.Ориз с малко пиле + банан + 2 яица след малко няколко мандарини ( таи като е зима и трябва витамин Ц ) 600ккал
2.Риба консерва + краставица 200ккал; какви са тия краставици зимата, грашкани са с химии, по добре яж зеле или нещо друго
3. Кашкавал + месо 400ккал маса мазно е кашкавала виж етикета
4.Сандвич + аирян ( в даскало ) 500ккал
5. Сандвич + аирян ( в даскало) 500ккал
6. Месо + фастаци + разни салати ( баща ми има имен ден ) 700ккал[/color]
7. Сирене + извара сигурно или само Сирене 300ккал
В времето в училище имаше бая именници и бая бонбони аз не отказах !! 300ккал
Сбор калории 3500ккал , честито! :)
Иначе хубавото е, че ядеш стабилни храни, като излючим сладкото. Има хора които залагат на разни дреболии, а забравят картофи, хляб, боб и т.н. Според мен те са по-добрите култури.
Най-полезно на този етап ще е да седнеш да четеш колкото може повече, да натрупаш информация. Мого от въпросите които са задаваш имат своя отговор вече написан, само трябва да го потърсиш.
Успех
Мнението беше редактирано от tpd на 08.01.08 19:09.
08.01.08
19:25
НЕ ИСКАМ ДА СВАЛЯМ !!!!!!!!!!!!!!!! НЕ ИСКАМ ДА СВАЛЯМ !!ТВА ЗА СВАЛЯНЕТО Е ЗА ЛЯТОТО ПЛАНУВАНО !!! ИСКАМ да качвам !! Попринцип диетата ми клони повече кам НВД-ВМ или РБД !! Ектоморфен сам !!ТВА че неска вкарах малко скачане на въже не значи че искам да свалям !! Попринцип не тренирам само фитнес тренирам и борба затова спорт ми се сабира доста и калории доста израсодвам !! НЗ как сметна калории като не сам казал колко грама ям ама тва ти си знаеш !!ЯМ повече мазнини 1во щото такива храни обичам и освен това от ВВДто се качва мазно повече отколкото от от НВД-ВМ и РБД !! Статиите в саита сам ги чел !!
08.01.08
19:27
Все пак благодаря за критиката и съветите !!
Мнението беше редактирано от Wrestling_pro на 08.01.08 19:44.
08.01.08
19:30
казано от tpd на 08.01.08, 18:58:
Пу да *************. Баце, преди малко ти писах цял гоман натиснах контрол зед и затрих взичко. Ще карам накратко, че ;леко се изнервих.
Така:
1/ В началото казваш, че искаш да сваляш. После пишеш, че си само 68 кг на тоя ръст, това е леко поднормено тегло. А след това Те гледам вкарваш по 3200ккал на ден МИНИМУМ. Това си е чисто ввд твоето.
2/ Според мен на тази възраст и килограми трябва да направиш това:
-Прочиташ всичкото инфо тук и наоколо където видиш: http://www.bb-team.org/articles/909 http://www.bb-team.org/articles/1542/
Отнсно ввд , нвд и балансиран. Трябва да разбереш някои основни неща, всеки от там минава.-Виксираш си часове за хранения на ден. Не може да ядеш когато ти падне, прецаква се метаболизъма и се качва мазно или се слабее зависи от човека.
-И понеже не може да ядеш каквото ти падне, си виксираш и меюто долу горе по колко калории на ядене да ядеш. Не казвам, че трябва да ядеш едно и също. Просто сядаш и назубря таблицата със стойности /приблизително/ на храните и знаеш кое колко ядеш. С опит става работата. Защото тия 200г фъстъци дето ги разправя няма да ти обядя колко мазнини имат, а 200г са 1200 ккал, което ти прави над 1/3 от яденето за деня. За сведения 1/3 озназава, че имаш още 2 пъти по толкова да ядеш за деня и толкова ти беше.
