Коментари към "вашите снимки" ТУК!

Прескочи до:

07.07.06
13:56

[quote author=“Sharp”]Тук май жени не се завартат много,а? Не знаят какво изпускат,мислейки за поредната диета 

Шарп, завъртат се - т.е. направо да вдигна ръчичка като послушно момиче :)

Емзо, при толкова похвали - време е да черпиш.. И в тон с НВД-то - по една минерална вода  :P

07.07.06
14:43

[quote author=“Sharp”]Пичове,поздравявам Ви всички за многото труд,който сте хварлили в залите.Тук май жени не се завартат много,а?
Всички сте супер,жалко само,че хич няма смислено женско присъствие...

Така е, много сме ги наплашили. Имаше няколко където се объркаха да пишат и бяха смъмрени, въпреки добрите съвети които даваха :) примерно buhtata а преди и тигра. Някои може би си мислеха, че една жена не може да знае повече от тях... А в някои теми липсват женски мнения - ето една такава http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=17643
Евалатааа емзо  :wink:  чакаме снимки от морето.... фаянс , теракот  :lol:

Sharp

07.07.06
14:54

Ей,Grah4e,изкефих се... :wink:
x_3_mar сигурно си прав...Аз говорех най-вече за липса на снимки и коментари...Пусти срам :oops: Пък Вие не ни гонете,а ни помагайте,че при нас още по-трудно става всичко :)

12.07.06
04:57

С малко закъснение, благодаря за коментарите. Аз си знам колко съм постигнал за две години и може да не е нещо голямо, но не е и нищо. Гърдите ми наистина са странни, а може би просто имам много мазнини натрупани там... Иначе не ги тренирам напълно грешно.

@tpd Наистина сега ще наблегна малко на кардио тренировките. Сега основна цел ми е по-атлетично тяло и по-нисък процент мазнини. Големината на мускулите ми е на заден план. С много други задължения на тази възраст ми е малко трудно да спазвам идеален режим по книга, но се опитвам, доколкото мога...

Относно храненето, старая се да се хапвам нещо на всеки три часа, пия по 2-3 литра течности на ден, избягвам захар и сладки неща, предимно от въглехидратите гледам да ям ориз, овесени ядки, пълнозърнест хляб. Относно белтъчините, ям предимно пилешко, пуешко и по-малко риба. Също пия и сурватачен протеин сутрин и след тренировка. По принцип (не знам защо) не обичам никакво месо. А белият хляб ми е любим, но успешно го избягвам. :-)

Ти ми беше дал съвет преди да не тренирам рамена известно време, за да не претоварвам гърдите и сега ще пробвам така...

Sharp

13.07.06
11:13

хахахаха .... еми то така трябва бе ... според мен е гадно жена с преси и нафибрен задник.  А жена ли се чувстваш?

MaXo,сложих малко снимки  :oops:  ,както обещах(дали изглеждам като жена ти ще прецениш :wink: ).Сега момчета,казвайте как да свалям мазнини ,без да сваля и без това оскъдните си мускули  :)

13.07.06
12:59

[quote author=“Sharp”]

хахахаха .... еми то така трябва бе ... според мен е гадно жена с преси и нафибрен задник.  А жена ли се чувстваш?

MaXo,сложих малко снимки  :oops:  ,както обещах(дали изглеждам като жена ти ще прецениш :wink: ).Сега момчета,казвайте как да свалям мазнини ,без да сваля и без това оскъдните си мускули  :)

За жалост не е възможно да се изчистиш от мазнините без да загубиш и от мускулната маса...вземи си едни амино киселини...ще ти помогнат поне малко да запазиш повече ММ...

Sharp

13.07.06
13:18

Пия ги...Ама с ММ и мазнината стои... :(

JI

13.07.06
15:47

sharp браво продължавай в същия дух .

13.07.06
16:00

Sharp - не виждам, какво толкова си се изсилила.
Тренирай за тонус, кеф и поддръжка..и се не се кълчи толкоз по снимките  :P
:wink:

InDaHEad

13.07.06
16:19

Sharp много добро телце...земи си снимай лицето да е пълна картинката :lol:  :)

13.07.06
17:25

[quote author=“NRG52”]Sharp - не виждам, какво толкова си се изсилила.
Тренирай за тонус, кеф и поддръжка..и се не се кълчи толкоз по снимките  :P
:wink:

хаха, и аз се присъединявам към колегата. А пък за кълченето по снимките няма лошо.  :lol:

Тренирай постоянно и умерено без да се изсилваш. Мисли повече за диетата, отколкото самия фитнес. Ако елиминираш бързите въглехидрати и регулираш бавните, до месеци ще имаш резултати.

И може да пробваш да тренираш нещо друго, а фитнеса да е само страничен за тонус не начесто, но редовно.

Успех

Sharp

13.07.06
18:46

Мерси на всички за съветите.Ама аз не ям изобщо никакви въглехидрати(специално последните 10 дена) ,за бързи да не говорим.Тренирам много и ми доставя удоволствие,не искам да сменям спорта,щангите ми харесват,кардиото само от необходимост го правя.Не искам някакви страхотни постижения,просто малко повече мускули,по-малко мазнини...
То тук мъжете се кълчат,ние жените как да се снимаме-като стобори ли :wink:
Май от снимките не става толкова ясно,че “телцето” си е голямо тяло,което за да не изглежда тежко,трябва да се оформи още..лично мое мнение.

