там тренирам обаче сега лятото не съм по софия...купата както я нарече е по силов трибой
И какво сега? :) NRG52 освен че си сладкодумен - си и секси :P Остава да те затисна някъде насаме ;) Да разменим малко опит ... и флуиди? :D
ГрЕхче, ама какви са тия оферти, какви затискания - това е противопоказно в бб, имаше и тема за затиснатите от щанги :lol:
За флуидите - можем да забъркаме някой молотов. :wink:
хехе тука стана сайт за свалки :lol: ,та от новите снимки най-голямо впечетление прави IMTH,наистина страшен напредък,то общо взето всичка са добре,аз сега лятото ще почна сериозно да тренирам са си спестявам парички и сериозно съм се надъхал и след нема 3-4 месеца ще постна нови снимчици :D :lol:
Радвайте му се вие на ITMH - аз ще ви отмъкна през това време NRG52 :mrgreen:
А от снимките ми прави впечатление, че murdera просто всяка седмица ви осведомява за напредъка. ЧовекО от началото на май не е пропуснал :roll: :mrgreen: Няма лошо де - ако това го стимулира да работи върху себе си ;)
Ахамз, а последната е доста странна...така се е изкълчил, че чак аз се схванах.
Иначе е добре, ама май трябва повече да наблегне на ръцете и за маса в гърба..
Андробол - ама поствай още сега, че да можем да видим напредък после. :)
Поразгледах ви снимките ;) И нали съм си лошичка - дай да ви изкритикувам накуп. Абе всичките все нещо не ви харесва на собствените ви снимки - я, тоя застанал накриво, онзи има мътна снимка, третият - статива му крив, четвъртият - го сърби косматото краче :mrgreen: Това леко и в кръга на шегата.
Сами знаете, че като сте пуснали снимки - то значи има какво да покажете. :) Т.е. имате стимул. Надали с мнението на Драганчо, Петканчо и Иван тези неща ще се променят. И тук идва въпроса - за кого правите тези мускули? За себе си - и за добрия тонус, доброто самочувствие - и добрият вид? Или за някакви непознати форумци? Които да почнат да ох-кат и ах-кат с възхищение и преклонение?
Евалата - знам колко време, пари и усилия са необходими за всичко това. Но някак си все си мисля, че не е най-важния данъка обществено мнение - а собствената преценка :) И най-вече - това как се чувствате :)
@x_3_mar - много добре си си стегнал корема ;) Да не би и ти да гониш някой бас за 30 дни? ;) Като този ей Т У К ?
Не смеят хората ;) Все пак снимката ти е за обсъждане след 24ч., а тук и непълнолетни гледат...Мхм. :oops: :roll: Основно за рамо ли тренир(в)аш?
@Nixon - да не те е поизгорило слънчицето по раменцата баш преди да се снимаш ;)
Като че ли не тренираш крака или поне така изглежда на снимката.Горе си много добре,ако и в краката си така заслужаваш адмирации,добра физика,keep pumpin’
06.06.06
23:35
vanisher, ръцете ти са много добре. Наблягай на трапеца и може би пресата (не е ясно дали си я стегнал) :wink:
Още държиш фронта :wink:
165
[quote author=“manson”]vanisher, ръцете ти са много добре. Наблягай на трапеца и може би пресата (не е ясно дали си я стегнал) :wink:
Добре :roll: , при положение , че е правил няколко цикъла на това ако му викате добре..........
[quote author=“red”][quote author=“manson”]vanisher, ръцете ти са много добре. Наблягай на трапеца и може би пресата (не е ясно дали си я стегнал) :wink:
Добре :roll: , при положение , че е правил няколко цикъла на това ако му викате добре..........
Е може би момчето просто качва трудно ММ кажи ми, кво да направи тогава :idea: Нивото му е идеал според мен 8)
[quote author=“red”]Добре :roll: , при положение , че е правил няколко цикъла на това ако му викате добре..........
И като се има предвид ,че не е от високите. :) Бе аз като му гледам снимки от преди това.... доста в дръпнал, но последните няколко месеца няма развитие .... явно набляга на ученето момчето.Аз пък все съм искал тяло като на zixs .... може би с малко повече маса в гърдите ... но другото е добре. :wink:
Статик, много е готина мацката на картината зад тебе на снимките ти ;) Представям си каква двойка ще са с пича от аватара ти :D
БръмМММ :roll:
[quote author=“MaXo”]
Аз пък все съм искал тяло като на zixs .... може би с малко повече маса в гърдите ... но другото е добре. :wink:
Споко, гърдите вече не са актуални :D Всичко е по-добре, но ще изчакам докрая и тогава ще покажа снимки ;)
P.S Кой каза че не може да се изгради тяло с плуване, ето аз съм типичен пример- всичко става стига да искаш. Тренирал съм в зала чисто 4-5 месеца, и не толкова редовно.
