Dymatize Xpand Energized

09.02.08
09:23

Някой  има ли наблюдения върху ТОЗИ продукт.

Много ми харесва какво съдържа и най-вече това, че служи като Pre&Post;-Workout формула. В момента се двоумя между него и комбинацията Storm&Shock;therapy na Universal.
Ако има някой който го е ползвал или има по-големи наблюдения върху продукта, да изрази мнение.

Благодаря

MY

30.05.09
19:10

казано от Владимир8507 на 09.02.08, 09:23:

Някой  има ли наблюдения върху ТОЗИ продукт.

Много ми харесва какво съдържа и най-вече това, че служи като Pre&Post;-Workout формула. В момента се двоумя между него и комбинацията Storm&Shock;therapy na Universal.
Ако има някой който го е ползвал или има по-големи наблюдения върху продукта, да изрази мнение.

Благодаря

Аз вече 30 дни съм на Storm&Shock; на Universal…. Като го свърша, смятам да мина на Xpand… май той ще е по-добър.

EX

31.05.09
14:28

ползвам формулата без кофеин, останала е 1/4 от опаковката и бих казал, че ми действа добре...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1