Условия за ползване на форума!

Темата е заключена.

Всеки от нас желае във форума да няма проблеми и дискусиите да протичат гладко, затова всеки е длъжен да спазва следните правила:

1. Всякакъв вид търговия на медикаменти е забранен.
2. Всеки опит за нелоялна реклама на дадена интернет страница или продукт ще бъде санкциониран.
3. Не се разрешават лични дискусии в темите, това става чрез личните съобщения.
4. Аватарът Ви не трябва да е по-голям от 120 х 120 пиксела и не трябва да затруднява зареждането на страниците. Също така не се разрешава поставяне на снимки в сигнатурите.
5. Не се позволяват всякакъв вид нецензурни изказвания, мнения, които не са по темата и такива, с които се цели да се увеличи активноста на даден потребител.

Също така:
1. Пишете на кирилица. Има вече опция във форума, използвайте я.
2. Горещо препоръчваме да четете темите, които вече съществуват и да търсите за нещата, които Ви интересуват, преди да пускате нова тема във форума. Ако подобна тема, която се дублира, бъде пусната, то тя или ще бъде преместена в архива, или в нея ще бъдат поместени линкове към вече съществуващите подобни теми.
3. Броят мнения на даден потребител не дават по-големи правомощия или пък особено отношение от страна на администраторите. Затова не се старайте да пишете каквото и да било само и само да сте по-напред в класацията. Това не е във ваш плюс.

Ако някой от модераторите забележи, че не спазвате гореописаните условия, процедира по следния начин:
1. Предупреждава Ви чрез лично съобщение за нарушението, което сте направили, и решава техническия проблем.
2. При повторно нарушение получавате последно предупреждение.
3. Ако и трети път попаднете в полезрението на модераторите Ви се отнема правото да посещавате нашия форум.

Правилата са прости, въвеждаме ги, за да направим колкото се може по-приятен вашия престой тук.

Приятно дискутиране! :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1