За мен плуването оформя най-добре тялото, естествено лично мнение че ще ме изядете с гащите.. Билдърчета :P
грахче,муцка,бе гледам мн се подиграваш на хората,що не вземеш да сложиш и ти едни снимчици да видим ква си мацка :lol: па и ние да те покритикува ме и кои знае може некжи обожатели да се намерят :lol:
07.06.06
22:48
[quote author=“zixs”][quote author=“MaXo”]
Аз пък все съм искал тяло като на zixs .... може би с малко повече маса в гърдите ... но другото е добре. :wink:
Споко, гърдите вече не са актуални :D Всичко е по-добре, но ще изчакам докрая и тогава ще покажа снимки ;)
P.S Кой каза че не може да се изгради тяло с плуване, ето аз съм типичен пример- всичко става стига да искаш. Тренирал съм в зала чисто 4-5 месеца, и не толкова редовно.
За мен плуването оформя най-добре тялото, естествено лично мнение че ще ме изядете с гащите.. Билдърчета :P
ако си чист мезоморф ако ще и шах да играеш пак ще си оформен
ако си със гадна генетика единствено билдинга би могъл да помогне !
пуването оформя мн добре ама меоморфите ;)
за тези, които не са ми следили прогреса само ще кажа че почнах от тегло 39кг и ръка дали имаше 24…макс
последният месец карам на 1 тренировка на седмица
но от утре почвам сериозно че ми дойде ОН 100% Уей и не искам да го опропастявам :)
Сигурно щото си е намерила признанието. :P
Нема смисъл да си слага снимки, че да ви разваля съня и да ставате после с чаршафите и да пускате после теми “Хелп!!Прецака ми се тренировката от недоспиване” :lol:
@Ванишър - почнал си от 39кг? Браво пич. :)
[quote author=“JiVk0”]
ако си чист мезоморф ако ще и шах да играеш пак ще си оформен
ако си със гадна генетика единствено билдинга би могъл да помогне !
пуването оформя мн добре ама меоморфите ;)
Хайде сега оправдания- а 4-те години трвнировки какво ще измислиш.. ? ;)
Нищо лично
[quote author=“Grah4e”]Статик, много е готина мацката на картината зад тебе на снимките ти ;) Представям си каква двойка ще са с пича от аватара ти :D
БръмМММ :roll:
Дай да те видим и тебе бре хубавице, не се прави на ударена с мокър парцал, не вярвам да си перфектна и да не можем поне една критика да измислим ;)
[quote author=“zixs”]P.S Кой каза че не може да се изгради тяло с плуване, ето аз съм типичен пример- всичко става стига да искаш. Тренирал съм в зала чисто 4-5 месеца, и не толкова редовно.
Плуването оформя една недоразвита физика - никаква симетрия, недостатъчни размери и т.н.! Само погледнете състезателите - хахаха, те ако са ви идеала за красиво и хармонично развито тяло, съчувствам ви :lol: !
Иначе, пич, тялото ти е идеално, но не ми казвай, че се е получило с плуване и спанак :wink: !
За съжаление ще трябва да ти го кажа- от там се е получило.
Гърба, трицепсите, бицепсите, врата, бедрата, всичко е от там. В зала съм блъскал не повече от 4 месеца, преди доста години.
Плуването,вярно,тренира много добре тялото,но зада направиш релеф и да качваш ММ без фитнес не става!
08.06.06
23:14
[quote author=“zixs”]За съжаление ще трябва да ти го кажа- от там се е получило.
Гърба, трицепсите, бицепсите, врата, бедрата, всичко е от там. В зала съм блъскал не повече от 4 месеца, преди доста години.
Поздравления , доста добре си за плувец ! :wink:
[quote author=“AWESOME”]pc genius, това твоя снимка ли е на аватара? ако не - на кого?
Стара е, и е една от малкото!
[quote author=“zixs”]Ще се радвам да покажеш и някоя друга, виждам че има какво :))
не е кат да няма :twisted:
pc genius, имаш много добро тяло. меко казано. колко кг си на аватара и колко % мазнини? колко години тренираш и прекъсвал ли си? мисля че на всеки от нас ще му е интересно да разбере за колко години и с колко труд се постига тяло като твоето.
Ако искаш и за година можеш да го постигнеш стига да знаеш какво да взимаш. Не е кой знае колко трудно, ако имаш желание- но не ме разбирайте погрешно, иска си къртовски труд.
Но приказката ви е ясна, no pain, no gain…
[quote author=“AWESOME”]pc genius, имаш много добро тяло. меко казано. колко кг си на аватара и колко % мазнини? колко години тренираш и прекъсвал ли си? мисля че на всеки от нас ще му е интересно да разбере за колко години и с колко труд се постига тяло като твоето.
Тялото ми нa предния аватар е малко като за състезание - изчистен и обезводнен, но не до краен предел! Тогава бях 80кг с не повече от 4-5% мазно! Тренирам от 1998 година с много прекъсвания! Такова тяло се постига бързо, защото не е нищо особенно - с много храна и умни тренировки!
Иначе - нов аватар, нова снимка! Новата снимка е 2 месеца след старата - тук вече съм около 90кг :lol: !
ПП - снимките са от преди 2-3 години, когато тренирах най-амбицирано! Формата е постигната от нулева изходна позиция за около година!
09.06.06
19:26
Pc_genius .... вече съм ти верен фен :shock:
Имаш ли я в по-нормален размер ?
8 години не са малко - ако на това му викаш бързо ... :D
10.06.06
11:39
Дааа,Pc_genius ” искам твоето тяло,леле майко ” :shock:
Кажи какво си пил през това време,нещо за хранителния ти режим докато си тренирал най-здраво дай повече информация :)
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече