29.12.06
22:01
Jorku - добре си развил ръцете ама друго не се вижда ! тази снимка май е стара гледам 2005г. сега сигурно си по масивен а ? между другото колко ти е ръката ? :wink:
30.12.06
01:25
Грешна е датата. 2006та си е. Демек миналата седмица. Ръката ми е 42. Снимката верно е кофти, нито съм стягал нещо нито нищо. Просто ей така да ме има и мене тука, че си нямам апарат и се дразня, че не мога да се снимам, а пък имаше един “фотограф” в залата тогава и викам чакай да се снимам с шефчето. :)
Jorku
Брао брао добре ти е ръката ... Покажи гърди и гръбче :D .... Btw колко Кг си ?
30.12.06
11:36
[quote author=“TREVATA”]Jorku
Въртя се 79-81. Ако има как ще покажа, ама както написах нямам апарат. За в бъдеще ще измисля нещо :wink:
[quote author=“Jorku”][quote author=“TREVATA”]Jorku
Въртя се 79-81. Ако има как ще покажа, ама както написах нямам апарат. За в бъдеще ще измисля нещо :wink:
Аз сам същия .... Смисал с апарата :lol: .... Ще гледам некаде средата на януари да напраа пълна фотосесия ! :lol:
30.12.06
13:02
Жоре браво ,браво бива та .
Може и ти да направиш една фото сесия .Да покажеш гръб,крака , преса , гърди и т.н
То не че са вижда много с тоя потник ама ми се виждаш по - добре от предишната снимка дето беше сложил.
Иначе имаш шанс да станеш и по-голям и релефен.
По-здрави !
31.12.06
00:41
[quote author=“BIG PICHAGA”]Жоре браво ,браво бива та .
Може и ти да направиш една фото сесия .Да покажеш гръб,крака , преса , гърди и т.н
То не че са вижда много с тоя потник ама ми се виждаш по - добре от предишната снимка дето беше сложил.
Иначе имаш шанс да станеш и по-голям и релефен.
По-здрави !
Ще гледам в скоро време наистина от един приятел да взема апарата за ден - два пък да видим дали ще приличам на нещо :) Благодаря за поздравленията. Миналата снимка беше чак от лятото а и беше навън все пак.
01.01.07
11:32
[quote author=“DunevmotorSport”]За сега това
http://img161.imageshack.us/my.php?image=19122006004np0.jpg
Просто немоа са сдаржа по начина по които гледа тоз се едно иска да изрази с едно изражение всички признаци на претренирането + отвращението от фитнесс-а!
01.01.07
11:33
стига бе не само ръцете са важни ;)
:idea:
Хахаха не ТЕО ами другия ко са изкара че като тренира ръката мъ става с 2 см по голяма баси смеха!
стига бе не само ръцете са важни ;)
:idea:
Хахаха не ТЕО ами другия ко са изкара че като тренира ръката мъ става с 2 см по голяма баси смеха!
Хаха и кво мислиш че не можеш да си напомпаш ръката 2 см ? Ти си мноо зле значи
е той отнесе 3 месеца бан по ИП в гохарда,сега плаче и тука за половин година,на такива лаици не трябва да се обръща внимание,нека си пишат и да се радват
относително е за тия 2 см :) ако прай бицепс трицепс в различни дни може и да не ги докара :wink:
зависи и от големината на ръката 2 см за 35 см ръка са мн повече отколкото за 45 ;)
02.01.07
00:46
Зависи колко ти е ръката. Ако е 30-40 едва ли ще се напомпи с 2 см , но ако е 50 - нищо чудно да се помпи с 2 санта дори и в отделни дни да тренира бицепс и трицепс. Аз например тренирам бицепса с гърдите и така и трицепса се натоварва колкото да се напомпи. Същото е и с гръб-трицепс.