В дневника си пиши ЧАСОВЕ на храненията и КОЛИЧЕСТВА /по колко грама ядеш долу горе/. Както и много е важно визическото натоварване. За сведения 1 час спринт харчи ОКОЛО 1000ккал , 1 час спане по малко. :)Пише се ДНЕСКА не Неска и други правописни грешки. Уорд нямаш ли преди да пускаш нещо може там да си поправяш някои грешки. Ако Яворов беше чел в тоя форум, щеше да се пръсне мозъка успешно още първия път, нямаше да му се налага да прави втори опит за самоубииство. :)
Ко;ентари в червено:
казано от Wrestling_pro на 07.01.08, 18:40:
1.Ориз с малко пиле + банан + 2 яица след малко няколко мандарини ( таи като е зима и трябва витамин Ц ) 600ккал
2.Риба консерва + краставица 200ккал; какви са тия краставици зимата, грашкани са с химии, по добре яж зеле или нещо друго
3. Кашкавал + месо 400ккал маса мазно е кашкавала виж етикета
4.Сандвич + аирян ( в даскало ) 500ккал
5. Сандвич + аирян ( в даскало) 500ккал
6. Месо + фастаци + разни салати ( баща ми има имен ден ) 700ккал[/color]
7. Сирене + извара сигурно или само Сирене 300ккал
В времето в училище имаше бая именници и бая бонбони аз не отказах !! 300ккалСбор калории 3500ккал , честито! :)
Иначе хубавото е, че ядеш стабилни храни, като излючим сладкото. Има хора които залагат на разни дреболии, а забравят картофи, хляб, боб и т.н. Според мен те са по-добрите култури.
Най-полезно на този етап ще е да седнеш да четеш колкото може повече, да натрупаш информация. Мого от въпросите които са задаваш имат своя отговор вече написан, само трябва да го потърсиш.Успех
Сандвичите са с черен хляб !!Мазнините в фъстаците са ненаситени !!
Мнението беше редактирано от Wrestling_pro на 08.01.08 19:35.
08.01.08
20:25
Сметнах си БМРто- 1761 калории
1761 * 1.725=3038.415
за покачване 3038 +500 = 3538 калории (излиза че храненето не ми е много а някои от дните малко :( :( )
НВД или РБД ще права сигурно!! Колебая се коя от двете !! ВВД нема да е (храните не са по мои вкус)!!Чета за НВД-ВМто и храните са точно каквито ям -ядки мляко и млечни изделия месо ( всеки един от продуктите ми присъства в храненето )!! Да поптам мое ли въглехидратите да са ми до 1.5-2 грама ( в саит пише 0.8 до 1.1 ама в форума съм виждал мнения според които и при 1.5 грама въглехидрат пак е НВД затова в моя питам дали мое стиген 2 таи като качвам )
Хранителните стоиности ще си изчисля утре ;очаквам още критики !!
09.01.08
07:56
Така за покачване 3500 Калории !!
въглехидрати 1.5 *68=102 102*4= 408 калориот въглехидрати
протеини 68 * 3= 204 204*4=816 калори от протеини
408+816=1224калории
3500-1224=2256 делено на 9=252.8 приблизително равно на 253 грама мазнини
Храната днес:
8.25 2 яица + 1банан (банана маи не трябваше да го вкарвам ама аиде) 200+89 =289 калории б 16 м 13 в 22
8.55 овесени ядки (100 грама) + кисело мляко (400 грама ) 365 +280 = 645калории б 13+12=25 м 7+13=20 в 63 + 12=75 (не съм сигурен дали овесените ядки не са 16 грама протеин щото така пише в саита а на опаковката е 12.5 )
10.55 Сирене (300грама ) - 900 калории б 51 м 72 въглехидрати 6
от 12 съм на училище ( 2 нулвеи )
към 1.30 100 грама фъстаци вероятно 567 калории б 26 м49 в 8 (те са 16 но броим само 8 от тях таи като таи като другите са фибри )
към 4 или 4 и 30 още 100 грама 567 калории б 26 м49 в 8
...по късно имам тренировка (борба) и още не знам кво ще ям
До тука имаме 2963 калории б 144 м 184 в 119 (ако махна банана сутринта е перфектно съотношението ) ...по късно ще допиша яденето за вечерта
Мнението беше редактирано от Wrestling_pro на 09.01.08 16:42.
Първо браво за напористостта, активен ли си ще постигнеш доста. Както и браво, че си играеш да сляташ теоретично работите. Но имаи и едно на ум, че за да се създаде теорията човек прави някой приближения, които от едно ниво нататък пратят така, че циврите не са подплътени със смисъл.
Не знам защо казваш, че си ги чел статиите, щом като явно не си разбрал дори и 1-вия параграф: “При ВВД отношението между количествата на мазнините и въглехидратите в храната се движи в порядъка на 20 – 30% : 80 – 70% в полза на въглехидратите.” Твоите по твои сметки са 250 това на 30 процента по отношение на въгл. ли ти прилича?
