[quote author=“androbol”]Много го хвалите Bo$$alini ,а аз неможах да отворя снимките! :evil:
нито пък аз
Качих отново снимките може да ги видите (не че има кой знае какво за гледане)!
21.06.06
21:02
босалини мн мн добро горно тяло ! краката под сякаква критика 8) на една от прендите снимки дето беше дал се виждаха .. .
Питона страшен !
само дето гърдите изостават поне така се вижда от тези снимки незнам .
22.06.06
00:11
Bo$$alini много яка горна част на тялото ама тези крака та развалят. Такава несъразмерност не бях виждал, ако я оправиш си перфект :)
Успех!
22.06.06
23:29
Приятела на Никсън е ебаси ЗДРАВОТО абе мн здрав тип
нямам думи брао пич
Евакарка и от мен за сни;ките пуснати от Никсън. Супер маса е направил и мойте поздравнения ако не е взимал анаболни стероиди. Предполягям, че на това се вика-прородна даденост /и труд разбира се/
Поздрави
23.06.06
12:36
Е съмнява ме че не е позобвал от време на време :lol: ...ама иначе си е много здраво момчето,може да се занимава професионално с ББ :wink:
23.06.06
12:59
Супер тяло има може и да позобва.На Двоен бицепс отзад ми напомня за Маркус Рул.може би заради огромните рамена.
Литълмен имаш напредък от предишните и особено от първите снимки,само нещо не ми харесват гръбните пози..
[quote author=“no_fate”]littleman имаш тяло на шахматист :lol:
дам no_fate е прав.Спорен мене за 2 години нищо не си направил :roll: ,а и гърдите ти доста изостават.
Трябва ти по-добро хранене и по усърдни тренировки според мене.
Предвид възрастовия фактор и вероятния времеви недостиг(не всеки има по няколко месеца клати-крака почти никви ангажименти в останалото време), нормално е да е така.
Продължавай да тренираш Литълмен, не се сдухвай от тия малките, те ся растат и още не знаят кое им е от тренировка, кое им е от пубертета, но все пак - имаш доста да потренирваш.
За храненето- не знам, но щом талията ти е проблема, пробвай нещо. :)
25.06.06
19:16
Emzo, браво ! Баща ми иска да сваля корема и ще те да за пример.Голяма разлика си постигнал.
25.06.06
19:21
Литълмен не ги слушаи тия лапетии :lol: ,имаш прогрес определено като ти гледам старите снимки,но наистина гърдите са ти генетически...как да кажа-странни :)
25.06.06
19:31
Браво littleman!Давай напред!
25.06.06
22:26
Още едно такова изказване и ще изхвърчиш от форума !!!!
ASTOR
Бе кви сте вие тука,я дайте и ваши снимки да ви видим какви сте станали,може това да иска,не на всеки му е мания да има големите мускули и дапоказва перки на мадамите.
Лиълмен,имаш добри крака,също си пооформил гърба и ръцете,промени си режима или тренировката,явно за горна част не правиш нещата кактотрябва,най-вече за гърди.
Емзо,доста си свалил,браво,можеш да качиш маса сега и след около 2 години пак да изчистиш.
Всъщност мисля да чистя цяло лято, докато е топло, за маса има време, а и вече знам как да се храня, няма да допусна да стана това, което бях.
25.06.06
23:26
[quote author=“LuckyTeam”]Тоз Емзо от киуфтак е станал слабак!Ебати прогреса!
приятелю кой те е вьзпитавал?
26.06.06
00:24
[quote author=“StronG™”][quote author=“LuckyTeam”]Тоз Емзо от киуфтак е станал слабак!Ебати прогреса!
приятелю кой те е вьзпитавал?
Аз пък ще кажа, че от снимките на емзо се впечатлих много - все едно друг човек виждам. Браво емзо направо с и се преобразил. продължавай! :wink:
26.06.06
00:36
Наистина Emzo голям напредък брато продължавай само така :) ,а на такива злобни копеленца като LuckyTeam(с огромни гърбове :lol: ) обикновено им напуквам шамарите за да си траят :wink:
emzo, поздрави.
Евала на хора с наднормено и въобще неоформено телосложение постигат сериозни резултати. На мен лично ми прави даже по-добро впечаление от слаби хора които качват ММ.
littleman, ако искаш по-сериозни съвети, опоши си режима... според мен храненето ти куца за по-големи резултати. Бързи фъгл. колко приемаш? Вариативно трябва да манипулираш източниците си на белтъци и т.н. Опитай с аеробни натоварвания, само тежести направо не си е работа.
