Коментари към "вашите снимки" ТУК!

Прескочи до:

25.09.07
20:33

казано от /ЭGO/@§ на 25.09.07, 17:26:

пипчо, тея плочки за 4 месеца ли ги напрай? между другото татуса ти е добър :)

Точно за 4ри месеца,е са на 1ви октомври стават точно 4ри месеца :) мерси за татуса,сам съм си го рисувал :)

Мнението беше редактирано от Besnia2006 на 25.09.07 20:34.

26.09.07
16:19

Ами всеки ден ли ги тренира :O И какви упражнения прави? Аз от 1 година ги тренирам 2-3 пъти седмично резултата - нищо особено...
http://img230.imageshack.us/img230/4774/picture80jn5.jpg

26.09.07
22:57

казано от /ЭGO/@§ на 26.09.07, 16:19:

Ами всеки ден ли ги тренира :O И какви упражнения прави? Аз от 1 година ги тренирам 2-3 пъти седмично резултата - нищо особено...
http://img230.imageshack.us/img230/4774/picture80jn5.jpg

Ми не всеки ден,по 4ри пъти в седмицата по 100(150 ако е интензивна тренировката) бройки правя :)  демек 5 серий по 20 нещо такова ти се връзва :) нали като не правиш само коремни преси,въпрки,че аз така тръгнах и направих горните плочки и видях,че изостават долните 2 чифта и почнах по лостовете да си вдигам краката,но и продължиш с коремните и резултатите сами дойдоха :) демек се събираха по 200 бройки общо ;) 100 коремни и 100 вдигане на краката от шведска сетна ;)

А иначе за 1 година не братле,не знам що не мърдат,има още кво да правиш,наблегни на чист протейн и повече повторения  ;)

07.10.07
17:08

браво Jorku, впечатляващи размери :-)

FZ

08.10.07
08:52

Жорка колко кг. беше на предишните снимки и колко кг. си сега ?

Нямам представа честно казано, но разликата е не повече от 2-3 кг.

09.10.07
20:21

Пипо43346 е докарал плочките и гърба,но ръцете му са още много слаби.

09.10.07
21:59

казано от Миро на 09.10.07, 20:21:

Пипо43346 е докарал плочките и гърба,но ръцете му са още много слаби.

така е... аз за т’ва да се чудя кво да правя,как да ги накарам да порастнат,че да стане съразмерно,демек да стане по бързата процедура,но май нямам избор,освен да се назобя,а т’ва не ми е в полезрението е такова , няма и да стане ;) рано или късно ще ги докарам :) :) Търпението му е майката ;)

S7oMaN40

09.11.07
11:41

yofkata

-> wow :gulp:

FZ

09.11.07
15:04

Рядко ме впечатлява някой , но yofkata днес го направи . По здрави yofka
Може ли да споделиш с нас твоите размери ? :)
Дай още някоя снимка , без фланелка, крака , гръб да видим и там как е положението ?

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 09.11.07 15:08.

11.11.07
04:56

yofkata , брато ти изцепи рибата :) супер е :) бтв и на мен ще ми е инт да видя и други части от тялото ти + да разбера кви са ти размерите,ще е нещо дебело :) :)

казано от BIG PICHAGA на 09.11.07, 15:04:

Дай още някоя снимка , без фланелка, крака , гръб да видим и там как е положението ?

Ти пък много капризен, че чак трудно се и впечатляваш ;)

yofkata екстра си.

yofkata

12.11.07
09:37

еми ръст 184см на 105кг,бицепс 46-7,бедро около 70 но сега съм със скъсан бедрен мускул и не тренирам крака
P.S тия дни сте ка4а и други снимки!

Мнението беше редактирано от yofkata на 12.11.07 09:38.

FZ

12.11.07
10:56

казано от Георги Гайдов на 11.11.07, 21:52:

казано от BIG PICHAGA на 09.11.07, 15:04:

Ти пък много капризен, че чак трудно се и впечатляваш ;)

yofkata екстра си.

Жорка и ти си в моята класация , и ти си един от тези който ме впечатляват .  ;-)
Много ме радва когато видя ,че има такива потребители на форума като Георги , yofkata и някой други . :)
yofkata поздрави още веднъж .  :coolsmile:

Това само може да ни радва. Ти мислиш ли да пускаш някога снимки тука? ;p
йофка чакаме ги. Гледай да си изпълниш обещанието.

12.11.07
18:37

Честно казано и аз съм изумен :) При над 100кг такъв релеф... евала.

12.11.07
21:37

http://i.data.bg/07/11/12/660748_orig.jpg
http://i.data.bg/07/11/12/660751_orig.jpg

ето 2 от мойте снимки,старички са ама нямам нови.

yofkata

12.11.07
22:24

казано от ozo на 12.11.07, 18:37:

e БАТЕ къф релеф:):)))) аз съм яко мазен са брее сиг имам поне 12% мазнини и ям са само боклуци и -1-2 кг месо на ден за тва ка4вам и мускул леко ина4е...а за снимките имам некви стари от 1-2 години преди ама са мн малко 4е ми беха за аватари и сум загубил големите размери:) ама сте ги ка4а ама не стават за нисто и съм много зле там така 4е не ги приемаите за 4иста монета...срам ме е от тех
http://img229.imageshack.us/my.php?image=back2dc2.jpg
http://img126.imageshack.us/my.php?image=backci2.jpg
http://img229.imageshack.us/my.php?image=legznj2.jpg
http://img126.imageshack.us/my.php?image=praseccc3.jpg

Мнението беше редактирано от yofkata на 12.11.07 22:38.

13.11.07
08:19

yofkata нека всички ни бъде срам от такава форма... Евала, давай в същия дух.

yofkata

13.11.07
08:27

ee то тези са стари но, сега нямам актуални ,но съм 3-4 пъти по голям сега ако се снимам скоро сте ка4а !

FZ

13.11.07
12:12

казано от yofkata на 12.11.07, 22:24:

казано от ozo на 12.11.07, 18:37:

e БАТЕ къф релеф:):)))) аз съм яко мазен са брее сиг имам поне 12% мазнини и ям са само боклуци и -1-2 кг месо на ден за тва ка4вам и мускул леко ина4е...а за снимките имам некви стари от 1-2 години преди ама са мн малко 4е ми беха за аватари и сум загубил големите размери:) ама сте ги ка4а ама не стават за нисто и съм много зле там така 4е не ги приемаите за 4иста монета...срам ме е от тех
http://img229.imageshack.us/my.php?image=back2dc2.jpg
http://img126.imageshack.us/my.php?image=backci2.jpg
http://img229.imageshack.us/my.php?image=legznj2.jpg
http://img126.imageshack.us/my.php?image=praseccc3.jpg

На състезание ли ще се пускаш ? ;-P

yofkata

13.11.07
12:22

:)

Мнението беше редактирано от yofkata на 21.11.07 07:57.

02.12.07
18:58

Br1ng3r, виждам, че напредваш. Трицепс странично май-ти е най-сполучлива.

То е ясно, че маса ти трябва, но това става с време.

Успех за напред.

Георги Николаев мазен си доста. Иначе масата ти е доволна.

Георги Николаев

27.12.07
10:42

Мазник съм, кво да са праа. Ама трябваше и тук да упомена, щото и другаде са ме критикували за това - това е КРАЯ НА ПОДГОТВИТЕЛНИЯ ПЕРИОД, което не ме оправдава ако съм тлъст като коледна свиня, ама все пак не съм такъв, така че това което се вижда тука е възможно най-мазната ми физика за годината. Смятам, че при това положение (и при положение че се харесвам, а това е много важно) мазнините ми са в норма за момента. По-късно ще ми с сторят много ако останат така, но те няма да останат, така че... :)

За мен нещо няма ли да ме критикувате :)

27.12.07
11:50

Георги Николаев за мен изглеждаш перфектно.Не съм фен на изключително чистата фигура.Харесва ми да се забелязват големи и плътни мускули, които са придружени с известно количесто мазнина.

DE

27.12.07
14:19

чакам коментари и аз.

Георги Николаев

27.12.07
17:24

Искам да поясня към останалит потребители, че съвсем не се смятам за перфектен и че тук виждам момчета които са къде-къде по-добре от мен. Тоест, приемам критики, това не е проблем. Все пак не мога да не призная на автора на този постинг:

казано от RedWalker на 27.12.07, 11:50:

Георги Николаев за мен изглеждаш перфектно.Не съм фен на изключително чистата фигура.Харесва ми да се забелязват големи и плътни мускули, които са придружени с известно количесто мазнина.

...че мед ми покапа на сърцето като го прочетох! Голямо мерси! А що се отнася до физиката, която описваш, че харесваш, това е точно и моето мнение! Не е само това причината, но една голяма причина е, че такава физика можеш да поддържаш и все пак да водиш един по-нормален живот, докато ако искаш да имаш такива като размер мускули, но изключително чисти, ти трябва нечовешка дисциплина, много пари, много лишения. Дори и да можеш да издържиш на третото, ако нямаш много от второто и много възможности за първото (поради тежка учебна програма), и особено ако си в края на основния си период, постигнатото би трябвало да те радва.

