моят хранителен режим

ГП

29.01.08
14:47

Започвам да чистя от рано защото има много какво да се желае ... режима ми може да се нарече НВД ;)
На 19 години съм тренирам от 1 година 185см висок 90 килограма.тренирам 4-5 пъти седмично час , час и половина тренировка ... 2 пъти седмично вътртя на колело по 30 минути 15 километра.чат пат след тренировка блъскам боксова круша по 15-20 минути.Храня се през 3-4 часа за това ще напиша само закуска....
закуска 30 мин след ставане-кисело мляко 400мл 5с.л. овесени ядки(понякога нещо сготвено ако е имало за вечеря и много ми се яде-супа най-често)
ябълка,портокал
варено месо (пилешко най-често/гърди,дробчета/)100грама + варени картофи 1-2 или малко варен бобо леща грах кафяв ориз ... от сорта
след 2 часа тренировка
след час-сирене кашкавал извара (каквото има) 100грама+месо
ябълка
извара-час преди лягане

MO

29.01.08
16:08

Дробчетата знаеш ли им стойностите? И как дробчета варено.. :( аз само  печени съм пробвал.. А ако може и цената на кг да ми кажеш :)

ГП

29.01.08
16:44

Ми не знам стойности ... ама бях гледал че стават.Цената е около 3 лв на килограм .ми просто ги сварявам в тенджерата иии после ги ям :)

31.01.08
11:39

Здравейте !

Приятел и преди съм поствал в подобна тема. http://www.bb-team.org/forums/viewthread/18956/P30/
Разгледай я. Дано ти е от полза. А отностно тренировките пробвай с по-тежки и по-кратки. Избягвай дългите тренировки за издражливост, освен ако не си маратонец. ;) Прочети също и за интервалните тренировки и ще разбереш как по-лесно ще сваляш мазнините. А отностно за закуската, аз лично съм на НВД и рядко ям картофи и ориз. Гледай да приемаш около 100-120 гр въглехидрати на ден, увеличи приема на белтъци и мазнини, и не след дълго успеха ще е налице. Това е общо взето УСПЕХ ;)

До нови срещи !

Мнението беше редактирано от Mr.Pump на 31.01.08 11:45.

ГП

31.01.08
14:08

Благодаря !!!
ще разгледам нещата за които каза.и аз гледам да не ям картфи и ориз мн мн ... обаче си трябва и въпреки това гледам да са сутрин до обяд най-късно.
Успех !!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1