Помогнете за програма с л-карнитин

08.03.04
02:01

Здравейте,
имам проблем с килограмите и наскоро един приятел ми препоръча л-карнитин за сваляне на мазнини и аз си купих.Но исках първо да проуча нещата за ползването му и за това се обръщам към Вас.
На 17 години съм , 185см , 81 кг.Имам проблем с свалянето на килограми в талията и корема.Ако може някой да ми направи примерна програма за тренировки(с вземане на карнитин-а) за 3 дни зала (понеделник, сряда и петък(вторник и четвъртък бягане)).Засега повечето системи за зала който съм виждал са за маса, а аз маса имам и не виждам смисъл да правя упражнения за маса и да свалям мазнини.
Благодаря Ви предварително!

08.03.04
13:04

Значи едно по едно сега :
1 на тая височина тия клг не са много!
2ще ти препрочам първо да качиш малко маса и да потренираш пак после да сваляшклг и да орелфяваш или поне да орелефяваш по бавно и да имаш свободен ден в които да имаш положителен калроиен баланс и да сваляш бавно клг.
3 тренировката за релеф и за маса ,да е една и съща няма нищо лошо !!
за 3 седмицехн сплит може да исползваш примерно : гърди /бицепс  ;гръб/трицепс/корем ; крака/рамена

08.03.04
14:35

мерси за помощта , но все пак мисля че за начало имам нужда да сваля няколко килограма от коремната област.Защото маса в ръцете имам и сега се орелефявам но от корема нищо не мога да сваля...
Ако можеш все пак да ме насочиш към малко по-бърз(може и да не е лесен) начин за сваляне на мазнини от корема .... все пак идва лятото и искам да изглеждам добре :)

08.03.04
15:01

Това което ти е писал emil_mlo абсолютно вярноАко искаш все пак да сваляш мазнини трябва да включиш и кардио тренировка поне 3 пьти в седмицата, но не повече от 20-30мин,защото се сваля и мускулна маса.Включи и 3упр.за коремна преса 20-30повт. по 3-4 серии.Не знам какво ти е храненето но без диета Л-карнитина няма особен ефект :wink:

08.03.04
17:03

ясно ми е за кардио тренировките и за коремните преси , засега не съм на  диета защото не съм почнал карнитин-а .. но ако може някаква примерна диета да ми дадете защото кат питам някой се ми казват за некфи диети дето ти еб*ват здравето ... все пак искам да мога да ставам сутрин от леглото :)

09.03.04
16:17

Zna4i pravilno ti kazvat 4e parvo trqbva da ka4i6,no az imam 1 priatel koito prosto nqma smisal da ka4va,koito i toi e gore-dolu sas sa6tite razmeri kato teb.Zna4i ponedelnik moje6 da pravi6 gardi s predno i sredno ramo,srqda zadno ramo i grab i petak race.3 serii po 15-20 povtoreniq na vsqko yprajnenie.I sled trenirovka da varti6 malko kolelo lil da bqga6 15 min nqkade.A za dietata spira6 vahlehidratite sled 5 ve4erta.Ne qj hlqb i sladki raboti ot roda vafli i tn.Nablqgai na mesoto(pile6koto,tele6ko,riba),qica,mlqko,plodove,zelen4yci i zalati.a L-carnitine-a moje da go vzema6 45-60 min predi trenirovka po 1-2 grama.Moje6 sa6to predi trenirovka da pie6 kafe i aspirin.Te sa6to podpomagat izgarqneto na maznini.Za predpo4itane e da trenira6 sutrin na gladno.Yspeh!:)

10.03.04
09:40

Мерси! Точно това ми трябваше.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1