Аз съм я помпил мах 2 см при моя размер, за по малки ми се струва немислимо (не невъзможно)
02.01.07
23:50
[quote author=“ASTOR”]Аз съм я помпил мах 2 см при моя размер, за по малки ми се струва немислимо (не невъзможно)
Това значи ,че тогава напомпена ти е била 58….аз помня че беше обещал да постнеш снимки след няколко месеца (от тогава минаха няколко месеца ),ще е добре
да сложиш няколко нови снимки :wink:
Канех се също да те питам ,колко килограма си бил на 17-18 години ,(сега съм 92 (без добавки камо ли стероиди -основно поради безпаричие :? )на 188см и всикчи ми казват че съм бил прекалено много за възрастта -което е пълна глупост представям си да видят 97кг-ят ЗОб-ДОГ :D сигурно ще припаднат тези въпросни коментатори) ,все пак ти имаш един тефтер със записки ( и аз си водя от самото начало )
и можеш да пуснеш инфото :wink:
03.01.07
00:39
Мба , 95 кг съм само ама на 170 все пак. След 20 дни почвам да чистя. Междудругото неска ставаме на 18 :).
03.01.07
00:42
[quote author=“_ZOB_DOG_”]Мба , 95 кг съм само ама на 170 все пак. След 20 дни почвам да чистя. Междудругото неска ставаме на 18 :).
чрд и на двама ви ,по-големи сте от мен с 2 месеца ,а дотогава ще ви стигна на кг :D
[quote author=“morphey”][quote author=“ASTOR”]Аз съм я помпил мах 2 см при моя размер, за по малки ми се струва немислимо (не невъзможно)
Това значи ,че тогава напомпена ти е била 58….аз помня че беше обещал да постнеш снимки след няколко месеца (от тогава минаха няколко месеца ),ще е добре
да сложиш няколко нови снимки :wink:
Канех се също да те питам ,колко килограма си бил на 17-18 години ,(сега съм 92 (без добавки камо ли стероиди -основно поради безпаричие :? )на 188см и всикчи ми казват че съм бил прекалено много за възрастта -което е пълна глупост представям си да видят 97кг-ят ЗОб-ДОГ :D сигурно ще припаднат тези въпросни коментатори) ,все пак ти имаш един тефтер със записки ( и аз си водя от самото начало )
и можеш да пуснеш инфото :wink:
Ами на 17-18 бях около 100-105 кг.
Когато мерех ръката студена ми беше 55 а “топла” 57
Ако те интересува нещо питай
03.01.07
23:51
Моята ръка се помпи само с 1 см.
мойта са два ами е 41-43см и не ми се струва невъзможно кат вика астор! друг е въпроса че трениран бицепс + трицепс супер серии и като свърша самото ми движение на ръцете е доста намалено :D
04.01.07
09:51
[quote author=“ASTOR”]Ами на 17-18 бях около 100-105 кг.
Чета различни статий и там пише примерно развитие за период от 1,2,5години ,но никъде не пише за период над 15години
Щом като си бил 100-5кг ,значи гена наистина игра е голяма роля при трениращия ,все пак на 190 познавам само един или двама човека на тази възраст с това тегло
Колкото повече и различни статий и книги чета толкова по-противоречиви мнения срещам относно силовият капацитет и генетичният потенциал
Имам един два въпроса (все пак ти ще ми отговориш от имато на постигнатото и опита ,което в случая е много по-показно от някоя статия или теория )
1. Колко см ти беше обиколката на
Бицепса ,Бедрото ,Врата и Китката на 18 години ?
2. Колко кг вдигаше от лег тяга и клек на 18г.?
За сегашните постижения няма да питам ,защото съм ги гледал във темата
И ако не е прекалено нагло пусни една снимчица примерно от Абитуриентския ти бал :D
П.С. Идеята ми е ,да проследя развитието ти (за да си направя извод колко може да се развие човек които е генетично предразположен към натрупване на мм) и началото (няма смисъл да искам мерките ти на 12-3 год. когато си започнал защото тогава човек още не е развит напълно -даже никак ,но на 18 вече периода е благоприятен за сравнение.
[quote author=“morphey”][quote author=“ASTOR”]Ами на 17-18 бях около 100-105 кг.
Чета различни статий и там пише примерно развитие за период от 1,2,5години ,но никъде не пише за период над 15години
Щом като си бил 100-5кг ,значи гена наистина игра е голяма роля при трениращия ,все пак на 190 познавам само един или двама човека на тази възраст с това тегло
Колкото повече и различни статий и книги чета толкова по-противоречиви мнения срещам относно силовият капацитет и генетичният потенциал
Имам един два въпроса (все пак ти ще ми отговориш от имато на постигнатото и опита ,което в случая е много по-показно от някоя статия или теория )
1. Колко см ти беше обиколката на
Бицепса ,Бедрото ,Врата и Китката на 18 години ?
