Syntra-EC vs E-BOL?

05.01.08
15:32

ако имате някаква информация и можете да ми предложите кое да избера - Syntra-EC (2х90 таб.) или E-BOL (1х180 таб.)

LA

05.01.08
19:09

Предполагам става въпрос за e-bol на фирмата Thermolife.Имайки предвид факта,че струва около 40-45$ този продукт дори не е в една категория с най-силните и доказали се natural hardcore produts - Anabolic Xtreme MassFX and Hyperdrol 2, Activate Xtreme, X-Factor, Neogenix Supremacy,Amplitude,Regenesen,Animal Test,Iforce Nutrition Testabolan, Get Diesel Diesel Test Hardcore.Това са най-качествените и силни натурални продукти.Аз лично съм пил ecdy продукти по 1грам на ден и не останах очарован.имай предвид,че екди продуктите са добри като допълнителна съставки,а не като основни.По-добре изчакай малко да излезе новият продукт на ThermoLife T-Bol и го комбинирай с E-Bol на същата фирма.Според мен си вземи или 2 опаковки X-Factor + Activate Xtreme или MassFX+ Hyperdrol 2 , или Animal test 2 опаковки + 2 опаковки Testabolan, или Trinity Stack на Neogenix.Друг вариант е да пробваш с новите прохормони, ако се запътиш в тази посока ми пиши да ти обясня кои са най-подходящи, сравнително безопасни и ефективни в твоя случай и в каква комбинация да ги взимаш.

05.01.08
20:15

Миналата година пробвах E-Bol-a и останах много доволен от ефекта. Струваше си парите според мен - 1см. + на ръка и гръб и -2 на талията за 20 дни.
Не съм пробвал другият продукт затова се въздържам от коментар за него.

06.01.08
15:25

Четох из форума на бб.сом и според повечето постове няма мнохо файда от тази руска история.
LawrenceTaylor, мисля да изчакам месец-два до следващата си поръчка тъкмо ще проследя темата ти със продуктите на Гаспари Н. Иначе от бустери например съм се отказал...

LA

06.01.08
15:38

Радвам се,че размисли и реши да не си хвърляш парите на вятъра.Ако искаш лично аз да ти препоръчам нещо натурално според финансите ти ми пиши на лично съобщение,с радост ще ти помогна.Относно цикълът ми с продуктите на Гаспари и Animal Test може леко да се забави с началото или средата на февруари,защото Plasmajet все още го няма,очаква се към началото-средата на февруари.

Мнението беше редактирано от LawrenceTaylor на 06.01.08 15:40.

07.01.08
07:50

Ще се възползвам от помоща ти в близко бъдеще  ;-)
10х

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1