Бучка от външната страна на китката

BE

04.02.08
23:51

Такам, значи искам да попитам дали някой е имал този случай.  Правих рамо, преди 3 дена и умишлено добре си разгрях китките, че тежко щях да дигам. Според мен малко даже се престарах с разгряването, както и да е.  Снощи видях че имам някаква странна бучка на лявата ми китка.  Поразрових в интернет, и се оказа че често се случвало при гимнастици и хора дигащи тежести.  Някой имал ли е нещо подобно или да ходя ли на лекар.... щото да знам дали да правя тренировка утре...

BE

05.02.08
09:39

еми разтегнал си сухужилие според мен и при мен беше така мазах се с паста от рода на Волтарен мисля че беше и около 2 седмици яка почивка забрави за някаква сериозна тренировка важното е почивката.

BE

05.02.08
14:07

такам, стигнах до заключение , че е ганглион (ganglion cyst)  .  все пак май ще се ходи на лекар, макар че не ме боли ...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1