Моят хранителен режим

05.02.08
21:09

Искам да ви попитам какво мислите за хр. ми режим?Има ли нужда да оправя нещо?
на 17 год. съм 171см. висок, тежа 76 килограма, гръдната ми обиколка е 109-110 см талията ми е 84см.
6:00ч.
100гр. овесени ядки с 1 кофичка кисело мляко(400мл.)
10:30ч.Понеже съм на училище и неискам да си купувам от мазните хамбургери... нося си:
сандвич - 100гр. пил. пържола с 2 филии хляб и 2 яйца(само белтъците)
2:00ч. веднага като се върна от училище:
100гр. овесени ядки с 400мл. прясно мляко или ако съм си сварил предварително боб или леща-ям около 250-300гр.
3:00ч. - 1 час преди тренировка:
1 пилешко бутче, около 200гр. и 2 яйца(само белтъците)
5:30-6:00ч. веднага след тренировката:
500мл. прясно мляко и 1 лъжица мед или захар +1 банан
7:00ч.
1 пилешко бутче - 200гр. 2 филии хляб (бял) и 150-200гр. ориз(сварен)
10:00ч. преди лягане
4 белтъка с 400мл. кисело, прясно мляко или 100гр. извара ако има :)
Ами това е хранителният ми режим.Ако имате нужда от някаква информация още попитайте. 2часа преди тренировката гледам да ям бавни въглехидрати.След тренировката ям бързи въгл.

Привет, на първо четене някои съвети:

1. Бял хляб с ориз не бих комбинирал (не виждам смисъл, не би ми било и вкусно, макар това да не е от особено значение)
2. Същото се отнася и за овесените ядки + боб / леща
3. Хапвай някъде и жълтъците все пак (в училище примерно)
4. Пилешкото бутче, макар по-евтино (ако това са ти доводите), съдържа по-малко чисто месо. Помисли, дали все пак не може да си взимаш пилешки гърди. Съотношението съдържание / цена е изравнено.

06.02.08
15:25

казано от Димитър Михайлов на 06.02.08, 07:51:

Привет, на първо четене някои съвети:

1. Бял хляб с ориз не бих комбинирал (не виждам смисъл, не би ми било и вкусно, макар това да не е от особено значение)
2. Същото се отнася и за овесените ядки + боб / леща
3. Хапвай някъде и жълтъците все пак (в училище примерно)
4. Пилешкото бутче, макар по-евтино (ако това са ти доводите), съдържа по-малко чисто месо. Помисли, дали все пак не може да си взимаш пилешки гърди. Съотношението съдържание / цена е изравнено.

:) Изглежда не си ме разбрал.
;D Овесените ядки ги ям отделно, когато не съм си сварил боб / леща :)

KL

07.02.08
21:20

Вкарай едно кисело мляко между 10:30 и 14:00 с банан примерно или нещо да запълни дупката. Вкарай и витамини и минерали. То по това време от годината няма много какво да вкараш, ама картофки, лукче, портокали, ананаси.. някви плодове и зеленчуци.

btw видях на пазара оня ден огромни червени ягоди, ама ме фана шубето и не си  зех :P

FZ

08.02.08
10:30

казано от Klimentii на 07.02.08, 21:20:

btw видях на пазара оня ден огромни червени ягоди, ама ме фана шубето и не си  зех :P

Абе ягоди по това време , то това е всичко друго ама не и ягоди .  ;-)

KL

09.02.08
19:38

Точно за тва ме фана шубето, то на 0 градуса не виреят летните вкусотийки :P

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1