"ЗА" и "ПРОТИВ" ядките

04.01.08
13:51

От една година близо съм на хранителен режим който  предлага Майкъл Търмънд. В началото исках да сваля  около 2 размера от тогавашното си тегло т.е. около 6-7 килограма. Свалих близо 10 кг. Сега съм 55 кг. при височина 173см. За съжаление в  режима, който спазвам ядки  изобщо не се споменават да се ядат. Чета много за тях и зная, че внасят в организма доста ценни елементи. Може ли някой да ми каже, дали ще имам проблем с килограмите / не искам нито да свалям повече нито да качвам/, ако си хапвам повече от  определеното примерно повече от 100гр. различни ядки за седмица?Бих желала някой да ми препоръча гимнастига за стягане на мускулатурата на цялото тяло и предимно на седалището. И по -колко пъти на седмицата трябва да се прави тази гимнастика вкъщи по възможност, защото нямам особено време да посещавам  фитнес залите?БЛАГОДАРЯ ВИ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1