Основното нещо, което трябва да направиш е анализ на количеството мазнини. Наситени или не, много ти са. Заложи на по качествените бавни въглехидрати/картофи, пшеница, фъстъци, овес и т.н./. Иначе както вече казах, не е лошо естеството на храните което ядеш. Мусаки и т.н. са добри бг ястия.
А по-горе ти сметнах калориите просто като спазвах що годе реда на велечините. Знам колко долу горе ще изяде като количество от прдуките, които казваш един човек под 70 кг, макар и трениращ. Дори на места може да съм ги занижил.
Полезно:
- На български когато е поставен пред дума започваща със ‘с’ или ‘з’ се поше със. Подобно е правилото и за ‘в’.
- Изреченията завършват с точки.
-Иначе, синтаксиса на сметките е добре, лесно се проследява.
- Не пиши поредни мниния използвай бутона ‘Редактира’ и добавяш.
Поздрави
Мнението беше редактирано от tpd на 09.01.08 17:41.
09.01.08
20:04
казано от tpd на 09.01.08, 17:40:
Първо браво за напористостта, активен ли си ще постигнеш доста. Както и браво, че си играеш да сляташ теоретично работите. Но имаи и едно на ум, че за да се създаде теорията човек прави някой приближения, които от едно ниво нататък пратят така, че циврите не са подплътени със смисъл.Не знам защо казваш, че си ги чел статиите, щом като явно не си разбрал дори и 1-вия параграф: “При ВВД отношението между количествата на мазнините и въглехидратите в храната се движи в порядъка на 20 – 30% : 80 – 70% в полза на въглехидратите.” Твоите по твои сметки са 250 това на 30 процента по отношение на въгл. ли ти прилича?Основното нещо, което трябва да направиш е анализ на количеството мазнини. Наситени или не, много ти са. Заложи на по качествените бавни въглехидрати/картофи, пшеница, фъстъци, овес и т.н./. Иначе както вече казах, не е лошо естеството на храните което ядеш. Мусаки и т.н. са добри бг ястия.А по-горе ти сметнах калориите просто като спазвах що годе реда на велечините. Знам колко долу горе ще изяде като количество от прдуките, които казваш един човек под 70 кг, макар и трениращ. Дори на места може да съм ги занижил.Полезно:- На български когато е поставен пред дума започваща със ‘с’ или ‘з’ се поше със. Подобно е правилото и за ‘в’.- Изреченията завършват с точки.-Иначе, синтаксиса на сметките е добре, лесно се проследява.- Не пиши поредни мниния използвай бутона ‘Редактира’ и добавяш.Поздрави
ЗА ВВДто знам 4-5 грама въглехидрати на килограм телесно тегло !!! НО аз ПОКАЧВАМ С НВД-ВМ !! КАЗАЛ СЪМ ГО ПО ГОРЕ !! КОИ Е КАЗАЛ ЧЕ ВСЯКО ПОКАЧВАНЕ ТРЯБВА ДА Е С ВВД ???Прочетох че ако си на НВД-ВМ трябва ВВ ден !!
Мнението беше редактирано от Wrestling_pro на 09.01.08 20:06.
14.01.08
17:32
Днес хранене :
НВД-ВМ за ПОКАЧВАНЕ
1. 8.25 2 яица
2. 8.45 мляко с овесени ядки
3. 10.45 шунка 150 грама + салам 150 грам
4. 1 .20 100 грама фъстаци
5. 4.10 100 грама фъстаци
6. 50 грама месо + 4 яица
натак не знам
Тренировката вчера
1.Клек 2 по 10 - 50 кила
2.Тяга 2 по 10 - 60 кила
3.калф машина 2 по 20 - 80 кила ( права до отказ на всяко упражнение)
4.задни бедра загаване 2 по 10- 70 кила
5 преси с тежест + накланяне в страни с дъмбел (тва с думбела не го усещам много )
Мнението беше редактирано от Wrestling_pro на 14.01.08 17:34.
Прави ми впечетление, че храненията са ти много разхвърляни.Направи така, че да са през 2-3 часа.
14.01.08
18:55
Няма хранене което да е през повече от 3 часа неска трябваше да изляза мн рано и немаше как !!!Много благодаря за коментара малко са хората дето гледат стоиностните и интересни дневници и прояваяват интересн към опитите ми за малко по-различна тренировка от поечето начинаещи и друг режим ( високо мазнината диета ) !!!
