12.01.08
12:34
Здравейте отдавна преглеждампрекрасен сайт :)
Много четох ... Но немога самостоятелно да си направя хранителна програма :( а досега не съм спазвал хранителен режим поради простата причина че не съм имал финансовата възможност да го правя...
В момента тежа 77 гк.
Висок съм 187 см.
Целта ми е колкото е възможно по чисто да достигна до 90 кг.
Бицепс - 37
на 20 години съм
Спортувам от 1 година и половина ( за фитнес ) иначе като цяло от близо 10 години... ( различни спортове)
Работя в нас ( мога да си позволя да се храня по всяко време на денонощието )
Искам диетата ми да е за хранене ... Аз добавки ще започна да взимам от следващия месец. (харесах си едни протеинчета на оптимум и мисля да си взема - gold standart) както и да е искам да ми помогнете само за хранителния режим защото наистина от доста време го мисля и накрая все съм на поразията .. ( храня се добре по 4 - 5 пъти на ден без изчисления.. като наблягам на високобелтъчни храни ,, и се ограничавам в приемането на мазнини ... И въглехидрати вечер...) това е което правя в момента.
Мога да отделя спокойно на месец -до 300 лева за храна ... :) в момента но за в бъдеще най вероятно ще мога и в повече...
Моля помогнете ми да създам правилната за мен диета
Тренирам 5 пъти седмично
първи ден - гърди, корем
втори ден - гръб
трети ден - крака,
четвърти ден - рамо, трапец, корем
пети ден - ръце
шести ден - почивка
седми ден - почивка
Тренировката обикновенно я съкращавам и я правя по интензивна :) нямам много време .. :( но не пропускам..
Благодаря предварително ако желаете друга информация ... пишете да я пратя
26.01.08
20:23
Никой ли няма да ми помогне :(
сега се храня без режим и има ефект наблягам на месото и бавните въглехидрати :) .. но все пак ще се радвам ако някой просто ме съжали...
26.01.08
20:48
Здравеи ами аз хранителен режим съ6то никога несъм спазвал,но наблягаи пове4е на белта4ините.Особенно след тренировка! Тая протеини които си гледал са доста добри и след тренировка 6те ти свар6ат огромна работа.Храни се 4есто но по малко като преобладават винаги белтаците.Храненето преди тренировка трябва да ти дава мн енергия примерно ориз + няколко белтака. А сутри6ната закуска трябва да е доста стабилна. А за изготвяне на хранителен режим не мога да ти изготвя. Касмет