05.02.08
11:33
понеже цената е 5лв килограма искам да ви попитам дали си заслужава да взема от тия с костта ?
като махна отгоре кожичката и коста дали ми излиза на сметка или се овътрям ? и като махна кожата остава ли чисто месето ?
някой ако е пробвал нека сподели
Темата беше редактирана от qm_meso на 05.02.08 11:34.
05.02.08
11:49
#1
А колко е цената на филето откъдето купуваш гърдите с кост? Аз взимам пилешко филе/бон филе за 7лв./кг. :) и ако е свършило ( на тая цена като топъл хляб се взима ) купувам на една друга марка за 9.20лв./кг. :shut:
Мнението беше редактирано от Crazy_With_Razor на 05.02.08 12:40.
Аз само такова филе си взимам.На 1 кг. да има максимум 100 грама кожа и кости.Така че като сложиш накрая чертата излиза много по евтино.Разликата в цената е заради допълнителната обработка на филето, т.е. за премахване на кожата и костите.За какво да им плащаме по 3-4 лева на килограм за да ни го обезкостяват като можем и сами. ;-)
05.02.08
13:15
#3
дам
а сигурен ли си че самите гарди са чисти(смисал че няма мазно)?