06.01.08
13:56
Здравейте !
Реших да публикувам тук моя план за хранителен режим, който ще спазвам занапред. Надявам се да изкажете мнение и критики относно става ли, трябва ли да се добави или изключи нещо и т.н
7-30ч.
100гр. овесени ядки с кисело/прясно мляко
10.00ч.
Някаква тестена закуска + айрян
12.00ч.
Пилешка пържола (сравнително големичка)+ ориз със зеленчуци(около 100 гр.) / варени картофи + 2 филийки черен хляб.
13.30
Тренировка ( преди нея хапвам някакъв шоколадов десерт)
15.00ч.
Два банана разбити със една кофичка кисело мляко + 4 белтъка и едно цяло яйце
17.00-18.00ч.
Риба или пилешко месо (от гърди)+ някаква салата подходяща за сезона. Предпочитам варени картофи с майонеза(около 150-200гр.) Майонезата си я правя сам, без яйца. Само с мляко,олио, лимонов сок и малко сол. + 2 филийки черен хляб.
Портокалов сок (изцеден) или сок от грейпфрут.
20.30-21.00ч. Сандвичи с пуешко месо 2-3/или някакви варива леща/боб + сирене/ или пилешки дробчета около 200 гр + 2-3 филийки черен хляб. (Ще редувам тези храни през ден) + някакъв десерт (малък шоколад, мляко с ориз,или плод)
Преди лягане около 23.00 чаша мляко с мед.
Тренировката в някои дни може да я преместя в 17.00 в зависимост дали имам или нямам лекции тогава,като преди нея планирам да сложа още едно хранене.
Висок съм 187 тежа 73 кг. в залата не съм влизал доста отдавна, от септември до ноември ( три пъти в седмицата) ходих да се набирам на лостове,правих кофички и т.н. През първите 3 месеца тренировки не планирам да взимам никакви добавки, само витамини и минерали. Целта ми е с този хранителен режим и разбира се със тренировки да кача около 6-7 кг.
Очаквам вашите мнения,коментари и критики .
Темата беше редактирана от Stretford_End на 06.01.08 14:01.
06.01.08
14:03
Според мен в 12 часа махни хляба и вечер ако не ти пречи можеш да ядеш извара или сирене преди лягане