InDaHEad- и това с лицето ще стане.... :wink:

13.07.06
18:52

Sharp,бива!Като цяло е добре ама и по добре може да стане.Намали солчицата,че ти задържа вода.Не всичко е мазнина и водна задръжка има.Ограничи си вечерното хранене и не плюскай след 20 часа.Наблегни на краката...Засега това,пиши за резултатите.

14.07.06
09:48

Sharp, отстрани по паласките май ще имаш доста работа, ако искаш да стане “както го пише по книгите ” :))
Но иначе браво за желанието :)

Sharp

14.07.06
10:35

Супер много благодаря на всички.Ще се постарая скоро да има нови снимки с подобрения.
:D

14.07.06
12:22

[quote author=“Sharp”]Мерси на всички за съветите.Ама аз не ям изобщо никакви въглехидрати(специално последните 10 дена) ,за бързи да не говорим.Тренирам много и ми доставя удоволствие,не искам да сменям спорта,щангите ми харесват,кардиото само от необходимост го правя.Не искам някакви страхотни постижения,просто малко повече мускули,по-малко мазнини...
То тук мъжете се кълчат,ние жените как да се снимаме-като стобори ли :wink:
Май от снимките не става толкова ясно,че “телцето” си е голямо тяло,което за да не изглежда тежко,трябва да се оформи още..лично мое мнение.

InDaHEad- и това с лицето ще стане.... :wink:

Е гледай сега...  :lol:  Тъкмо да те похвали човек и ти се изцепи. Какво е това не ям изобщо въглехидрати???

Когато дишаш/което щеш не щеш правиш нон-стоп/ - гориш ‘Н’ и ‘С’, които взимаш от храната. От горенето темп на тялото се покачва. За да не стигне до 100 градуса температурата ти/от което ще лумнеш като факла/, тялото има нужда от още енергия за евакуиране. Ако няма налична енегия, която идва от хрананта/а най-добрия източник са въглехидратите/- за да не умреш от раз, тялото ти ще изключи захранването /тоест припадаш/ и съответно малко по-късно отиваш на гости при Свети Адаша.  :wink:  И, автомачиано- край с мерака да се слабее. :)

Това ше се случи за 0 време, освен ако нямаш някакъв чудовищен процент мазнини/което не е факт/ и/или ако не приемаш патологично високо количество мазнини чрез хрананта си /което, надявам се, че не е факт/

С 2 думи.... женска работа.  :wink:

Поздрави  :D

14.07.06
12:43

tpd - Искам да знам сам ли си измисляш тези твои мисли или си ги чел някъде? Много те моля да ме насочиш, защото не знам какво е това процес на “горене на кислород”. Верно е, че по органична, неорганична и аналитична химия имам петици , а не шестици, но е много странно как кислорода “гори”.
Горят мазнините в пламъка на кислородното насищане, т.е. в митохондриите на всяка клетка, в техните кристи!

Колкото до мадам Шарп :) - Прави сутрин повече интервално кардио, а преди него не приемай нищо друго освен суроватъчни аминокиселини!  Върти въглехидратите - 3 дена разреждаш, един зареждаш. Кожата ти задържа вода, а не мазнина! Експлузивни тренировки с тежести, с над 15 повторения за големи мускулни групи и над 20 за малки!

Приличаш ми по структура на една моя клиентка със същите проблеми и затова се осмелявам така да ти дам насоки! ;)

Успех!

14.07.06
14:17

[quote author=”Питона”]tpd - Искам да знам сам ли си измисляш тези твои мисли или си ги чел някъде? Много те моля да ме насочиш, защото не знам какво е това процес на “горене на кислород”. но е много странно как кислорода “гори”.
Горят мазнините в пламъка на кислородното насищане, т.е. в митохондриите на всяка клетка, в техните кристи!

:lol:  Мерси за забележката.

Наистина няма такова нещо като горене на кислород, издрънкал съм глупост. Става дума за горене на въглерод и водород/демек въглехидрат и/или мазнина/ В ПРИСЪСТВИЕТО на кислород.  Останалото е термодинамика.  :wink:

Sharp

14.07.06
15:05

Пак мерси.Ще си взема поуки  :D .
Аз правя кардиото веднага след тренировка,което би трябвало да е подобно като ефект като сутрин на гладно(ако бъркам,поправете ме,да не четат хората глупости :lol: ).А понеже тренирам сутрин ,не ми се иска да слагам кардиото директно преди тренировка.Съвети?
Въглехидратите ги бях изключила ,но може би греша  и трябва да ги въртя.ОСвен това кал.ми баланс е по-скоро минус 1000,отколкото минус 200(напр.) .Просто няма логика да не се топят мазнините,но така се получава на практика.

16.07.06
20:27

[quote author=“tpd”][quote author=”Питона”]tpd - Искам да знам сам ли си измисляш тези твои мисли или си ги чел някъде? Много те моля да ме насочиш, защото не знам какво е това процес на “горене на кислород”. но е много странно как кислорода “гори”.

