Вижте тази диета и кажете дали е добре

21.12.04
17:06

Висок съм 176см 70кг 16 години искам да не качвам много бързо. Целата ми е да стана 75-6 килограма до юли месец. Ето и диетата, която мисля да спазвам:
06.30 Два сандвича (бял хляб, салам, кашкавал и кетчуп)
09.30 Кашкавалка и кремвиршка
14.00 Ориз с пилешко месо (ако няма с някъв салам, понякога и ориза го сменям с картофи  :? ) и две три филии фляб.
16.00 Тренировка
17.30 Кисело мляко две три ябълки
20.00 3-5 Яйца (без жълтъка) и една две ябълки или отново като обяда самоче в по малки количества и без хляб
22.00 И около полувин литър прясно мляко
Добре ли е? Смисъл притеснявам се да не объркам заякването (качване на мусколно маса) с затлъстяване. Затова съм гледал да вкарам повече белтъци, а въглехидратие да си ги набавям само от хляб. Я кажете сега постигнал ли съм целта си ?

21.12.04
17:12

Добре, но все пак след тренировката ще имаш нужда и от доста въглехидрати. Увеличи следтренировъчните хранения, за сметка на белтъчините, щом те притеснява затлъстяването. Иначе добре ми се вижда.

21.12.04
17:39

Мерси. В яденето след тренировката, по добре ли ще е, да заменя ябъките с вафли, щоколадче или нещо такова, за да си набавя необходимите въглехидрати и останалото да не променям?

21.12.04
17:41

Мисълта ми беше, че следтренировъчното хранене е недостатъчно като цяло. Ако питаш мене, остави ябълките, добави и вафли, и още едно мляко също.

21.12.04
21:52

Ясно ми стана горе доло. Благодаря, занчи добавям две вафли в след тренировачното ядене така ли ?

22.12.04
15:37

:D и още едно мляко. Ще ти трябва повечко протеин. По-добре добави млякото отколкото вафлите. Можеш и парче кашкавал да добавиш (то бозата стана пълна, ама като сме почнали :D ).

23.12.04
20:49

Значи да ям смело след тренировка :wink: . Добре, разбрах какво да тъпча докато тренирам, а в дните, в които не тренирам какво да хапвам?

MI

26.12.04
10:26

MERLINssсъвета ми към тебе е да приемеш веднага след тренировка бързи ваглехидрати ,като аз лично съветвам използването на източник на точно такива въглехидрати да бъде меда.Яж по 2-3 супени лъжици мед веднага след тренировка ,а после след около 30-45 минути идва и следтренировъчното хранене- използвай картофите като добър  източника на въглехидрати(яж около 400 грама картофи,като за предпочитане е да са варени) иначе правилно правиш че приемаш и мляко(но мисля че ако добаш още едно мляко няма да сбъркаш).
успех
по-здрави :)

X_

27.12.04
00:57

мога ли и аз да ти препоръчам нещичко :wink: веднага след тренировка,както ти беше казано и по-горе мед-две лъжици,но заедно с едно или две бананчета и  след това, половин-един час ,хапни млякото.Моят съвет е да не се хвърляш толкова на вафлите

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1