Бирена Мая

FA

02.02.08
08:19

Значи искам да питам за бирената мая от нея качват ли се излишни килограми как да се предпазя аз най-вече искам да е взимам за акне по тялото за това ме е страх да не стане някоя аномалия

02.02.08
09:18

Нищо не може да ти стане, уж отваря апетита, но при мен такова нещо не се наблюдава. Другото, което правя е, че я приемам веднага след хранене, така няма опасност пак да ми се дояде.

FZ

02.02.08
10:37

казано от faramir на 02.02.08, 08:19:

Значи искам да питам за бирената мая от нея качват ли се излишни килограми как да се предпазя аз най-вече искам да е взимам за акне по тялото за това ме е страх да не стане някоя аномалия

Не се притеснявай никой не е станал Рони Колман от бирена мая. ;-)

MO

02.02.08
10:43

Ако тренираш няма страшно, аз пиех по 12-15 и нищо ми нямаше...може би,защото е от аптеката де,не знам.От акне не знам,уж викат че помага, но много ме съмнява - пробвай де,нищо не губиш...  По-добре ако можеш си намери течна , или си купи на Нау фоод с - по надеждна е можеш да бъдеш сигурен. ;)

ИВ

02.02.08
13:09

Бирената мая е просто богата та витамин Б комплекс и хром. Не можеш да очакваш да качиш килограми, ни най-малко. По-скоро за укрепване на имунната система.

*C

27.02.08
11:11

аз си купувам пия 3 пати на ден по 2 хапчета.Зимам си го да си укрепя имунната система то там на опакожката си пише че укрепва имунната система.И предполагам че и дава малко сила но не съм сигурен ;)

27.02.08
18:03

казано от *Ronnie Coleman* на 27.02.08, 11:11:

аз си купувам пия 3 пати на ден по 2 хапчета.Зимам си го да си укрепя имунната система то там на опакожката си пише че укрепва имунната система.И предполагам че и дава малко сила но не съм сигурен ;)

Според мен 2 таблетки са малко. Това е доза за хора, който не спортуват. Аз пия 3х3 и съм доволен. За да нямаш акне трябва да си купиш и някои други козметични продукти.

Мнението беше редактирано от avirex на 27.02.08 18:03.

JO

28.02.08
11:47

пил съм 3х5 на ден таблетчици 10-15 мин преди хранене. Много ми помогна за акнето и то бързо (доколкото си спомням)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1