УСпех за напред.
И определено, не би трябвало да страдаш от липса на такава - и сам можеш да видиш, какво си направил със себе си, а добрите резултати са най-добрата мотивация. :)
@emzo
Поздравявам те и аз за чудесните резултати. Евала на момчета като теб, които си поставят
цели и ги осъществяват.
Напълно съм съгласен с горното мнение на @NRG52, че постигнатите резултати са
най-добрата мотивация. :D
26.06.06
11:59
emzo, страхотен прогрес направо! Заслужаваше си нали :) То още много малко ти е останало ... Поддържай темпото :wink:
26.06.06
22:27
emzo, браво човече, страхотен напредък ! продължавай все така ! :wink:
28.06.06
04:52
Аз си викам да напиша една похвала за емзо, пък то преди мене 100 човека се изредили :lol: - и с право ! Браво, страхотен прогрес !
06.07.06
19:09
Пичове,поздравявам Ви всички за многото труд,който сте хварлили в залите.Тук май жени не се завартат много,а? Не знаят какво изпускат,мислейки за поредната диета :lol: ...Е,като се сборя с всичко може да постна някоя снимка да имате още малко за коментар :wink: ...
Понеже тук се коментират снимки искам да кажа Браво на Чукундур,снимките са супер.Най ми хареса формата ти на снимките от 2003(ако не се лъжа) с твоя приятел,който ти направил първата програма.
Всички сте супер,жалко само,че хич няма смислено женско присъствие...
06.07.06
21:36
Sharp,харесва ми тялото ти :) Незнам как си изглеждала преди,но изглежда добре :wink: На колко години си ?
Ае дайте и един коментар за мойте де...Като не сам момиче значи ли че не заслужавам коментар? :lol:
06.07.06
21:40
Хехех са тука ми намирисва на некви свалки :lol:
Не Sharp наистина имаш много добро тяло-тънка талиа,ханш...само краката не се виждат,а те са много важни за една жена,ако можеш и тях да снимаш ще е супер.Направо се снимай в цял ръст не така на парчета :) .Поразголи се спокойно....за да ти дадеме съвети де не за друго :lol: :D
07.07.06
04:20
:lol: :lol:
Мерси.
Ха-ха-бе помислих,че някой ще се изцепи,ама от някъде трябва да се почне,нали??? InDaHEad, определено не пиша и не коментирам с подобни цели,нали тук се коментират снимките-т.е. и лоши,и хубави...В този тон ще добавя,че emzo направо е постигнал супер резултати,също Петко К(без “добавки” от “силните”).Развиващите се трябва да се подкрепят,ма нали стимула са ни точно тези с красивите тела(с които едва ли са се родили с тях :wink: ).Затова и сложих коментара :)
InDaHEad-ще си направя снимки и ще сложа,ма само да не помагате послееее :wink:
StronG-на 27г.съм.Не ми беше чак лошо тялото,но не съм от тези,на които плочките им просто си ги има...Имам да се преборя със “стари” мазнини по корема и седалището(пусто,колкото и да дигам,пак съм жена)...
хахахаха .... еми то така трябва бе ... според мен е гадно жена с преси и нафибрен задник. :D А жена ли се чувстваш? :D
emzo, браво и от мен! Разликата при теб е зашеметяваща. Колко месеца беше на НВД? Ще потърся режима ти, ако си го написал, че ми стана интересно. Дерзай! 8)
07.07.06
10:54
MaXo,съвсем се чувствам и съвсем изглеждам като жена :wink: (ще сложа още снимки за твое уверение).
Ама нали жена не е синоним на мазен корем и целулитен задник??? Никой тук (или почти) не гони професионална спортна форма...просто красиво оформени мускули с малко мазнини(което е различно за мъже и жени-ако не знаеш) :wink:
А “преси и нафибрен задник” (като по състезанията) се постигат по малко по-друг начин,който се коментира в един малко по-друг форум :lol:
@Sharp, Neo - мерси за хубавите думи :)
@Нео - вече 7 месец, но сериозно почнах от средата на Април
Ето НВДто ми:
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=16001&highlight=%CD%C2%C4
Сега вече съм се запасил с малко бърнър и креалкалин, че имам дето се вика краен срок още 1 месец и половина(море :-D )
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече