Здрасти! Ето и моя дневник:)

Темата е заключена.

19.01.08
09:37

Значи на 25 г. съм, 172 сми виско, в момента тежа малко над 80 кг.

Започвам да водя дневника от днес 19.01.2008 г. и за това ще започна с тренировките и храненията си за тази седмица.
Понеделник
Ден за крака - 3 серии по 10 повторения клекове на машина съотвено 50,60,70 кг. 3х8 повторения напади с 30 кг щанга (имам предвид по 8 на всеки крак), бедерено сгъване 3х8 и бедрено разгъване 3х8, тук ще изпусна тежестите, защото на всеки уред са различни, само ще кажа, че сложих всички плочки на уреда и за двете движения в последната серия.Накрая се довърших с 3х20 повдигания на пръсти с 22 кг дъмбел в ръката за прасец.

Иначе си хапнах за закуска 1 сандвич с кашкавал и луканка+ 1 кисело мляко, за обяд миш-маш + малки наденички, за следобедна закуска 1 банан, след това тренировка към 18:15 до към 19, след това 1 банан веднага след тренировката, аз вечеря към 21…..пилешко бутче с картофки.

Вторник

ден за гъди - 3 серии за горна част 1х8 с 60 кг, 1х8 с 70 кг, 1х6 с 80 кг. продължих с флайс за средна част, флайс за горна част и кросоувър.Флайса за средна част беше 3х8 с 18 кг, за горна част 3х8 с 22 кг дъмбели.

Закусих както предния ден, обядвах две кюфтета + тивички с ориз. след обяд 2 ябълки, след тренировка 1 банан, а за вечеря, срам не срам 3 сандвича с луканка и кашкавал, щото нямаше др.

В Сряда правих ръце

3х6 с 40 кг за бицепс от стоеж, след това скотово 3х8 с 10 кг дъмбел и накрая сгъване с дъмбели от стоеж 3х8 с 17 кг. дъмбели

трицепса понесе 3х6 френско с 38 кг. после скрипец 3х8 и скритец с подхват с 1 ръка 3х8.

В Четвъртък наказах гърба с 3х8 набирания (аз съм към 82 кг), после хоризонтален скриппец с адски  тежко( за мене де) в пирамида, като последната серия беше с 3 плочки преди последната, гребане с дъмбел 3х8 с 22 кг дъмбел и накрая мъртва тяга 1х8 с 60, 1х8 с 80 и 1х5 с 100 кг.

в Петък почивка, а днес плана е за рамене и трапец - Военна преса 3 серии 1х8 с 40 1х8 с 50 и 1 х6 с 60 задължително седнал, после трапец с дъмбели 3х8 с де да знам колко кила, разтваряне в страни с дъмбели 3х8 с 14 кг и накрая вертолет 3х 8 с 40 кг.

Уффффффф изморих се от писане След всяка тренировка правя коремни преси и то не малко от всякакъв вид. Храня се отвратително, но поне гледам да намля хляба. Основно съм на домашни манджи, а не на фитнес диети. Не ползвам добавки или
стероиди. В първите дни съм отбелязал точно какво ям, то за другите дни е същото горе долу.

Ръка 37 см студена, талия 92 см (ееееееех тия домашни манджи), гръдна 105, бедро и прасец не съм мерил отдавна, но са пораснали от тренировката за крака.

Обещавам редовно да си пиша всичко, за да коментираме заедно.
Който има нещо да добави, задъл. да го направи особено, ако е критика.:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1