Коментари към "вашите снимки" ТУК!

Прескочи до:

18.05.06
22:53

Адски трудно качване сега като изпия кофата гейнър дет го купих за 80 кинта ще видя какъв е резултата.

SO

19.05.06
08:12

какъв гейнър пиеш?доста добре излгеждаш наистина

LU

19.05.06
10:21

Значи според мене е много много по трудно човек да развива собествения си потенциял и ген,местата които са му силни и слаби,вместо само да зоби!
В тази връзка наистина признание трябва да получи Питона за това което прави и за факта че се държи натурален!
Искам да каже още че децата като Br1ng3r дето са на по 16-17 назобят се с химия и си намерят някакав там трениор,и насякаде са фукат колко добре изглеждали - а всъшност имат малко маса и доста релеф,в следстие естестено на стероидите,защото са нуждни години за да се направи добро тяло натурално, просто са ми смешни и будят у мен по скоро съжаление от колкото възхидщение!Особено Br1ng3r
които в един друг форум обясняваше какви били варненските машини,както тои бил машина,как мачкали и т.н. Искам да кажа че единствената “варненска машина” и човек които наистина мачка поне от форума е Питона!Назобените до козирката деца мачкат ама не някои друг,ами себе си!

BR

19.05.06
10:31

LuckyTeam

аве ***** земи се скрии с твоите филосовски мнения ве.На републиканското да имаше максимум 1или 2ма човека които не са зобили и аз бях един от тях!!!А за мен недей да говориш простотии,защото все още не сам зобил,а това което според теб е нищо съм постигнал с много тренировки и диети,но кво да ти обясняаам на тебе селски бек!

П.П Повече няма да поствам снимки никъде заради такива като тебе.Много е лесно да приказваш простотии за някои,трудно е да кажеш добра дума и да го подкпиш.Но мен ме боли фара за такива комплексари като тебе такаче няма да видите снимка от мен вече,бъдете спокойни!

19.05.06
11:14

Br1ng3r според мен има добър прогрес в срванение със снимките които беше пускал преди републиканското.Имаш добър релеф мисля че ако качиш още маса и направиш гърба по широк и след това отново орелефиш ще си супер.

LuckyTeam ми като не ти харесва не зоби.На тези “деца” като им харесва да зобят и ако трябва да сме точни все пак Брингър се ябява по състезания и ако не го правеше едвали щеше да зоба.Все пак сме в свободна държава и всеки има право сам да избере какво да прави  :wink:

19.05.06
11:28

Eeee, хайде сега “фръц” и “дай си ми куклите, на ти си парцалките”
Недейте така де. :?
Лъки - ясно ми е, че си против зоба и те разбирам и аз съм “анти”, ама не мисля, но това си е въпрос на избор, а в професионалния спорт е почти задължително, като “почти” е много под въпрос. Малко си рязък и си го подкарал на лична основа, а не мисля че човека го заслужава. :)
Брингър - би трябвало да можеш да понасяш критика, не виждам причина да не постваш снимки, най-малкото бая народ те подкрепи и се радва на развитието  и успехите ти.
Независимо, дали зобиш или не, съмнявам се да има някой, който да се съмнява, че си скъсваш задника за тоя спорт, така че давай напред.  :)

BR

19.05.06
12:10

NRG52 респект!

x_3_mar браво човек супер си.Харесваш ми от всякъде,особено гърба.Краката ти са мнооого добри махни космите и дай пак снимка да видиш как всички ще са в мат!Успех и приятно чистене,макар че не си много мазен според мен :P

EM

19.05.06
14:52

x_3_mar напредъка е очевиден, само така!

19.05.06
16:10

x_3_mar Ммммм, доста добре, браво!
наблегни лекинко на задното рамо ;)
Краката са ти много добри- обем, релеф!
Прасеца също!

Дерзай животно! :)

19.05.06
16:13

Колеги , не виждам мнения за снимките които съм сложил, верно че са малко по-назад.

RE

19.05.06
16:21

x_3_mar , много голяма разлика в снимката отпреди 4-5 месеца и тези сега  :roll:
Браво, ако не си вземал нищо по специално
Голям прогрес.

19.05.06
17:29

[quote author=“Sourcemag”]какъв гейнър пиеш?доста добре излгеждаш наистина

Muscle Juice

http://sncway.com/images//upload//musclejuice_up.jpg
4.75kg кофа за 80 лева.Пия го отскоро.

Не слагай картинки в постовете си !! Не всички са с неограничен интернет ! Линка е достатъчен !
Astor

19.05.06
18:23

Ееее много мерси момчета!!! Готино е някои като те надъха, защото като се гледа постоянно човек  почва да си мисли, че няма напредък и почва да се сдухва..
realityman не знам какво имаш предвид под “по специално”  за тези години в които тренирам имам няколко кутии Про 90 от по 400грама изпити и една от 1кг. (за които още ме е яд че съм си ги купувал) и един креатин на Саитек 500гр ;). Аминота даже не съм помирисвал, като има пари се спонсорират само хранителните магазини  :lol:
Питоне ще те послушам за задното рамо.Прав си както обикновенно де  :P
Br1ng3r бате сърце не ми дава да се разделям с космите по краката. И не се връзваи на някои хора. Те ти се смееха като каза че тази година ще излизаш на състезание, сега им запуши устите. Другата година не 13 а 15 кила да качиш и пак да им запушиш устите!
По-здрави all

19.05.06
19:13

murdera - браво,много добре чистиш и имаш завидна маса.Супер си,но дай някоя по-цялостна сесия.
x_3_mar - Като те гледам имам чувството,че хем мускули си качил,хем мазнини си свалил,голям напредък,продължавайте в същия дух.

19.05.06
19:16

ами ще постна след 1-2 седмици и по-голичка снимка,след 2 дена пак почвам клена (2 седмици пия 2 почивам)...
пс. тука ръката е топла  :x

BR

19.05.06
21:20

x_3_mar - Като те гледам имам чувството,че хем мускули си качил,хем мазнини си свалил,голям напредък,продължавайте в същия дух.

хахаха x_3_mar признаи си че си се почерпил с хормон на растежа:).Не е зле да имаш 7-8 хиледарки и да ги дадеш да хормон на растежа нали  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  8)

19.05.06
22:01

Само не разбрах с този си пост смееш ли ми се?

BR

19.05.06
22:08

Ти май си прекалено глупав.Явно не знаеш какво е хормон на растежа.......Бил сам му се смял божее...... :evil:

Еееее не се обиждайте де. Br1ng3r имаше предвид, че тая магия (масиране и орелефяване едновремено) става само с ХР

BR

19.05.06
22:23

Manson,правилно тва имах впредвид 8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)

19.05.06
22:46

BurnX, добре си разцъкваш фитнесчето... може още да постигнеш ако си ошлайваш режима... зависи си какви цели имаш.

x_3_mar, мии, и по-зле можеше да е...  :lol:  Майтап, добре е положението... може още да наблегнеш на някой мускулни групи. Свестен ген имаш.

murdera, абе човек дай някакви по-сериозни снимки, не парче по парче...Тук само 2 бицепса стърчат  :lol:  Добре е, като си приключиш цикли ала бала каквито ;агии правиш там, може да праснеш една сесия.  :lol:

Айде успех на всички!

20.05.06
18:28

[quote author=“Br1ng3r”]Ти май си прекалено глупав.Явно не знаеш какво е хормон на растежа.......Бил сам му се смял божее...... :evil:

Виж какво,дали знам какво е ХР или не си е моя работа,пък и виж,ти като знаеш и не изпъкваш с особен ум(явно ХР няма значение за това :lol: ).Според мен такива катои теб трябва да получават предупреждение и после бан.Едва ли много хора ги интересува,че се състезаваш и какво пиеш,така че се дръж равностойно с другите потребители :wink: .

BR

20.05.06
18:58

Size

не сам казал,че е важно че се състезавам.работата беше там,че като не си компетентен по въпроса можеше да е изразяваш мнение...

20.05.06
19:01

А какъв е въпросът?Как намирам фигурата му на снимка,не виждам каква некомпетенция може да има,просто така ми изглежда,ок.

