24.01.08
22:14
Здравейте!Нов съм още във форума но чета с инетерес мненията ви.Та да си дойдем на думата-искам да ви попитам как да постъпя в моята ситуация.Аз съм 1.78 см висок,77 кг,тренирам около 5 месеца вече,свалих 10 кг(от юли до септември 6 кг,и ноеври-декември 4 кг,)имам си хранителен режим,смисъл сутрин не ям(понеже спа),на обед 1 кис.мляко,ябълки,следобед 1 пил.пържола/риба и 300 гр. орис и отново 1 мляко,вечер не по късно от 8 часа-1 кис. мляко и салата някаква,ябълки или пил.пържола.Тялото ми е горе-долу добре но имам малко мазнини в коремната област :(( .След всяка тренировка правя по 200-300 коремни преси общо(горна,долна част).Искам да попитам какво да правя понеже сега започвам да пия креатин,да продължавам по същия начин и ще си оправя корема до лятото или да забавя цикъла с креатина и да се изчистя напълно??Благодаря Ви предварително.
Темата беше редактирана от CecoR1 на 24.01.08 22:15.
Първото и най-важното е да си оправиш храненето, какви са тия ябълки и млека и една пържола на ден. От тия 10 кила сигурно си изгорил 3,4 кг мускул само, а няма смисъл да тренираш и да гориш мускули, защото както сам се досещаш идеята е абсолютно обратната. Поне 3 основни хранения с нормално количество протеин, около 30гр. и 2 по-леки закуски, като киселото мляко, което ядеш. Чети за храненето и тогава почвай да го пиеш тоя креатин.