13.01.08
10:09
Здравейте , изкам да разбера мнението ви за следните продукти :
1) Diet Support - now foods ,
2) Lipo Trim-now foods ,
3) ENERGY-now foods ,
4) GUGGULBOLIC-sintrax ,
5) Extreme Burner - MDY ,
6)Thermo Burner - MLO .
Кой според вас е най-добър от тези и има ли някой по-добър за сумата от 50-55 лв ???
Труден въпрос, прекалено различни са.
Зависи и какво очакваш, но от изброените - нито един.
За 56лв Scitec Reform
Ако се напънеш още малко като сума - Syntrax Fyre.
Akо искаш само pure еnergy преди тренировка и ако можеш да си го намериш в БГ - Designer Supplements - Basic Cuts.
13.01.08
12:05
Когато купуваш продукт от категорията weight loss/fat loss supplement трябва първо да си наясно какво точно целиш и на какъв етап от развитие в залата си. Дали целта ти е подобряване на мускулатурата и подчертаване на формите или просто загуба та килограми и мазнини. Трябва да си наясно с тези две неща. И друго нещо има - от личен опит ти казвам, при изгарянето на мазнини много по-важно е храненето, отколкото добавките, при топенето могат да се постигнат дори без добавки само с с правилна диета феноменални резултати, за разлика от трупането на маса, където дори с правилна диета трябва да добавиш още калории и добавки, които да помогнат за по-доброто усвояване
13.01.08
20:19
Diet support
MLO ги отпиши тотално. Това за мене не е фирма вече.
по принцип ми трябва някакъв качествен бърнер с който да мога да сваля около 7 кг ! А относно за този Reform ако може да дадете линк на някой бг сайт от който мога да си го поръчам ,а за Fyre на Syntrax знам че 1 от най-добрите , но за съжаление не мога да си го позволя (cry) защото съм едва на 15 и не разполагам с много пари , а той + доставката ми излиза около 100 лв ;S
жалко , тогава сигурно ще си проръчам Diet Sport ;( (ако има нещто по-добро до 55-60 лв плс кажете :S )
14.01.08
15:23
съмнявам се с 1 бърнер да свалиш 7 килограма..
14.01.08
16:33
Поръчай си Diet Support като за начало. Спретни си една хубава диетка и програмка за аеробни/анаеробни тренировки, имай търпение и си готов :).
Благодаря ви много !
Мнението беше редактирано от _FiGHTeR_ на 14.01.08 18:21.