:lol:  Мерси за забележката.

Наистина няма такова нещо като горене на кислород, издрънкал съм глупост. Става дума за горене на въглерод и водород/демек въглехидрат и/или мазнина/ В ПРИСЪСТВИЕТО на кислород.  Останалото е термодинамика.  :wink:

;) Радвам се, че се поправи! И аз се уча все още, спокси  :)

17.07.06
14:28

builderbs

тая гинекомастия от това че си по-мазен ли е или си вкарал АС

17.07.06
14:58

[quote author=“YODA”]builderbs

Не съм приемал химия. Само добавки амино, протеин, креатин, глутамин ...

17.07.06
15:08

Br1ng3r

човек железен си!...с тоя трапец къртиш :)  взимаш ли нещо?

17.07.06
15:09

[quote author=“YODA”]builderbs

неговото не е гинекомастия. просто е по-мазен.

Това че е мазен, не значи че не може да има. Хора с повече естроген в кръвта могат да развият при някои обстоятелства. В неговия случай е мазен, но ако беше зобил щеше да е от зоба, затова питам!

17.07.06
22:36

builderbs, абе не мисля, че е проблемно това с гърдите ти, тренирай си нормално с времето ще се подобряваш.

Br1ng3r, тренирай с постоянство, маса липсва, гърба не е особено добре генетично, ама с времето...

murdera, тоя бицепс го показваш през месец бе брат... :lol:  Абе напредваш струва ми се.

Успех на всички.

18.07.06
00:18

Sharp направи снимка в цял ръст в релакс (може и без лицето като искаш да си инкогнито) а иначе сигурно си писала ама съм пропуснал ако можеш да напишеш мерките (ръст, тегло...)

18.07.06
21:50

[quote author=“vanisher”]ако можеш да напишеш мерките (ръст, тегло...)

Sharp - 27г. 172см. 63кг

18.07.06
21:54

Plamkoo - пич, какво изчистване при тая маса пич, ти няма какво да изчистваш почти!

SeLeCt

18.07.06
22:42

респект към емзо - много добри  резултати от лоена топка (за извинение) си станал релефен и плътен браво

IMTH- браво  и на теб имаш мн добри резултати

18.07.06
22:50

[quote author=“SeLeCt”]респект към емзо - много добри  резултати от лоена топка (за извинение) си станал релефен и плътен браво

Много браво за резултатите на Еmzo

RE

03.08.06
12:28

http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=44935

Ей тоя пич наистина изглежда доста добре.!
Вижте рамото само.едва ли има във форума някой с такова рамо.

LU

03.08.06
18:47

[quote author=“realityman”]http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=44935

Ае рамо си имам даже по добро от на пича - ама ми е ген,но ръката ми е по слаба от неговата определено!

FZ

03.08.06
19:38

[quote author=“realityman”]http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=44935

тая ръка има ли 45 см. и на каква височина ? 8)

03.08.06
23:13

[quote author=“LuckyTeam”][quote author=“realityman”]http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=44935

Ае рамо си имам даже по добро от на пича - ама ми е ген,но ръката ми е по слаба от неговата определено!

LuckyTeam, пич не се изхвърляй толкова, много добре се вижда на снимката рамото ти и определено не е по-добро от на пича на другата снимка....

RE

03.08.06
23:35

[quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“realityman”]http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=44935

Според мен е 48-49 някъде.

FZ

04.08.06
11:04

[quote author=“realityman”][quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“realityman”]http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=44935

Според мен е 48-49 някъде.

Абе пич , това да не си ти на тая снимка  :?:  :P

05.08.06
13:03

Mortos,
добре е, напредваш.

Опитай да уточниш храненето си от него идва всичко.
Иначе ми се струва, че си  с кофти ген. Доста подкожни мазнини си склонн да имаш, ама постепенно-постепенно, нещата ще си дойдат на мястото.

Успех

05.08.06
18:40

Mortos тая ръка не ми изглежда 40 :shock:  :shock:  :shock:  :shock: иначе добре за толкова малко време  :wink:

05.08.06
20:18

[quote author=“tpd”]Mortos,
добре е, напредваш.

Опитай да уточниш храненето си от него идва всичко.
Иначе ми се струва, че си  с кофти ген. Доста подкожни мазнини си склонн да имаш, ама постепенно-постепенно, нещата ще си дойдат на мястото.

Успех

Еми да ти кажа винаги съм бил едър, структура братче “ко да ти кажа  :lol: “

[quote author=“BB_SenTineL”]Mortos тая ръка не ми изглежда 40 :shock:  :shock:  :shock:  :shock: иначе добре за толкова малко време  :wink:

Толкова е  :roll: Мерих я оня ден  :wink:

10х за коментарите пичове  8)

07.08.06
17:09

Оределено има класа. Интересно ми е по какъв начин точно я е стимулирал тая лудата хипертрофия. И просто от любопитство какво ще покажат едни кръвни изследвания.

Зверска маса е натрупал, усилията му заслужават уважение.

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1