Оптимизиране на ориентацията на читателите на сайта.

12.01.08
14:37

Набива се на очи огромно количество теми във форума с въпроси за програма или режим, които са почти ицяло решени в издането ви. Както и куп други въпроси на начинаещи, на които нещо базово не им е ясно.

Защо в сайта ви няма един прост бутон ‘НАЧИНАЕЩИ ЗАПОЧНЕТЕ ОТ ТУК’. И се стартира с кратко и ясно обясняване на положенията при хранене/трен/възст. чрез насочващи препратки към различни теми и статии.

Според мен без това нещо сайта ви е меко казано неизползваем от начинаещите. Вместо да има нещо такова целенасочено, като се отвори сайта излизат 1000 хиледи менюта с всевъзможни щуротии ‘Брокули, Пронирано разгъване и т.н.’и човек не може да поеме правилната насока от раз. Еми аз ако бях един начинаещ, дреме ми на мен за брокули и пронирани разгъвания, искам да знам какво, по колко и как да правя за да вляза във форма.

По принцип, ако човек с над средната интелигентност седне и анализира няколко часа сайта, със сигурност ще намери всичко което му трябва. Ама защо алгоритъма не е вече описан някъде.

И изобщо като цяло, незнам какво мислят булшинството хора, но според мен идеята сайта да представлява 3 колони без каквато и да е було логическа връзка между редовете на всяка от тях е доста .... неефективна. Човек може да има 100000 полезни неща на разположение, ама като не са му организирани, няма да може да използва никое от тях.

Поздрави

П.П. А във тази функция “Изберете Вашата фитнес програма” липсва 3-дневна програма за хора почти без опит. Пропуск е според мен.

Темата беше редактирана от tpd на 12.01.08 14:38.

tpd, това е правено, 2 пъти. Ефектът не беше такъв, какъвто очакваме всички. Няма и как да синтезираме подобен род информация и да създадем наръчник “фитнес успехи за 15 минути”. Не забравяй, че BB-Team е електронно издание, което засяга различни по характер теми от здравословния начин на живот и началната страница е просто вход към съответните раздели.

Ако аз съм начинаещ и не ми “дреме” за брокОли, ще се насоча към раздела, който ме интересува. Бих започнал от въпроси, за който получаваме много висока оценка именно от начинаещите.

Липсата на тренировъчна програма ще бъде запълнена от екипа редактори - благодаря, че го посочи.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1