22.01.08
16:58
Здравейте, моят въпрос е относно краката. Понеже съм слаба краката ми (особено под коляното) са си слаби. Това не ме тревожи толкова, но прасецът ми е неоформен, като на момиченцата е, не прилича на женски крак, а на детски :|
Та желанието ми е някак да го уголемя без да стане голям и груб, а да придобие хубава форма (ако е изобщо възможно) :Р Приемам предложения как може да стане това в домашни условия, защото нямам време за фитнес ;)
22.01.08
17:36
Аз малко се изгубих в дефинициите “женски крак”, “детски крак”, хубава форма, но да не е голям и груб. :) За добро или лошо прасецът расте доста “пожелателно”, ако може така да се изразя. Правих какви ли не опити да го развивам с тежести и упражнения, но напредък усетих със скачането на въже.
Би било интересно, ако сподели(ш/те) правените упражнения в момента, а защо не и снимка на целеви прасец.
Здравей!В домашни условия единственото упражнение за което се сещам е повдигане на пръсти в няколко негови разновидности. Първо след като загрееш прасците заставаш с възможно най прибрани 1 към друг крака за да пада тежестта на тялото ти в-у тях. Започваш ритмично повдигане на тялото на пръсти като използваш само прасеца. Не прекалено бързо, но и не прекалено бавно. Аз го правя до отказ в 3 серии. След това поставяш под пръстите на краката нещо с височина около 5 см. като петите опират в земята и изпълняваш същото упражнение. След завършване и на това започваш същото упражнение като споменатото по горе но с някаква тежест. С тези упражнения 2 пъти в седмицата (например понеделник и четвъртък) аз увеличих обиколката на прасеца с 4 см. за месец. надявам се да съм ти помогнал, но тъй като съм сравнително начинаещ изчакай да се включат и по опитните от мен.
22.01.08
18:09
Ми при една жена наистина е много готино когато има хубаво оформен прасец секси е, както митко ти каза повдигаш се на пръсти правиш го с умерено темпо не много бързо прави се до отказ , 3-4 серии когато вече ти стане лесно с двата крака заставаш на един подпираш се на някои стол колкото да не паднеш и го правиш на един
22.01.08
19:10
Много благодаря за съветите, дадени до сега, още от утре ги почвам и ще ги спазвам стриктно, надявам се :Р
до сега не съм правила никакви упражнения...
като целеви крачета мога да дам за пример тези http://medicineworld.org/images/blogs/10-2006/legs-02810.jpg
или тези http://longorshortcapital.com/wp-content/longrussianlegs.jpg
d.dimitrova за да оформиш хубави крака трябва да се правят клякания и напади - това е, няма и как прасеца да ти е добре развит ако бедрата не са. Що се отнася до тренировката за прасци доста хора не могат да хванат правилната техника - целия номер за да растат прасците е да се правят с преувеличена разтегляща и контрактна фаза т.е. повдигаш до максимум горе и задържаш 3 секунди пускаш до максимум ама наистина максимум до долу и задържаш 3 секунди това е 1 повторение, другото важно нещо при тренировката за прасци е да се правят с наистина големи тежести защото са много силни - постоянно се използват при ходенето, така че минималната тежест с която трябва да се тренират е собственото тегло.Ако ги има тези два фактора преувеличени разтягания и големи тежести прасците растат доволно.