Мнения за Alternative Nutrition?

03.02.08
17:49

Имате ли идея за новоизгравящата (или залязваща - не съм сигурен) българска фирма за добавки? Аз лично съм с лоши предубеждения, макар и доста убедителните презентации на фирмата в сайта им и каталога им.

http://www.alternativenutritionltd.com/index.html

MO

03.02.08
17:53

Wow това май е нова българска фирма... на теория добре ама трябва да се пробва :)
Алтернатив Нутришън” ООД е създадена в зората на присъединяването на България в Евросъюза, като са спазени всички правила и строги изисквания за пакетаж, етикиране и технология на производство на Евросъюза. В екипът й са включени като консултанти: магистър – фармацевти, инженер – химици, технолози по хранене, технолог – млечна промишленост, спортен лекар, специалисти по бодибилдинг и диетолози. Всеки един продукт е разработван изключително прецизно и научно обосновано с всички необходими субстанции за него, внимателно подбирани и отговарящи на високи стандарти за качество. Разработването на всеки един продукт е запазена марка на “Алтернатив Нутришън” ООД.
Пакетирането на всички продукти на “Алтернатив Нутришън” ООД се извършва във фармацевтична компания и отговаря на най-високите изисквания за добра производствена, хигиенна практика (GMP, GHP) и внедрена система за контрол на качеството ISO:22000 (включващо ISO:9000 и НАССР), което гарантира високото качество на производство и фармацевтична чистота.
Етикетирането на всички продукти е съобразено с изискванията на ЕС за етикетиране на хранителни добавки, като е приложена достоверна, пълна и изчерпателна научнообоснована информация.
“Alternative Nutrition” работи с най-висококачествените, екологично чисти и натурални материали получавани от над 10 фирми производители на суровини по света - U.S.A., Holland, Germany, Austria, Italy, Greece, New Zeland, India, China, Japan и др.

03.02.08
18:59

Дам, точно за това говоря.  Доста добре звучат на теория. Но цените на продуктите им са ниски..което ме навежда на мисълта да не очакваме качество. Аз си взех един Alternative Special Protein 82 - комбинация от суроватъчен, яйчен, млечен и соев протеин. Ще го изпробвам тея месеци да видим дали си заслужава.

MO

03.02.08
19:50

Кала къде гледаш цените, аз нещо не виждам... само подробно инфо? А и не съм съгласен за качеството,в смисъл такъв,че в САЩ виж колко са им евтини добавките,да не говорим за техните стандарти, пък качеството е на ниво. Когато е наше производство просто е по-евтино,но да се надяваме че са добри!

Мнението беше редактирано от Mothefucker на 03.02.08 19:52.

03.02.08
19:55

Цените ги видях в магазина :) Аптеката по-точно. 11.40 лв. за 300 гр. от моя протеин. А иначе за качеството да се надяваме, че си прав.

ИВ

04.02.08
06:05

11 лева за 300 трама е добра цена - виж, ако беше 500 или 1 килограм - тогава вече има база за притеснение :).

Освен всичко са чопнали мотото на Нутрим - “Хранителни добавки за здравето и спорта”... ;].

Мнението беше редактирано от Иван В. Станков на 04.02.08 06:17.

22.02.11
22:23

Хора, днес ги видях тези “alternative nutrition” и се чудя дали да си взема от тях. Гледам, че темата е от преди 3 години, та останахте ли доволни? Мисля да си взема л-карнитина им.
Поздрави.

16.04.13
17:33

Здравейте,
Мисля да закупя протеин ALTERNATIVE NUTRITION Whey Protein Concentrate - 900 гр. на цена 31 лв. Бихте ли ми казали какво ви е мнението за марката. До колкото разбрах използват същата суровина като на ПИК.КО и все пак тази цена ме устройва. Интересува ме също вида подсладител. Та какво ви е мнението - става ли протеина?

Благодаря!

29.04.13
00:04

Добър вечер, двама приятели си бяха разделили един л-карнитин на тази марка и останаха доста доволни, та се чудя да пробвам ли някой продукт.
Примерно, протеина е на добра цена, 34 лева за 900 грама, трибулуса пак е евтин.. Мнения ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1