11.01.08
20:49
Бих си решил дилемата, ако някой от вас споделят как биха постъпили на мое място. Свършва ми протеина - ползвам суроватката на Чемпиън Нютришън, от която съм наистина много доволен, защото има прекрасен аминокиселинен профил и наистина ме възстановява след тежка тренировка! Но някак си много ме изкушава да опитам Нектара на Синтракс, който се води за най-доброто или поне за едно от най-добрите, но както всички знаем цената му определено е грозна гледка! И сега следва въпроса ми: при положение, че досега пия по 1 доза преди и 1 след тренировка, а от нектара ще си позволявам само 1 доза след тренировка, та кое да избера - старите 5 либри за 118лв или няма и кило Нектар? Само да спомена, че преди и след тренировка си пия и аминокиселини и при положение, че няма да пия доза преди тренировка от Нектара евентуално може да завиша дозата им.
Темата беше редактирана от Стоянчо на 11.01.08 21:47.
Хаха, трудна дилема.
Ако ти кажа карай на Чемпиъна, ще те гризе вътрешно, че не си опитал Нектара.Затова взимай един Нектар да се поглезиш малко с вкуса. :)
То погледнато от страната на ползата, няма да е кой знае каква при положение, че ограничвам приема...наистина май остава само глезенето с вкуса, но засега 1 : 0 за нектара ;)
Аз съм за разнообразието - давай пий Нектар-чето да ти мине мерака. Не вярвам да съжаляваш
12.01.08
10:47
Нектара като качество е много над шампиона в случая. Така че пробвай. Сериозен човек си като гледам по държанието ти във форума и адекватно ще се ориентираш дали ефекта те задоволява или не. А пък и 50 лева +- не са кой знае какво като се замислиш. Но все пак сме в България...
Лишенията в нашия спорт са големи така че и аз съм за това да се поглезиш напук на другите лишения !