21.05.06
23:49

момчета я дайте някой и друг коментар и кат за мен ако не ви мързи :roll:

22.05.06
20:51

От аватара виждам само,че в гръб се развиваш добре,така погледнато ръцете също изглеждат пропорционални,но как да ти кажа,почти нищо не се вижда.И последно,имаш нисък процентмазнини,което е добре,ще качваш по-чисто и няма да имаш застой заради диети.

23.05.06
00:19

[quote author=“AMAZER”]момчета я дайте някой и друг коментар и кат за мен ако не ви мързи :roll:

Ае позна яко мързел бятка..  :lol:  :lol:

Иначе бравос. Там където се опитваш гръб да покажеш позата която си заел е направо маса зле /не че нещо разбирам от позиране, ама изглеждаш леко рахитичен чак :P /

Добре е масичката се покачва успешно, незнам... от колко килограма си тръгнал, но изглеждаш сякаш качваш трудно и доре си се потрудил.

Чат пат същото мисля, че е в сила и за DirtyandNasty, браво и на него.

Успех за напред,

П.П. И си дигайте малко гащите като се снимата бе хора  :wink:  :lol: Имаше тука един юнак, незнам точно кой беше, дето половината му гъз беше отвънка  :lol:

23.05.06
08:27

Дайте некви коментари и за мойте снимки

23.05.06
23:39

[quote author=“DirtyandNasty”]Дайте некви коментари и за мойте снимки

Откъм маса сякаш имаш потенциал. Я кажи хранителния ти режим какъв е? Щото може и по-добре да се подреди мисля  :wink:

24.05.06
11:02

[quote author=“tpd”][quote author=“DirtyandNasty”]Дайте некви коментари и за мойте снимкиОткъм маса сякаш имаш потенциал. Я кажи хранителния ти режим какъв е? Щото може и по-добре да се подреди мисля  :wink:

Еми хранителния ми режим е много разнообразен обаче не се придържам много към него имам предвид че не го спазвам точно определения час,но се придържам към тея работи
Закуска: Оптимум Уей 40 гр и креатин,овесени ядки и фитнес +мляко,след това трен пак протеин и креатини после
Обяд:пържола със салата и варени картофи или пържени филенца с пюре или некви сандвичи
Следобяд:рибка бяла или пилешки хапки
Вечеря:ризото,яйца
между тея яденета имам по 1-2 изпити кисели млека по няколко кафета различно и плодове разбира се

24.05.06
23:51

Моля ви, кажете какво мислите за сегашния ми гръб. Малко съм променил упражненията и програмата и мисля, че има ефект, но на какво да наблегна при него повече? На какви упражнения примерно?

25.05.06
11:18

[quote author=“Lancelot”]Моля ви, кажете какво мислите за сегашния ми гръб. Малко съм променил упражненията и програмата и мисля, че има ефект, но на какво да наблегна при него повече? На какви упражнения примерно?

Гърба е адски добре според мен,мн добри рамене сякаш долната част нещо липсва
май не правиш тяга също така трапец леко липсва

SO

25.05.06
23:38

Nasko земи се обръсни е брато  8)

25.05.06
23:42

Ами тук от една седмица не съм се бръснал под мишницата.

RE

26.05.06
00:08

Nask0` , гърдите ги няма нещо? Що така , май не правиш, а?

26.05.06
10:17

Гърдите са ми прецакани още от началото.Понеже тренирах у нас и имах малко кг и от лег вдигах 30 кг и нещо и то до скоро.Сега от 3 седмици за гърди ходя на фитнес, ама е рано още да има резултати.3 лежанки ли да правя иначе, ако искам по-добри резултати?

26.05.06
13:37

Vanisher,братле не си спомням старите ти снимки но бях останал с впечатлението че си по масивен,както бях останал с впечатлението че зобваш по малко,което леко ме учуди като виждам тази снимка.Иначе прилично релеф - браво за което.

26.05.06
14:30

А Ванишър на колко е години.Струва ми се ,че е мой набор някъде.

26.05.06
14:58

хора а я ме вижте мене и кажете кво мислите!  :)

RE

26.05.06
15:14

[quote author=“WiNniE_tHePooH”]хора а я ме вижте мене и кажете кво мислите!  :)

Abe пич, да не си объркал форума, тук не е секс форум .Какви са тия снимки по точно първата, ами сложете си едни гащи поне.аа, ужас!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1