2. Колко кг вдигаше от лег тяга и клек на 18г.?
За сегашните постижения няма да питам ,защото съм ги гледал във темата
И ако не е прекалено нагло пусни една снимчица примерно от Абитуриентския ти бал :D
П.С. Идеята ми е ,да проследя развитието ти (за да си направя извод колко може да се развие човек които е генетично предразположен към натрупване на мм) и началото (няма смисъл да искам мерките ти на 12-3 год. когато си започнал защото тогава човек още не е развит напълно -даже никак ,но на 18 вече периода е благоприятен за сравнение.
Ами братле за мерките трябва да видя пазя ли още тетрадките че беше доста одавна това... (10 год).
на 12-13 не съм правил някакви яки тренировки, просто си вдигах каквото бях виждал я по филми я от друго място. Тогава нямаше нито списания нито нищо. Имах една стара книга от 70-те години от нея гледах и правих разни неща.
Снимки от баловете имам някъде но трябва да ги сканна някъде, а пък и там съм с дрехи така че няма да се види много
Поздрави
05.01.07
00:34
ASTOR не е задължително да търсиш ,просто ми беше интересно колко са ти били приблизително ,защото ако си бил с 48 ръка..... :? иначи нтова за снимките от бала беше идиотско хрумване нали сега ми предстои на мен абитуриентски бал и ...в крайна сметка единственото ,по-важно и интересно на всички ще е да постнеш нови снимки примерно в края на Януари или Февруари месец ,имаше амбиция да направиш Гърбът 150см ,постигаш ли я?
Poltargaista за 14 години си много добре ... като сравня с други 14 годишни момчета ...
Наистина добре е направил човекът, че се е хванал от тази възраст - то и резултатите са налице! Само да не забравя краката, че 47 бедро на 34 ръка е малко неестетично. Аз съм 34 ръка, но на 53 бедро и пак изглежда слабичко (и аз направих същата грешка да не тренирам крака до скоро). Поне е оформено... :D
Иначе браво на пича 8)
16.01.07
21:27
[quote author=“Voyager”]Наистина добре е направил човекът, че се е хванал от тази възраст - то и резултатите са налице! Само да не забравя краката, че 47 бедро на 34 ръка е малко неестетично. Аз съм 34 ръка, но на 53 бедро и пак изглежда слабичко (и аз направих същата грешка да не тренирам крака до скоро). Поне е оформено... :D
Иначе браво на пича 8)
Бедрото ми е релефно, но за височината ми смятам, че 47 е добре. :wink:
Не знам, радвам се, че одобрявате, след някоя друга седмица ще се меря пак :lol:
Давай младеж, блъcкай стабилно и хапвай обилно... :lol: 8)
16.01.07
22:38
Ами около 4 месеца....
25.01.07
19:16
fitboy мн добре бих казъл :lol: :lol: А може ли само да споделиш колко см ти е ръката и ръстта ? :roll: :)
26.01.07
00:59
М/у другото като заговорихте за напомпени ръце ,2 см са напълно нормални ,даже един притял я правеше от 38 на 40.5-41
И само да вмъкна-снимките които се правят в залата (напомпен) са си далеч от реалността.Поне аз като се напомпя в залата изглеждам с 1 година авантаж напред.
180 см 86 кг ръка 45 гръб 125 талия 83
23 години 8 години в залата
27.01.07
23:19
morphey батка много луд трапец имаш ;)
fitboy не искам да те обиждам ама си приличаш със бен стилър :) има прилика :)
морфи-друг път не се излагай с
Врата ми е 47см ,поне днес толкова го премерих
28.01.07
00:10
[quote author=“hardboy”]морфи-друг път не се излагай с
Врата ми е 47см ,поне днес толкова го премерих
Секси, защо ти не дойдеш да ми го премериш ?
Вратът като нищо му е 47 см, не виждам нищо смешно.
morphey, остава и ръцете да са равни на врата, за да има симетрия ;)
За талията - при твоят ръст не е чак толкова много, но все пак се храни по - чисто, че после ще имаш много за сваляне.