15.01.08
10:43
Сутрин ставам, пия чай и тръгвам за работа с нулев апетит и не ям поне 3-4 часа до обяд.
Обядът може да премине през следните 2 събития:
1 - преяждам и не ми се яде чак до вечеря км 8
2 - нямам време и съм зад волана или съм под стрес и още повече не ми се яде :\ (възможно е и да няма какво да ям - навсякъде само боклуци и пържотии продават)
Голям проблем ми е храненето. В почивен ден нямам никакви проблеми и се храня поне по 4 пъти стабилно и с качествена храна.
Дайте идеи моля, ако имате подобни проблеми.
Само ти споделям, че ми напомня на мойта булерексия....нищо чудно и мъже да се разболяват вече!
Вземай мерки и си носи нещо за ядене, щото може и по-зле да стане. И ЗАКУСВАЙ задължително, със - без апетит, няма значение, трябва да ядеш след кафето.
Не е зле да посетиш и психолог.
Мнението беше редактирано от Winnie на 15.01.08 14:31.
15.01.08
16:21
хапвай сутрин овесени ядки със кисело мляко бързо и лесно и евтино :) а през деня може да си носиш по някое яйце варено,банани някое друго кисело мляко,плодове други има варианти ;) при всички случаи е по добре отколкото да не ядеш,аз самия сутрин нямам апетит,ама то за овесените ядки и да имам и да нямам.
15.01.08
19:37
Ако една седмица се насилиш да закусваш овесени ядки ще ти стане като режим и като ставаш сутрин сам ще искаш да се храниш (Собствен опит)
От мързел си се затрил така да знаеш :) Наложи си го сам, надали някой от форума би могъл да идва и да те храни почасово ;)
казано от Bill Goldberg на 15.01.08, 19:37:
Ако една седмица се насилиш да закусваш овесени ядки ще ти стане като режим и като ставаш сутрин сам ще искаш да се храниш (Собствен опит)
Абсолютно!
16.01.08
16:53
казано от Стоянчо на 15.01.08, 23:20:
От мързел си се затрил така да знаеш :) Наложи си го сам, надали някой от форума би могъл да идва и да те храни почасово ;)
хахаххаха разкри ме :) опитвам се насила да папкам и напредвам :)
10х за отговорите