04.01.08
09:48
Zdr,az sam ot Pz i iskam da namerq telefon,e-mail ili nqkakav dr na4in da se svarja s dokazan fitnes-instruktor,kato tuk stava vpros za svalqne na zna4itelni kilogrami . :-)
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 11.01.08 22:46.
04.01.08
10:14
казано от az@z на 04.01.08, 09:48:
Zdr,az sam ot Pz i iskam da namerq telefon,e-mail ili nqkakav dr na4in da se svarja s dokazan fitnes-instruktor,kato tuk stava vpros za svalqne na zna4itelni kilogrami . :-)
Ангел Трендафилов -Ачо
http://www.bgfit.com/
angel@bgfit.com
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 04.01.08 10:17.
a moje li malko po-qsno za kakvo stava vapros i tva rondo-fitnes klub li e? :-) /Stava vpros za A4o,moje bi ot palna promiana :roll:
КИРИЛИЦА
emzo
Мнението беше редактирано от emzo на 04.01.08 10:55.
04.01.08
10:28
казано от az@z на 04.01.08, 10:18:
a moje li malko po-qsno za kakvo stava vapros i tva rondo-fitnes klub li e? :-) /Stava vpros za A4o,moje bi ot palna promiana :roll:
Залата се казва Масъл Арт
http://www.fitness-spots.com/spots/46
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 04.01.08 10:29.
04.01.08
12:59
Абе аз не съм чул, някой да каже че е лош инструктор. Все едно да питаш, кажете коя марка кола е най-яка и доказана. Повечето хора дето хвалят инструкторите/треньорите си са работили само с тях. Логично е всеки да ти препоръча своя, щото няма база за сравнение.
Ще ти кажа нещо за треньорите/инструкторите, при все че съм треньор. Преди да отидеш при някой супер професионалист, разбери какво може изобщо да ти се предложи. Да не се окаже, че си един от многото дето отслабват сами, но си плащат за острия поглед :) ... Иди при 2-3 ма различни виж какво и за колко ще ти се предложи, тогава питай от кой, какви са отзивите. И ако обичаш, пиши на кирилица!
ПП: Да ме прощават инструкторите с фабриките за хвърчащи листчета-супер схеми, ама хората трябва да са наясно за какво плащат.
Абсолютно съм съгласна с теб.Но предполагам,че човекът който чете,това което съм написала ме разбира.Питам за инструктори,защото ме съм запозната.На мен ми трябват имена,които се явяват корена на всичко.И съответно аз тръгвам от тези имена. ;-P