Мнението беше редактирано от Wrestling_pro на 14.01.08 19:05.
20.01.08
16:52
Днес 20 януари неделя
Растоварващ ВВ ден ( не свалям ама се пак е хубаво да се правят ВВ дни като си на Високо мазнина диета поне 4 пъти седмично !!)
1 8.30 -9. 2 яица
2 9 -9 и 30 .овесени ядки +кисело мляко + 2 ябалки
Тренировка :
Лег 2*10 до отказ
Гребане с Т-щанга (наи широкото) 2*10 до отказ
Клек 2*12 до отказ
Калф машина 20-25 *2 до отказ
Коремни + дигане на краката от вис на супер серии
3.пиле +ориз
4.пиле + ориз
6. малко шунка
пиинах малко прясно мляко таи като като съм на високомазнина не се консумира
по късно поне 2 яденета !!
22.01.08
19:28
Днес Вторник 22 януари
7.30 - Овесени ядки и кисело мляко + 1 ябалка
10-10.30 - 4 яица + кашкавал
1.30-2 - 100 грама фъстаци
3.50 - 100 грама фастаци
7 - шунка 100 грама некаде + кашкавал 50 грама
9.15 - телешко + доста сирене
казано от Wrestling_pro на 22.01.08, 19:28:
Днес Вторник 22 януари
7.30 - Овесени ядки и кисело мляко + 1 ябалка =15 гр белтък
10-10.30 - 4 яица + кашкавал =30-40гр белтък
1.30-2 - 100 грама фъстаци
3.50 - 100 грама фастаци
7 - шунка 100 грама некаде + кашкавал 50 грама=30гр белтък
9.15 - телешко + доста сирене
ТИ сериозно ли мислиш че това е ядене на сериозно трениращ човек?Сутрнита никакви белтъчини.След това пауза от 7 ЧАСА никакви белтъчини.Никак,ама никак не е добре работата въпреки че си на високо мазна диета.
казано от Петко К на 22.01.08, 21:39:
Във фъстъците има белтъчини, макар и растителни.
Е,освен ако не са 150-200гр белтък спокойно можем да ги пропуснем. ;)
23.01.08
06:28
Така се получиха нещата иначе попринцип се храня по добре
24.01.08
19:32
Ядене днес:
1. Овесени ядки с мляко
2. 4 яица
3 100 грама фъстаци
4.100 грама фъстаци
5.пилешко 150-200 грама + 100-200 грама сирене
6. Яица с шунка + 100 грама сирене
Абе в този дневник само ядене ли ще има?Къде са тренировките?Кога,как,по-колко кг и т.н.
25.01.08
06:52
ПОгледни 1вия ми пост !!Тренирам по програма подобна на Хеви Диути 1 пат в седмицата само с базови до отказ!!
16.02.08
18:17
Не бях писал в дневника извесно време.. нз що ... всичко е наред развивам се добре на Високо мазнина диета сам още в съботите правя вв ден и ям понякога разни junky foods !!
Днес - Събота 16ти февруари
1 Лег + гребане - супер серии - 2 на брои (просто ми хрумна да опитам нещо такова таи като в оригинала на Хеви диути има и супер серии)
2.Клек 3 серии
3. Бицепсово сгъване с прав лост 2 серии
4. прасец 3 серии повторенията не ги броя
Корема не го праих
Малко съм настинал тегаво ми е и тренировката не бе това което исках !!!
Хранене :
1. Овесени ядки + кисело мляко
2. сандвичи с риба тон 2 на брои
3.ориз с пиле
тренировка
4. ориз с пиле
5.сувлаки ( тва е едно като дюнер гръцко)
7.ориз с пиле
вечерта ще хапна пица
ИСКАМ ДА ВИ ПОМОЛЯ ДА МИ ДАДЕТЕ ЛИНК ИЛИ ДА МИ ОБЕСНИТЕ ЗА ОРИГИНАЛАТА “HEVY DUTY “
16.02.08
19:21
Линк: http://aronmen.hit.bg/heavy%20duty.htm
Успех :)
16.02.08
19:42
Това не е оригинала на хеви диути това е това по което тренирах http://www.heavy-duty.hit.bg/ ама копирано на друг саит в оригинала има супер серии и е много по тежък !!!