26.01.08
16:30
Здравейте. На 16 години съм и ходя на фитнес от 9 месеца. От 6 тренирам два пъти седмично и по-организирано по програма за качване на мускулна маса. От скоро (може би месец) забелязвам че кожата на лицето ми става по-груба и се появяват пъпки. Чудя се нивото на тестостерона ми повишен ли е и от това ли са промените в кожата ми или просто е от пубертета? А не спазвам кой знае каква диета - ям предимно овесени ядки (най-често), месо и обикновени бисквити; не пия протеинови шейкове и т.н. Мерси предварително за отговорите : )
26.01.08
20:17
Най-добре е да се посъветваш с дерматолог. Макар, пубертета да не е изключен пъпките може да са свързани с богата на наситени мазнини диета. Обърни внимание на източниците на мазнини, опитай със зехтин, студено пресовано олио и рибено масло. Насочи се към по-постни меса.
26.01.08
21:15
Най-вероятно пубертет и аз съм същия пубер :) но за сега са 1-2 пъпки макс.. да чукна
от пубертета е ,ама както казаха -отиди на дерматолог.
Аз така имах проблеми с лицето и пих антибиотици , кво ли не , дерматолога ми забрани да ям шоколад , всииичко сладко , кафе , сметани,ядки , да огранича млечните... абе гадничко е ,ама за около 6 месеца-година се изчистват напълно ;)
казано от тайна. на 27.01.08, 07:23:
от пубертета е ,ама както казаха -отиди на дерматолог.
Аз така имах проблеми с лицето и пих антибиотици , кво ли не , дерматолога ми забрани да ям шоколад , всииичко сладко , кафе , сметани,ядки , да огранича млечните... абе гадничко е ,ама за около 6 месеца-година се изчистват напълно ;)
а, приятел да те питам кои по точно млечни продукти или имаш предвид всички??