Иначе искрено поздравявам всички, които поддържат целогодино добър релеф! Както казах, това никак, ама никак не е
лесно!
Иначе и ти си изградил доста прилична физика. Особено ме впечатлява гръба! Без добавки… а като се има предвид стажа ти и възрастта ти, си постигнал доста.

Не пиши поредни постове!
ГГ

Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 27.12.07 18:03.

28.12.07
16:16

Мерси много, да се надяваме че след две-три години ще изглеждам още по-добре.Изцяло сме на едно мнение, не мисля да ставам състезател, че да се лишавам и от най-малките благинки в живота + това освен културизма както спомена трябва да въври и учението :)

28.12.07
17:22

Евала РедУолкър кефиш!А си само на 15,много добре изглеждаш.Продължавай все така!

28.12.07
20:53

Н. Георгиев - и аз съм на мнение, че си доста добре. За мазен - и на мен, не ми се струваш толкоз мазен. Все пак....зима е. :))

Рев Уолкър - браво, браво. Не знаех, че си на 15…още по-добре, продължавай в тоя дух. :))))

02.01.08
22:26

казано от Георги Николаев на 27.12.07, 17:24:

Искам да поясня към останалит потребители, че съвсем не се смятам за перфектен и че тук виждам момчета които са къде-къде по-добре от мен. Тоест, приемам критики, това не е проблем. Все пак не мога да не призная на автора на този постинг:

казано от RedWalker на 27.12.07, 11:50:

...че мед ми покапа на сърцето като го прочетох! Голямо мерси! А що се отнася до физиката, която описваш, че харесваш, това е точно и моето мнение! Не е само това причината, но една голяма причина е, че такава физика можеш да поддържаш и все пак да водиш един по-нормален живот, докато ако искаш да имаш такива като размер мускули, но изключително чисти, ти трябва нечовешка дисциплина, много пари, много лишения. Дори и да можеш да издържиш на третото, ако нямаш много от второто и много възможности за първото (поради тежка учебна програма), и особено ако си в края на основния си период, постигнатото би трябвало да те радва.

Иначе искрено поздравявам всички, които поддържат целогодино добър релеф! Както казах, това никак, ама никак не е
лесно!
Иначе и ти си изградил доста прилична физика. Особено ме впечатлява гръба! Без добавки… а като се има предвид стажа ти и възрастта ти, си постигнал доста.

Не пиши поредни постове!
ГГ

И аз не съм фен на абсолютно изчистените релефни мускули. Допускам да има и леко мазно. Имаше един от даскалото ми който беше 10 клас и беше горе-долу омазнен (не дебел),обаче какъв гръб рамене и ръце вадеше не е истина просто. Гърбът му не беше някакъв много широк,обаче имаше огромно количесто маса. Като седеше имам чувство че гръбнака му потъва на 10 сантиметра от тая маса и плътност. Кефеше ме щото цялото му тяло беше някак си яко набито и здраво,но най-вече гърба. Явно и доста клекове е правил тоя фен,щото и краката му не бяха малки,а доколкото знам те помагат за качването на маса и уплътняването на цялото тяло

05.01.08
20:48

Ха,ама това Red Walker ли е на снимките?Не е ли скрил 2-3 годинки от възрастта?Да не менти нещо?

06.01.08
14:36

Миро няма лъжа няма измама, за справка виж дневника ми.92 набор съм.

BusyMan

06.01.08
16:09

казано от RedWalker на 06.01.08, 14:36:

Миро няма лъжа няма измама, за справка виж дневника ми.92 набор съм.

Той Деско каяна бе.
То ся младото поколение,особено ние 15-годишните много мутираме. :D
А и аз трябва да кача снимки,нищо че с фитнес се занимавам от много скоро.Ще се нащракам и да видим. :)

06.01.08
16:56

Чернобил чернобил :D

06.01.08
21:10

The Prowler, Redwalker, евала момчета. За това, че на тия години изгеждате по този начин. За това, че явно сте сериозни и знаете какво как и защо вършите. Успех и за напред! За новата година и на двамата 40ки ръчички :-)

07.01.08
18:27

@Tralfamadorian
Мерси :) Евала и на тебе.., когато видя жена с леко уформено тяло, в което се личат мускули ... :P А това 40 рачички го каза твърде скромно .. ;)
@vatchev
Ти също изглеждаш добре, малко маса няма да ти е излишна, но ако целта ти е хармонично, а не голямо тяло - то ти си на прав път :)
@Prowler
Наборе добре сложен си :)

Мнението беше редактирано от RedWalker на 07.01.08 18:29.

08.01.08
12:34

Мерси мерси а 40 см ръчичк исме ги минали не се плашете ;)

Мнението беше редактирано от The Prowler на 08.01.08 12:34.

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1