Nutrend flexit gelacoll

07.02.08
12:42

Добър ден от три дни пия дадения продукт и взех да имам доста проблеми. Интересува ме дали това може да е от него или да търся проблема някъде другаде. Преди да почна да го пия нямах такъв проблем. Имам чат пат болки в корема. Пърдя цял ден днеска. Имам чувството че съм преял доста. И най вече се чувствам доста не комфортно даже и на тренировки не съм ходил днес защото ме е страх че сте се …. Корема ми каркори яко и имам разстройство. Моля помогнете. Пия по 4 капсули на ден между храненията. Ето инфо за продукта на анг. http://www.nutrend.eu/en/products/flexit/art_19141/flexit-gelacoll.aspx пия го защото имам големи проблеми с колената. Общо взето едвам клякам и ми предложиха този продукт…

Темата беше редактирана от hellcreep на 07.02.08 12:43.

ИВ

07.02.08
18:16

Най-добрият начин е да го спреш - тогава, ако болките отшумеят има малка вероятност да е от този продукт. Може просто да си хванал вирус ;).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1